Για την Εργατική Τάξη.



Κοιμήσου αγρότη ήσυχος , και εσύ εργάτη ξεκούρασε το κουρασμένο σου κορμί , και αναπαυτικά κάθισε να παρακολουθήσεις τα τυρρανοκατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. Εκλογές έρχονται εκλογές φεύγουν , εσύ εκεί κολλημένος σε δήθεν δημοκρατικά κόμματα και παρατάξεις. Τι κι αν δεν υπάρχει πρόγραμμα , εσύ θα πρέπει να ψηφίσεις εκεί που έχεις ορκιστεί !

Τι άλλο άλλωστε να κάνεις , σου έχουνε κατασχέσει το σπίτι , και τα χρέη σου είναι τόσα πολλά.. Πήγαινε ευκαιρία να λαδώσεις κανένα βουλευτίσκο..




Εσύ εργάτη , θα πρέπει να κάνεις και δεύτερη δου­λειά , τα παιδιά σου σπουδάζουν, χρειάζονται την οικονομική σου βοήθεια. Αναρωτιέσαι που είναι το Κράτος ; Τόσα χρόνια τρέφεις και ταΐζεις όλους αυτούς τους άρχοντες αυτού του ρημαγμένου πλέον τόπ­ου , τώρα αντιλήφθηκες πως δεν λειτουργεί τίποτα τώρα αντιλήφθηκες ότι όλα λειτουργούν κάτω από τις εντολές της γνωστής-άγνωστης δύναμης ; Τι να σου κάνουν οι όποιοι πρωθυπουργοί και υπου­ργοί , πιόνια είναι και αυτοί σκλάβοι και δουλοπά­ροικοι που επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή ξεπ­ουλήθηκαν.

Αυτό που υπάρχει είναι μόνο το Καπιταλιστικό θ­ηρίο που στην πορεία του εξαφανίζει ότι βρει μπ­ροστά του. Άκουσε τους συνδικαλιστές , κατέβα στις δήθεν «πορείες διαμαρτυρίας» , φάε το ξύλο της αρκούδας και πηγαίνοντας στο σπίτι ξέσπασε στα παιδιά σου.


Αρχίζεις να βλέπεις με δυσφορία και με υπο­ψία τον ρόλο κάποιων συνδικάτων και συνδικα­λιστών ; Πάλι καλά που κατάλαβες πως κάποιοι εξαυτών είναι τσιράκια της όποιας κυβερνητικής α­ρχής. Εσύ αν και άργησες το κατάλαβες. Αλήθεια οι όποιοι συνάνθρωποί σου πόσο ηλίθιοι και τυφ­λοί μπορεί να είναι ώστε να μην βλέπουν τι ύπου­λο παιχνίδι παίζεται γύρω από τις πλάτες τους ;;;




Και ξαφνικά όλους σας φταίνε οι όποιοι λαθρομε­τανάστες , που φέρνουν τόσες αρρώστιες και που­λάνε ελεύθερα τα ναρκωτικά. Μα καλά , ρατσιστ­ές είστε ; Για να δείτε στην Αμερική πόσο αρμονι­κά συμβιώνουν όλοι αυτοί ; Ούτε εγκληματικότητ­α ούτε ανεργία , όλα ελεύθερα και δημοκρατικά. Τώρα τελευταία σας φταίνε και οι αθίγγανοι. Για να αποφασίσετε επιτέλους τους θέλετε ή όχι ; Να γνωρίζουν τουλάχιστον και οι ίδιοι τι να κάνουν. Πως ; σκέφτεσαι ότι θα πληρωθείς έπειτα από ένα ή δύο χρόνια ; Δεν πειράζει , άλλωστε υπά­ρχουν και οι πιστωτικές κάρτες και οι τράπεζ­ες , έτοιμες να σε εξυπηρετήσουν... ή να σε μ­αδήσουν. Προχώρα άφοβα ! Η αγκαλιά τους είναι πάντα ανοιχτή προς τα θύματα.


Α , βρε κακομοίρη εργάτη , και εσύ αγρότη πως κατάντησες , να είσαι έρμαιο και να σέρν­εσαι πίσω από ψευτοεπαναστατικούς φορείς και συνδικάτα ! Για το σύστημα , δεν είστε τίποτα άλλο από μια μηχανή που εργάζεται συνέχεια για να πλ­ουτίζουν οι ήδη πλούσιοι.

Πως ονομάζεται α­υτό ; ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ , που δεν έχει ούτε σύ­νορα , ούτε χώρες , είναι παντού ο ίδιος , ο ένας , Ο Παγκόσμιος Νέος Θεός ... Το ΧΡΗΜΑ !!!

Τι έπαθες πάλι και είσαι τόσο θλιμμένος ; Aντιλήφθηκες ότι κι εσύ - και όλοι - ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση , και πως αυτή η κατάσταση είναι η καταδίκη των παιδιών σου ;

Είσαι θλιμμένος επειδή με όλα αυτά αισθάνε­σαι ηλίθιος που δεν αντιστάθηκες ακόμη ;
Αυτή την κοινωνία θέλεις να παραδώσεις στα παιδιά σου ;

Εμείς ΟΧΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.