Bravo Giorgos !


του Πολυπέρχονα.

«Θεωρούμε ότι αποτελεί πολιτικό πραγματισμό η αναγνώριση της σημαντικής θέσης των ΗΠΑ στον κόσμο, τόσο λόγω του ότι αποτελούν τη μοναδική σημερινή υπερδύναμη όσο και για την ιστορική προσφορά τους στους αγώνες εναντίον του φασισμού , και επιδιώκουμε μια καλή και αρμονική σχέση μαζί τους» Σήμερα οι ΗΠΑ «αποδεικνύονται κατώτερες των ηθικών προσδοκιών που έχουν δημιουργήσει με τους αγώνες τους για την ελευθερία και για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Τα παραπάνω αποσπάσματα , δεν είναι από δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσημες προγραμματικές θέσεις του ΛΑΟΣ για τις ΗΠΑ , αντιγραμμένες από το πρόγραμμά του , που μπορεί κανείς να διαβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του.



Αυτή την «καλή και αρμονική σχέση» με τις ΗΠΑ , επιδίωξε για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης , σπεύδοντας πρόσφατα να δηλώσει την στήριξή του στην κατοχική κυβέρνηση του Ιράκ , όπως ο ίδιος ανακοινώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα , σε κείμενο με τίτλο «Το Ιράκ πρέπει να βρει το βηματισμό του».



«Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ και δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θα έπρεπε. Το Ιράκ προσπαθεί και εμείς θα είμαστε δίπλα του», δηλώνει ο Καρατζαφέρης μετά τη συνάντησή του με τον κατοχικό υπουργό Φαουζί Ατρουσί τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «φίλο» του.

Φαίνεται οι ΗΠΑ δεν τα κατάφεραν τόσο καλά να εκπληρώσουν «τις προσδοκίες» του Γιώργου Καρατζαφέρη για την «καταστολή της τρομοκρατίας» στον αγώνα τους ενάντια στο «φασισμό» για την «ελευθερία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η Ιρακινή αντίσταση είναι ακόμα ισχυρή.

Ο κατοχικός υπουργός , για τη συνάντησή του με τον Καρατζαφέρη δήλωσε μεταξύ άλλων :

«Με χαροποιεί πολύ η στάση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ» και «Στόχος μας είναι μα μην επιτρέψουμε να γίνει το Ιράκ κέντρο της διεθνούς τρομοκρατίας. Στο φίλο μου Γ. Καρατζαφέρη τόνισα ότι το θέμα της τρομοκρατίας δεν είναι μια εσωτερική υπόθεση , αλλά ένα παγκόσμιο πρόβλημα και μια πιθανή εξάπλωσή της αποτελεί απειλή για όλα τα κράτη».

Τι στάση όμως κράτησαν για το θέμα οι διάφοροι δήθεν «εθνικιστές» του ΛΑΟΣ προερχόμενοι από το «Ελληνικό Μέτωπο» και μη , όπως και αρκετοί άλλοι «Ελληνόψυχοι» και ακροδεξιοί που μιλάνε γενικά και αόριστα για «νέα τάξη» για να εγκλωβίσουν κόσμο και δίνοντας σαν διέξοδο δήθεν «αγώνες» μέσα από κοινοβούλια και Ευρωκοινοβούλια στα πλαίσια του σημερινού συστήματος ;



Τι αντιδράσεις υπήρχαν από τη νεολαία του ΛΑΟΣ ; Που είναι δυσδιάκριτη η διαφορά της από τις παλαιότερες εποχές της ΟΝΝΕΔ αν εξαιρέσουμε ότι η παλιά ΟΝΝΕΔ δεν υπέγραφε διακηρύξεις «αντιρατσισμού» μαζί με την YRE , τη «νεολαία ενάντια στο ρατσισμό στην Ευρώπη» ;

Καμία αντίδραση. Πλήρης συναίνεση , μέσα από τη σιωπή τους. Όπως και στα υπόλοιπα σχετικά θέματα με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς. Ούτε μια λέξη δεν είπαν για αποχώρηση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ , αντίθετα προβάλλουν την περεταίρω εμβάθυνση της υποτέλειάς της στους ΝΑΤΟικούς για να πάρουν ως αντάλλαγμα λέει τη δυνατότητα του προσωρινού βέτο για το όνομα των Σκοπίων.



(αφιερωμένη η παραπάνω φωτογραφία στα μέλη της νεολαίας του ΛΑΟΣ που σιωπούν για τις δηλώσεις του αρχηγού τους. Η σιωπή σας είναι συνενοχή !! )

Για το τελευταίο ζήτημα προσπάθησαν να παρουσιάσουν ότι ο εχθρός και πηγή του κακού είναι ο απλός λαός των Σκοπίων αποκρύπτοντας των ρόλο των ιμπεριαλιστών και συμβάλλοντας ενεργά στα σχέδιά τους όπως ακριβώς αντίστοιχα κάνει και η ακροδεξιά των Σκοπίων , παίζοντας το παιχνίδι του ΝΑΤΟ για καλλιέργεια κλίματος αποσταθεροποίησης στην περιοχή. Οι Έλληνες ακροδεξιοί αποσιώπησαν μάλιστα όσο μπορούσαν ότι ΗΠΑ και Σκόπια μετά το προσωρινό Ελληνικό βέτο , υπέγραψαν διμερώς «Ειδική Συμφωνία Σταθερότητας» που ανακοινώθηκε στις 3 Απρίλη του 2008 μετά από συνάντηση στο Βουκουρέστι του Μπους με τον πρόεδρο Τερβενκόσκι και τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι.

Εκεί συμφωνήθηκε και η ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας και υποτέλειας των Σκοπίων στους Αμερικανούς . Οι ακροδεξιοί ομοϊδεάτες του Καρατζαφέρη από τα Σκόπια , έσπευσαν εξ αρχής να στείλουν στρατό κατοχής στο Ιράκ , σήμερα ο Καρατζαφέρης σπεύδει να συναντηθεί με την κατοχική κυβέρνηση για να τους δηλώσει τη στήριξή και θερμή συμπαράσταση του στο έργο τους.

Σκοπιανοί και Έλληνες νεοταξίτες ακροδεξιοί , στήριξαν ανοιχτά τη μετατροπή του στρατού τους σε ΝΑΤΟικό , στα Σκόπια κατήργησαν την υποχρεωτική θητεία, ενώ στην Ελλάδα ο μισθοφορικός επαγγελματικός στρατός είναι βασική θέση στο πρόγραμμα του ΛΑΟΣ.

Μας έδωσαν το καλό παράδειγμα της απαξίωσης της υποχρεωτικής θητείας με τον φυγόστρατο Αϊβαλιώτη , τι σημασία έχει άλλωστε να πάει φαντάρος ο Αϊβαλιώτης , όταν το κόμμα του έχει θέσει για επαγγελματικό στρατό και επαγγελματίες οπλίτες ; Πάλι καλά που δεν ζήτησε να κάνει τη θητεία του στο Ιράκ και να καθαρίζει πατάτες για τους Σκοπιανούς που συμμετέχουν στη δύναμη κατοχής του.



(φωτογραφία απο φυλακές στο Ιράκ... εξαιρετικά αφιερωμένη στον αρχηγό του ΛΑΟΣ )

Και ενώ στην Ελλάδα μας κοροϊδεύουν ανοιχτά ότι για όλα φταίνε μόνο οι Σκοπιανοί , όπως ακριβώς κάνουν και οι ομοϊδεάτες τους ακροδεξιοί των Σκοπίων που παρουσιάζουν ότι φταίει ο Ελληνικός λαός , παίζοντας από κοινού το παιχνίδι των Αμερικανών στην περιοχή στις δύο χώρες, ο Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Γεωργίου για να μη δυσαρεστήσει τους Αμερικάνους, αποκαλεί στο Ευρωκοινοβούλιο τα Σκόπια ως Μακεδονία .


Δείτε το βίντεο εδώ :

http://youtube.com/watch?v=P07-nwXLyw8


Παράλληλα ο ίδιος ο Καρατζαφέρης δεν μπορούσε να λείπει από τη φιέστα της νομιμοποίησης και ωραιοποίησης της εισβολής και κατοχής στην Κύπρο και την προώθηση της ιδέας για ένα νέο σχέδιο Ανάν. Παρόν στην φιέστα για τη διάνοιξη της οδού Λήδρας δηλώνει

«Η διάνοιξη της οδού Λήδρας είναι προς όφελος της Ελληνικής πλευράς και θεωρώ ότι αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την επίλυση του Κυπριακού».

Είναι ξεκάθαρο ότι εκτός από νεοταξική και ΝΑΤΟική αριστερά στην Ελλάδα, υπάρχει και νεοταξική ΝΑΤΟική ακροδεξιά. Παλαιότερα οι «Αμερικάνοι» και οι ΝΑΤΟικοί για την ακροδεξιά θα μας «έσωζαν» από τον «κομμουνιστικό κίνδυνο», αφού πρώτα όπως μαθαίνουμε από το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ μας έσωσαν και από τον «φασισμό». Σήμερα ήρθε η ώρα όπως μαθαίνουμε στην προσωπική ιστοσελίδα του Καρατζαφέρη να μας σώσουν και από την «διεθνή τρομοκρατία», την οποία υποθάλπει λέει η Ιρακινή αντίσταση !



Απέναντι στην νεοταξική ακροδεξιά , οφείλουμε να δείξουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στην Ιρακινή αντίσταση , όπως και την αντίσταση κάθε λαού που αντιστέκεται στο διεθνή ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό.

Όταν οι ακροδεξιοί νεοταξίτες στηρίζουν τις κατοχικές Αμερικάνικες κυβερνήσεις και σκούζουν να απελάσουμε από την Ελλάδα τους «λαθρομετανάστες» και εννοούν φυσικά και αγωνιστές - πολιτικούς πρόσφυγες - που προέρχονται από το κόμμα Μπάαθ , το PKK και άλλες αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις της Τουρκίας και του Κουρδιστάν, από οργανώσεις της Παλαιστίνης και από άλλους λαούς που αντιστέκονται στη νέα τάξη , εμείς οφείλουμε να τους δείξουμε με κάθε τρόπο την έμπρακτη αλληλεγγύη και υποστήριξή μας στον αγώνα τους.



Αλληλεγγύη στην Πάλη των Λαών !


Κάτω η νέα Τάξη των Ιμπεριαλιστών !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.