Αλληλεγγύη στον λαό της Βόρειας Κορέας !







του A.J.


Σε έναν κόσμο που τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί από τους άγριους "νόμους"της ελεύθερης αγοράς και ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά τουπλανήτη επιβάλλεται με τη βία, την πείνα και τη δυστυχία ο"εκδημοκρατισμός" , τα ανθρώπινα "δικαιώματα" και πάνω απ όλα η φιλελεύθερη οικονομία η πιο νοσηρή δημιουργία του ανθρώπινου μυαλού και σαφέστατα η πιο αβιοτική κατάσταση που γνώρισε ποτέ η γη μας, υπάρχουν ακόμα λίγοι που αντιστέκονται στην αντιανθρώπινη λαίλαπα του καπιταλιστικού ολέθρου.


Υπό τη συνεχή απειλή ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, με συνεχείς αποκλεισμούς και διεθνή απομόνωση ο περήφανος λαός της Βόρειας Κορέας εξακολουθεί να ζει τη δική του σοσιαλιστική ουτοπία , ασύλληπτη για τους γελοίους δημοσιογραφίσκους που με στημένα ντοκιμαντέρ υμνούν τα αγαθά της δημοκρατίας λοιδορώντας τη Βόρεια Κορέα με απίθανα ψεύδη που ακόμα και να ίσχυαν δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με την καθημερινή καπιταλιστική κτηνωδία σε όλα τα επίπεδα προκαλώντας συγκίνηση σε αστές κυρίες του σαλονιού και σε ραστοφόρους "αριστερούς" πασιφιστές νεολαίους ...

Το 1945 η Σοβιετική Ένωση καταλαμβάνει το Βόρειο τμήμα της Κορέας ορίζοντας κυβερνήτη τον Kim Il - sung ο οποίος άμεσα τσάκισε την πλουτοκρατία που έπινε το αίμα των λαϊκών στρωμάτων, έκτοτε το κράτος ακολούθησε μια βαθιά Εθνικιστική πορεία στενά συνδεδεμένη με τις εθνικές του παραδόσεις, με τη βουδιστική λατρεία και το ιδανικό της φυσικής ιεραρχίας εξασφαλίζοντας παράλληλα μια Σοσιαλιστική ισχυρή οικονομία που ξεπερνούσε εκείνη της Νότιας.





Ο λαός της Β. Κορέας έζησε τα τεράστια επιτεύγματα κάθεΣοσιαλιστικού καθεστώτος: κοινωνική πρόνοια , δωρεάν παιδεία , δωρεάν υγεία, εξάλειψη ταξικών χασμάτων, πράγματα ακατανόητα για την πολιτισμένη δημοκρατική δύση που το μόνο που παρέχει είναι η ελευθερία του να λες ασυναρτησίες και η ευκολία να καταστραφείς. Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ η Βόρεια Κορέα έχασε τον πιο πολύτιμο σύμμαχο της και αποκόπηκε οριστικά από τις διεθνείς εξελίξεις. Ο κορεάτικος λαός έζησε δύσκολες στιγμές σε συνθήκες εμπάργκο αντιμετωπίζοντας την πείνα και την εξαθλίωση που απλόχερα πρόσφερε η νέα τάξη πραγμάτων σε όσους δεν συμμορφώνονταν με την παρακμή.





Το καθεστώς άντεξε τις δυσκολίες και ο Kim Jong-il διατηρώντας μια ακραιφνή πατριωτική γραμμή αρνείται οι αξίες τις χώρας του να διαβρωθούν από την υποκουλτούρα της δυτικής μουσικής, της αφηρημένης τέχνης και των δυτικών εντύπων προωθώντας παράλληλα τις παραδοσιακές Κορεάτικες τέχνες, τον στρατευμένο Σοσιαλιστικό ρεαλισμό και την φυλετική ομοιογένεια στην πατρίδα του ενάντια στην άμορφη μάζα του πολυπολιτισμού.

Ο λαός της Β. Κορέας έχει την ανάγκη υποστήριξης όλων όσων αγωνίζονται ενάντια στο απάνθρωπο σήμερα , ένας λαός ηρωικός που περιφρονεί τον χυδαίο υλισμό της εποχής μας και διαφυλάσσει έναν πρωτογενή και αγνό πολιτισμό στρατιωτικής πειθαρχίας που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ακόμα και μέσα από τις γυμναστικές επιδείξεις της Βορειοκορεάτικης νεολαίας.



- Τιμή στον Κορεάτικο Λαό !


- Τιμή στην Εθνικοεπαναστατική Βόρεια Κορέα !