Τα παρακρατικά κέντρα πίσω από τις τελευταίες προβοκάτσιες εναντίον μας.


Η δράση τους , οι πολιτικοί τους στόχοι και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι».

Καταγγελία Αυτόνομων Συντρόφων του Μαύρου Κρίνου.


Η συγκεκριμένη καταγγελία, γίνεται με αφορμή τις τελευταίες προβοκάτσιες γνωστών παρακρατικών κύκλων ενάντια στον Μαύρο Κρίνο. Θα αναφέρουμε τις τελευταίες τους προβοκάτσιες και κάποιες από τις δράσεις τους, αλλά δε θα μείνουμε σε αυτά. Θα αποκαλύψουμε στοιχεία από τη δράση συγκεκριμένου παρακρατικού ακροδεξιού κέντρου τα τελευταία 4 χρόνια, όπως και ποιες είναι οι διασυνδέσεις του και ο πολιτικός στόχος για τον οποίο εργάζεται.

Ξεκινάμε λοιπόν από κείμενο στο Ιντυμίντια, που καλεί την «αντιφά» σε δράσεις ενάντια στον Μαύρο Κρίνο. Το κείμενο έχει γραφτεί εντέχνως με φρασεολογία ώστε να νομίζει κανείς ότι προέρχεται από οπαδό της «ΟΑΚΚΕ». Όμως τυχαίνει να γνωρίζουμε πολύ καλά τους συγγραφείς του, έχοντας πολύ συγκεκριμένα στοιχεία. Αποκαλύπτουμε την πολιτική ομάδα, τους κύκλους και τα πρόσωπα πίσω από αυτή, και παλαιότερες παρακρατικές δράσεις τους, όπως για παράδειγμα ότι άτομα από την ακροδεξιά οργάνωση παραμάγαζο κοινοβουλευτικής ακροδεξιάς φράξιας, που προτρέπει ανοιχτά κόσμο σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών, πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω να γράφουν «αντιφασιστικά» συνθήματα έξω από τους τοίχους σπιτιών ανένταχτων Εθνικοεπαναστατών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Οι ίδιοι κύκλοι δημοσίευσαν ονόματα και στοιχεία συντρόφων μας στη σελίδα του Ιντυμίντια, προσπαθώντας να αποδώσουν τις πράξεις σε άλλες ομάδες, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευσαν στοιχεία ατόμων από τις ομάδες αυτές «ενημερώνοντάς τους» ότι το πράξαμε εμείς, ότι είμαστε δήθεν ρουφιάνοι του «εθνικού χώρου» και ότι συνδεόμαστε μάλιστα με τη Συντακτική Ομάδα του Ιντυμίντια !

Παραθέτουμε σύνδεσμο στο συγκεκριμένο κάλεσμα για παρακρατικές «αντιφασιστικές» επιθέσεις ενάντια στο Μαύρο Κρίνο. Κάλεσμα ντυμένο με νεοταξικό «φιλελεύθερο» «αντιφασιστικό» και ψευτοαριστερό μανδύα, ώστε να μπορέσει να επηρεάσει άτομα στη συγκεκριμένη σελίδα που δημοσιεύτηκε :


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=899621#899621


Πρόκειται για μια κατάσταση που διαρκεί ήδη 4 ολόκληρα χρόνια. Περίπου τότε, συγκεκριμένος ακροδεξιός πόλος της φιλοΝΑΤΟικής Λεπενικής ακροδεξιάς διοχέτευσε στελέχη του στον «ανένταχτο» χώρο , με σκοπό την εφαρμογή και υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων. Από τότε γνωστών στοιχείων άτομα επισκέπτονται πυρήνες αυτόνομων και ανένταχτων αντικαπιταλιστών Εθνικοεπαναστατών σε όλη την Ελλάδα εμφανιζόμενοι ως «συναγωνιστές τους». Αυτόνομοι σύντροφοι σε κάθε πόλη της Ελλάδας έχουνε λάβει δεκάδες e-mail από τους συγκεκριμένους προβοκάτορες όλα αυτά τα χρόνια, που φοράνε κάθε είδους πολιτική μάσκα. Προσπαθούν να διεισδύσουν σε ομάδες ή έντυπα, προσπαθούν να προβοκάρουν να διασπούν και να διαλύουν. Και όταν δεν μπορούν, παίρνουν τηλέφωνα γονείς, συγγενείς, κοπέλες, θείες, πεθερές ή ότι άλλο βρουν, εργοδότες και είτε τους απειλούν, είτε τους «πληροφορούν» ότι το άτομο που είναι στο περιβάλλον τους είναι «νεοναζί» και πρέπει να το αποβάλλουν.

Ο πιο συνηθισμένος δράστης σχετιζόμενος με όλα σχεδόν θα αναφερθούν στο κείμενο, (το ονοματεπώνυμο , η διεύθυνση και πλήρη αποδεικτικά και άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία για όλη τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια και τη σχέση του με το κράτος είναι διαθέσιμα) είναι γιος κορυφαίου στελέχους της Ελληνικής αστυνομίας και στέλεχος οργάνωσης που όταν ακολούθησε κοινοβουλευτικό δρόμο, τον χρέωσαν με την ευθύνη να παριστάνει τον «ανένταχτο».

Ο ίδιος διατηρεί δεκάδες λογαριασμούς στο διαδίκτυο, με διαφορετικά πλαστά ονόματα και στοιχεία όπως και πολλαπλά αντικρουόμενα μεταξύ τους πολιτικά προφίλ και είναι γνωστός κυρίως σε φόρουμ με ψευδώνυμο όνομα γνωστού «διαδόχου» του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οποίος δολοφόνησε τους άλλους συγγενείς του με στόχο να πάρει τα πάντα υπό τον πλήρη έλεγχό του. Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που συνδέουν το άτομο αυτό με πλήθος παρακρατικών δράσεων. Γι αυτές τις δράσεις χρησιμοποιεί άτομα υπεράνω πάσης υποψίας , και έχοντας «τρυπώσει» ελέγχει έντυπα και παρέες τους, ενώ φαίνεται να συσχετίζεται και με καρφώματα για προσαγωγές τέτοιων ατόμων στην αστυνομία.

Τέτοιες δράσεις γίνονται μάλιστα στις παραμονές κάθε μεγάλης «συγκέντρωσης με «εθνικιστικό» περιεχόμενο με στόχο τη δημιουργία «αντιφασιστικής» αντισυγκεντρώσεως και τη δημόσια δυσφήμιση των Εθνικοεπαναστατικών ιδεών. Για παράδειγμα παραμονές από την εκδήλωση στις 2 του Φλεβάρη, υπήρξαν και προβοκατόρικα τρυκάκια που πετάχτηκαν από κύκλους τους οποίους ο ίδιος ελέγχει, και καλούσαν σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών, με στόχο να προβληθούν από τις «αντιφασιστικές» συμμορίες και να στηθεί επιτυχώς η αντισυγκέντρωση, όπως και έγινε. Επίσης το άτομο αυτό σχετίζεται με προβοκάτσιες που αφορούν δίκες Εθνικιστών, με προβοκατόρικα συνθήματα παραμονές τις δίκης έξω από τα δικαστήρια, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταδίκη τους, αλλά και με καλέσματα για «αντιφασιστικές» συγκεντρώσεις στο Ιντυμίντια όπου ο ίδιος έδινε την ακριβή μέρα και ώρα για δίκες υποθέσεων που είχαν ξεχαστεί από τις «αντιφασιστικές» συμμορίες ή δεν είχαν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Οι ίδιοι κύκλοι με στήριξη και κοινοβουλευτικών κύκλων και χρήση δήθεν Εθνικιστικών συνθημάτων για να εγκλωβίσουν κόσμο έχουν στήσει την συγκεκριμένη αναφερόμενη στο κείμενο αυτό ακροδεξιά πολιτική οργάνωση που έχει μάλιστα το ίδιο σήμα με «ανένταχτο» περιοδικό που στήθηκε από τους ίδιους κύκλους. Περιοδικό δήθεν «ανένταχτο» ,«αντιακροδεξιό» και ενάντια στους «μπάτσους» το οποίο όμως εκτυπώνει εκδοτική εταιρεία σχετική με πολύ γνωστή ακροδεξιά φιλοΚΥΠατζίδικη παρακρατική εφημερίδα, ενώ τα διάφορα δήθεν «ανένταχτα» έντυπά του παραπάνω ατόμου τα στηρίζουν με διάφορους τρόπους και στελέχη της ΝΑΤΟικής ακροδεξιάς που μιλάνε για «εθνική» συνεργασία της Ελλάδας με ΗΠΑ – Ισραήλ. Ο ίδιος επίσης συναναστρέφεται υπόγεια με κύκλους που μιλάνε για «εθνικό ρόλο» της Καραμανλικής αστυνομίας και «πατριώτες» ΜΑΤατζήδες.


Ποιος είναι ο στόχος όλων αυτών ;


Εκτός από τη χαρτογράφηση ( φακέλωμα ) του χώρου και τα παρακρατικά παιχνίδια, υπάρχει στα σκαριά εδώ και κάποια χρόνια συγκεκριμένο ΣΧΕΔΙΟ για δημιουργία ενιαίου «εθνικού χώρου» που θα κινείται καθαρά σε ακροδεξιά δήθεν «ελληνόψυχη» βάση με εξαφάνιση κάθε αντικαπιταλιστικού στοιχείου, όπως και κάθε στοιχείου αντιαμερικανισμού. Ενός «χώρου» πλήρως ελεγχόμενου από παρακρατικούς, που θα παρουσιάζει ως «εθνικό» στόχο τη μετατροπή του Ελληνικού λαού σε μισθοφόρους των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο για διάλυση των εθνικών κρατών, που θα παρουσιάζει ως «εθνικό και ευρωπαϊκό συμφέρον » τις επιθέσεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ στο Ιράν και σε κάθε άλλη χώρα, που θα στηρίζεται στον χυδαίο αμερικανόφιλο και στείρο αντικομμουνισμό , στην τρομοϋστερία περί «ισλαμικού κινδύνου για την Ευρώπη», στην παρουσίαση ακόμα και του I.R.A ως κινήματος «τρομοκρατικού» και «κομμουνιστικού» και θα προωθεί τη λογική του χουλιγκανισμού ομάδων, που τροφοδοτούν το σύστημα και τις αντεθνικές δράσεις της νεοταξικής αριστεράς με το πρόσχημα του δήθεν «ρατσισμού» και «φασισμού».

Για την ανάπτυξη του σχεδίου, αρχικά απαιτείται η διάλυση κάθε μη ελεγχόμενου κέντρου. Εκεί που δεν πιάνει η μέθοδος της εξαγοράς για ενσωμάτωση εντύπων και ομάδων, όπως η προσφορά πολιτικών γραφείων υλικού και χρηματοδότησης , χρησιμοποιείται η προβοκάτσια, η συκοφαντία, αλλά και η μάσκα. Ιστοσελίδες φτιάχνονται με παραπλήσιο πολιτικό προφίλ με των ανεξέλεγκτων ομάδων, ενώ άτομα από το κέντρο αυτό μεταμφιέζονται από οπαδούς του Βελουχιώτη ή του Γλέζου σε «αριστερούς εθνικοσοσιαλιστές» , «εθνικομπολσεβίκους» και οτιδήποτε απαιτεί η περίπτωση. Επιστρατεύεται μέχρι και η πλαστή επίθεση στην «ακροδεξιά» και στον «καπιταλισμό» από αυτό το κέντρο, όπως και η αναπαραγωγή και αναδημοσίευση κειμένων και θέσεών μας ενάντια στον καπιταλισμό, με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την επίτευξη του απόλυτου ελέγχου της παρακρατικής ακροδεξιάς πάνω στους Έλληνες αντικαπιταλιστές εθνικοεπαναστάτες.

Σε λίγα χρόνια «δεν θα κουνιέται φύλλο που να είναι ανεξέλεγκτο» δήλωνε γνωστό «ελληνόψυχο» ακροδεξιό πρόσωπο. «Οι εθνικοσοσιαλισμοί , οι αντικαπιταλισμοί και όλα αυτά θα τελειώσουνε πολύ σύντομα , οριστικά και για πάντα όσον αφορά τους εθνικιστές στην Ελλάδα. Τα χουμε προγραμματίσει όλα» δήλωνε γνωστό φιλοΝΑΤΟικό ακροδεξιό στέλεχος που με φιλίες στην ΕΥΠ και την Ασφάλεια όπως δηλώνει περήφανα ο ίδιος και που είναι πίσω από την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Είναι επίσης εντυπωσιακό το πώς η προσπάθεια πλήρους ελέγχου και υποταγής κάθε Εθνικοεπαναστατικής φωνής από το ακροδεξιό κέντρο που μιλά υπέρ «συνεργασίας ΗΠΑ και Ισραήλ» , που εμφανίζει ως «εχθρό» κάθε λαό και κυβέρνηση που αντιστέκεται στο ΝΑΤΟ και που προωθεί τα παιχνίδια των Αμερικανοσιωνιστών για αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια, όπως και η ενσωμάτωση στον κοινοβουλευτισμό και τις πολιτικές του συστήματος ονομάζεται ως «ενότητα των εθνικιστών» και μάλιστα ή επίτευξή της και η διάλυση κάθε πραγματικής εθνικοεπαναστατικής και ανεξέλεγκτης από το σύστημα φωνής , αντί να παρουσιάζεται ως καταστροφή και ταφόπλακα κάθε ελπίδας, παρουσιάζεται ως αυτοσκοπός και «εθνικός» στόχος !

Η αμέσως προηγούμενη προβοκάτσια, έγινε με τη γνωστή μέθοδο χρησιμοποίησης «χρήσιμων ηλίθιων». Εστάλησαν από το συγκεκριμένο ακροδεξιό παρακρατικό κύκλο, για ακόμη μια φορά «πληροφορίες» για εμάς σε εκδότη «αριστερού» περιοδικού που σχετίζεται με τον ακροδεξιό χώρο. Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που κατασκευάστηκε και εστάλη ως δήθεν «πληροφορία» στους «χρήσιμους ηλίθιους», τα ιστολόγια του Μαύρου Κρίνου δήθεν διατηρεί δημοσιογράφος αστικής δεξιάς εφημερίδας, που στο παρελθόν είχε κάνει «άνω κάτω» το συγκεκριμένο περιοδικό, τόσο μέσω του φόρουμ του όσο και με άλλες μεθόδους, όπως επισκέψεις στα γραφεία του. Πρόκειται για ακροδεξιό δημοσιογράφο που έχει καταγγείλει ο Μαύρος Κρίνος με συγκεκριμένα στοιχεία , ότι συσχετίζεται με διοχέτευση στον τύπο πλαστών κατηγοριών σε βάρος εθνικιστών , με νεοταξικούς δημοσιογραφικούς κύκλους, με ξένες πρεσβείες και προβοκατόρικη δράση, καθώς και ότι είχε επιχειρήσει να εμφανιστεί στο παρελθόν ως δήθεν «εθνικομπολσεβίκος».

Τη μόνη σχέση που έχει ο Μαύρος Κρίνος με το άτομο αυτό, είναι ότι οι Αυτόνομοι σύντροφοι είναι που απεκάλυψαν στο παρελθόν τα στοιχεία για τη δράση του, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει ο συγκεκριμένος εδώ και πολύ καιρό την οποιαδήποτε προσπάθεια επαφής με τον εθνικοεπαναστατικό χώρο καθότι είναι ευρύτερα πλέον γνωστός και συσχετίζεται με διάφορα γεγονότα. Όμως το γνωστό παρακρατικό κέντρο για να μας δυσφημήσει αλλά και για να μας συσχετίσει με τα δικά του πεπραγμένα, προσπάθησε να συνδέσει με εμάς το άτομο αυτό που παλαιότερα ανήκε και συνεργάζονταν μαζί τους , «πληροφορώντας» με ψεύτικα στοιχεία για μια ακόμη φορά τους γνωστούς αφελείς αλλά ταυτόχρονα απόλυτα υπεύθυνους για τα όσα πράττουν «χρήσιμους ηλίθιους» ώστε να κάνουν ανακοινώσεις με τις «πληροφορίες» αυτές εναντίον μας, όπως έχουν κάνει ήδη πολλές φορές μέχρι τώρα αναπαράγοντας αβίαστα όλο τον ακροδεξιό οχετό σε βάρος μας.

Ο αποστολέας των «πληροφοριών», άτομο γνωστής παρακρατικής δράσης επί τετραετίας, μπήκε κατόπιν σε chat box ανεξάρτητης από εμάς εθνικοσιαλιστικής ιστοσελίδας, όπου προσποιήθηκε ότι εκπροσωπεί το συγκεκριμένο «αριστερό πατριωτικό» περιοδικό, βρίζοντας τον Μαύρο Κρίνο. Ανέφερε δημόσια το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και έγραψε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό σύντομα θα αποκαλύψει τα πάντα για τον Μαύρο Κρίνο και τη δήθεν συνεργασία του με το δημοσιογράφο και ότι θα γίνουν και μηνύσεις ! Σκοπός του ήταν να μας βάλει για άλλη μια φορά να έρθουμε σε δημόσια διαμάχη με άτομα που τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους είναι τέτοια που έχουν έντονα τα στοιχεία της εκτροπής από την πραγματικότητα και την αναπαραγωγή μη εξακριβωμένων καταγγελιών ενάντια σε άτομα και χώρους. Μια αναπαραγωγή που βολεύει και τους ίδιους για να χτυπήσουν όσους θεωρούν ότι «τους παίρνουν την πελατεία» και ταιριάζει απόλυτα στην ηθική , το ύφος , την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία τους.

Ο αποστολέας των «πληροφοριών» αυτών, έχει μάλιστα πολιτικές συγγένειες με κύκλους που διατηρούν ιστοσελίδες που υπάρχουν φωτογραφίες και σύμβολα ηγετικών προσώπων του μαρξισμού αλλά με ακροδεξιό και αντικομμουνιστικό περιεχόμενο. Προσπάθησε όμως να «πληροφορήσει» τον «πατριωτικό αριστερό» χώρο ότι οι σελίδες αυτές ήταν δικό μας κατασκεύασμα, προσπαθώντας να στρέψει κύκλους της πατριωτικής αριστεράς εναντίον μας.

Την ίδια στιγμή έστελνε σε εμάς πλήθος e-mail με «πληροφορίες» ενάντια στο συγκεκριμένο «αριστερό» «πατριωτικό» περιοδικό, τις οποίες μας ζητούσε να αναδημοσιεύσουμε κάτι που εμείς δεν κάναμε ποτέ , αντίθετα με κάποιους άλλους που αναπαράγουν ότι τους σερβίρουν τα παρακρατικά κέντρα σε βάρος μας. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι κάθε φορά που λαμβάναμε τέτοιο e-mail με «πληροφορίες» ενάντια στο περιοδικό αυτό που μας ζητούνταν να δημοσιεύσουμε, και έχει γίνει ήδη αρκετές φορές, μετά από μια ή δύο μέρες εμφανιζόταν στο φόρουμ του περιοδικού καταγγελία που αναφέρονταν σε αντίστοιχες «πληροφορίες» , με παρόμοιο περιεχόμενο αλλά να επιτίθενται σε εμάς !

Οι προβοκάτορες αυτή τη φορά πρώτα «πληροφόρησαν» το περιοδικό με τα κατασκευασμένα στοιχεία τους για δήθεν σχέσεις μας με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, παλιό προβοκάτορα του διαδικτύου επίσης. Έπειτα επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν ψέματα μας ότι δήθεν ανήκουν στο συγκεκριμένο περιοδικό, ενώ δεν έχουν καμιά σχέση μαζί του. Μετά μας έβρισαν χυδαία με σκοπό να μας προκαλέσουν και να επιτεθούμε δημόσια στο περιοδικό. Έπειτα μας απείλησαν και μας είπαν ότι την επόμενη μέρα θα γίνει σε βάρος μας «καταγγελία» από το περιοδικό που θα αναφέρει ότι και τα δύο ιστολόγια του Μαύρου Κρίνου τα έχει ο συγκεκριμένος ακροδεξιός δημοσιογράφος ο οποίος μάλιστα λένε ότι γράφει και τα πολιτικά κείμενά μας !

Ακριβώς την επόμενη μέρα πράγματι δημοσιεύθηκε τέτοια καταγγελία στο φόρουμ του περιοδικού, που φωτογραφίζει και το δημοσιογράφο και τον Μαύρο Κρίνο από το περιοδικό αυτό, χωρίς να αναφέρει ονόματα, και λέγοντας ότι θα τα δημοσιεύσει στο μέλλον ! Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία που αναφέρονται στην καταγγελία αυτή είναι πραγματικά, και περιγράφουν με άριστο τρόπο τη δράση των συγκεκριμένων παρακρατικών κύκλων τους οποίους καταγγέλλουμε και εμείς στο παρών κείμενο. Η μόνη διαφορά είναι στα άτομα τα οποία βρίσκονται πίσω από τη δράση αυτή. Είναι τα άτομα που διοχέτευσαν τις «πληροφορίες» τους στο συγκεκριμένο περιοδικό, με σκοπό να συσχετίσουν με εμάς τις δικές τους προβοκάτσιες τους σε βάρος του περιοδικού, κάτι που έκαναν και στο παρελθόν πολλές φορές, ήδη από το καλοκαίρι του 2006 και αφορά αυτόνομους συντρόφους από την περιοχή της Αθήνας, και γεγονότα στα οποία θα αναφερθούμε αργότερα στο κείμενο αυτό.

Την ύπαρξη της νέας καταγγελίας αυτής μάθαμε από τα ίδια άτομα που μας είχαν αρχικά βρίσει ως δήθεν μέλη του περιοδικού , τα οποία μας απέστειλαν και τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο στην καταγγελία αυτή για να τη δούμε, λέγοντας μας ότι έχει γίνει σε βάρος μας και ότι το περιοδικό μας συσχετίζει επίσημα με τον συγκεκριμένο κακής φήμης δεξιό δημοσιογράφο που εμείς έχουμε καταγγείλει και ξεσκεπάσει επανειλημμένα ! Οι δράστες της προβοκάτσιας έχουν ταυτοποιηθεί όπως και η συγκεκριμένη ακροδεξιά πολιτική ομάδα όπου ανήκουν, και για λογαριασμό της οποίας έδρασαν.

Τέτοιες «ενημερώσεις» έχουν γίνει όχι μόνο πρόσφατα, αλλά και στο παρελθόν από τα ίδια ακριβώς άτομα χρησιμοποιώντας τους ίδιους «χρήσιμους ηλίθιους». Τα ίδια ακριβώς άτομα ήταν που στο παρελθόν «ενημέρωσαν» το συγκεκριμένο «αριστερό» περιοδικό ότι το αριστερό φυλετικό έντυπο «Γαμμάδιον» είναι δήθεν έντυπο γνωστής ακροδεξιάς οργάνωσης με στόχο να «χαρτογραφεί» το χώρο, και ότι «σχετίζεται με ξένες υπηρεσίες» με αποτέλεσμα μετά οι χρήσιμοι ηλίθιοι να αναπαράγουν μαζικά ως παπαγαλάκια ότι ακριβώς τους είπαν και σε όποιον πέρναγε από τα γραφεία τους, αναφέροντας μάλιστα και ονόματα και επώνυμα ασχέτων με το περιοδικό ανένταχτων συναγωνιστών. Ακριβώς τα ίδια που είπαν αργότερα οι ίδιοι παρακρατικοί και για τον Μαύρο Κρίνο.

Τότε οι κύκλοι αυτοί προσπάθησαν να φορτώσουν σε ανένταχτους ανυποψίαστους συναγωνιστές μας, που μάλιστα καμιά σχέση δεν είχαν με το «Γαμμάδιον» (ένα εξαιρετικό περιοδικό που προσέφερε πάρα πολλά ) πέρα από το ότι ήταν απλοί αναγνώστες του , και στους οποίους οι ακροδεξιοί κύκλοι φόρτωσαν όλη τη δική τους παρακρατική δράση βαφτίζοντας τους ταυτόχρονα ως συντάκτες του «Γαμμάδιον» και δίνοντας μάλιστα τα στοιχεία τους σε ακροδεξιές παρακρατικές ομάδες του «χώρου»!

Όσο για τους «χρήσιμους ηλίθιους» απλά εκείνη την περίοδο κατάφεραν να εξευτελιστούν οι ίδιοι δημόσια σε όλο τον εθνικοεπαναστατικό αντικαπιταλιστικό χώρο μέσα από τις καταγγελίες τους περί «πρακτόρων του Γαμμάδιον και της Αμερικάνικης πρεσβείας που τυπώνουν το Γαμμάδιον μέσα στην πρεσβεία και που προσπαθούν να μας διαλύσουν», προς μεγάλη χαρά των ακροδεξιών παρακρατικών «πληροφοριοδοτών» τους.

Αντίστοιχες «πληροφορίες» έλαβαν και για το Μαύρο Κρίνο, με τις οποίες τους τροφοδότησαν τα ίδια ακριβώς άτομα , βρίσκοντας όμως άλλο κανάλι τροφοδότησης από αυτό που είχαν πριν , αφού τα προηγούμενα κανάλια έφυγαν με τις κλωτσιές από το «αριστερό πατριωτικό» περιοδικό.

Εκτός όμως από την ιστοσελίδα με τα πρόσωπα μαρξιστών που το παρακρατικό ακροδεξιό κέντρο προσπάθησε να μας φορτώσει και είχε στόχο να προβοκάρει το «αριστερό πατριωτικό» περιοδικό που αναφέραμε αλλά και εμάς ταυτόχρονα, κατασκεύασε παράλληλα και τρεις ιστοσελίδες, οι δύο μάλιστα με πολλά αυτούσια κείμενα συντρόφων του Μαύρου Κρίνου , όπου δεν αναφέρεται πουθενά η πηγή, και δίνοντας δημόσια e-mail και ζητώντας επικοινωνία ! Στην τρίτη σελίδα έλεγε απλά ότι όλοι οι Στρασσερικοί είναι ομοφυλόφιλοι αλλά καλύτεροι από τους άλλους στους αγώνες και ήταν γραμμένη με τρόπο που να αποδίδεται σε εμάς !

Η πιο πρόσφατη προβοκατόρικη ιστοσελίδα τους διαθέτει και chat box και αναφέρεται σε «ριζοσπαστικά μέτωπα» «εθνικά» ή «εργατικά» , έχει πλήθος δικών μας κειμένων χωρίς να αναφέρεται πουθενά η πηγή, ενώ έχει αλλάξει όνομα και στυλ 4 φορές το τελευταίο διάστημα ! Ο γνωστών στοιχείων και παρακρατικής δράσης διαχειριστής της σελίδας έστελνε e-mail σε κάθε ομάδα Εθνικοεπαναστατών που έβρισκε λέγοντας ότι θέλει να οργανωθεί εκεί και «να τεθεί υπό τας διαταγάς του αρχηγού της». Μετά από κάθε απόρριψη της αίτησής του, άλλαζε όνομα στην ιστοσελίδα και έστελνε e-mail στην επόμενη ομάδα και αυτό γίνονταν συνεχώς !

Το ιστολόγιο αυτό που αναφέρουμε έχει ενεργό τον αποκλεισμό μηχανών αναζήτησης και δεν υπάρχει πουθενά σύνδεσμος σε αυτό, έτσι ώστε κανείς να μην έχει τρόπο να το εντοπίσει εκτός από τα υποψήφια «θύματα» που προσπαθεί να ψαρέψει. Τα θύματα μαθαίνουν για το ιστολόγιο αποκλειστικά από τα e-mail που τους στέλνει ο ίδιος ο κατασκευαστής του , και μπαίνουν εκεί αφήνοντας πολλές φορές την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (IP) από όπου ο συγκεκριμένος βρίσκει και τα προσωπικά τους στοιχεία καθότι έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένο οργανισμό που επιτρέπει την ταυτοποίηση με ονοματεπώνυμο μέσω IP.

Σκοπός του είναι να μάθει ποιοι είναι οι διαχειριστές πίσω από κάθε ιστοσελίδα συντρόφων μας στο δίκτυο, να χαρτογραφήσει τους συντρόφους μας και να «ψαρέψει» ανυποψίαστο κόσμο. Ο ίδιος μάλιστα είχε το θράσος μετά την αποκάλυψη του ρόλου του, να συνεχίσει να ζητάει και συναντήσεις με γνωστές προσωπικότητες του χώρου και ένταξη στις ομάδες τους, προσπαθώντας να στείλει μάλιστα άλλα άτομα που ο ίδιος ελέγχει ώστε να μη γίνει άμεσα αντιληπτός.

Παράλληλα με βάση συγκεκριμένες αδιάψευστες αποδείξεις, άτομο από πολιτική οργάνωση σχετική με αυτά τα κέντρα, οργάνωση που διοικείται από γνωστό παρακρατικό προβοκάτορα με διασυνδέσεις με μυστικές υπηρεσίες με στήριξη από φιλοΝΑΤΟικούς κύκλους κοινοβουλευτικού ακροδεξιού κόμματος, διατηρεί σε αυτοδιαχειριζόμενο φόρουμ αρκετούς λογαριασμούς με προφίλ και αβαταρ που να δίνεται η εντύπωση ότι σχετίζονται με τον Μαύρο Κρίνο. Σκοπός τους είναι μέσα από κάποιες από αυτές τις «περσόνες» να χαρτογραφηθούν οι συναγωνιστές του Μαύρου Κρίνου, να ενσωματωθούν άτομα που επηρεάζονται από τις δικές μας θέσεις σε αυτή την πολιτική ομάδα, ενώ άλλες «περσόνες» έχουν επιπλέον σκοπό να δημιουργηθεί και αρνητική εντύπωση για τις απόψεις μας σε αρκετούς, μέσω της αυτοδυσφήμισης που κάνουν μεθοδευμένα και με διάφορους τρόπους.

Άτομο μάλιστα γνωστών στοιχείων , οργανωμένο στην ίδια πολιτική ομάδα έβριζε και απειλούσε ολόκληρο τον αναρχικό χώρο στο Ιντυμίντια, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο που έμοιαζε με συναγωνιστή του Μαύρου Κρίνου, ενώ από κάτω απαντούσε στον εαυτό του απειλώντας το Μαύρο Κρίνο εκ μέρους υποτίθεται των αναρχικών και λέγοντας ότι θα κάψουν οι αναρχικοί τα σπίτια μας ! Μάλιστα διοχέτευσε και ονόματα και στοιχεία συναγωνιστών για να τους βοηθήσει σε αυτό ! Ύβρεις και απειλές εκτοξεύθηκαν και εναντίων στελεχών και οργανώσεων όλου του πολιτικού φάσματος, μεταξύ αυτών και του προαναφερόμενου «αριστερού πατριωτικού» περιοδικού, αλλά και κάποιων οργανώσεων και εφημερίδων της ακροδεξιάς προσπαθώντας να κάνουν τα μέλη τους να μας επιτεθούν με χρήση σωματικής βίας, με το επιχείρημα ότι τους βρίζουμε. Την ίδια στιγμή το ίδιο άτομο για να «φτιάξει κλίμα» απαντούσε στις ύβρεις που ο ίδιος έκανε με το όνομά μας, γράφοντας ως δήθεν μέλος αυτών των ομάδων και βρίζοντας και απειλώντας εμάς !

Το ίδιο έκανε και στο chat box του Μαύρου Κρίνου Κρήτης παλαιότερα, όπου είχε κατασκηνώσει βρίζοντας εμάς και απαντώντας ο ίδιος στον εαυτό του και βρίζοντας διάφορες οργανώσεις και στελέχη τους με ψευδώνυμα συντρόφων μας , αναγκάζοντάς τους τελικά να κλείσουν το chat box. Επίσης το ίδιο έκαναν και σε chat box άλλων ιστοσελίδων συσχετιζόμενων με την εφημερίδα «Στόχος» όπου έμπαιναν και έβριζαν δημόσια τους διαχειριστές με τα ψευδώνυμα συντρόφων μας ή ακόμα και με την υπογραφή «Μαύρος Κρίνος» προσπαθώντας να στρέψουν τους επισκέπτες των σελίδων αυτών σε δράσεις και επιθέσεις εναντίον μας.

Υπήρξε τεχνητά η εντύπωση ότι επρόκειτο για «τρόλλ» «αντιφασίστες» αναρχικούς. Απεδείχθη όμως ότι οι δράστες ήταν άτομα από την ίδια συγκεκριμένη σχετικά νεοεμφανιζόμενη και κατασκευασμένη από συγκεκριμένα κέντρα ακροδεξιά πολιτική οργάνωση που αναφέραμε και παραπάνω, και είχαν εκμεταλλευθεί την αναστάτωση από «τρόλλ» και «αναρχικούς» σε τέτοιες σελίδες για να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι στο παρελθόν γράφτηκαν από τους ίδιους κύκλους σχόλια σε βάρος του Μαύρου Κρίνου στο Ιντυμίντια, μιμούμενοι μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο παρόμοιο τρόπο γραφής από πολύ γνωστά στελέχη του «χώρου» προσπαθώντας να ώστε να μας ωθήσουν να τους καταγγείλουμε ως ρουφιάνους. Στον αντίποδα γράφτηκαν ονόματα και στοιχεία ατόμων από τις πολιτικές ομάδες αυτών των στελεχών , τα οποία προσπάθησαν να τα αποδώσουν σε εμάς, προσπαθώντας να μας οδηγήσουν σε ανοιχτή επίθεση σε βάρος μας από αυτές τις ομάδες, που να ξεφεύγει από τα όρια της αντιπαράθεσης πολιτικών θέσεων. Μπαίνοντας μάλιστα σε chat box όπου υπήρχαν σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου, έβριζαν άτομα και γνωστά στελέχη οργανώσεων αυτά δημόσια σε προσωπικό επίπεδο, με τρόπο που να φαίνεται ότι οι προσωπικές επιθέσεις προέρχονται από συναγωνιστές μας, με στόχο και πάλι να δημιουργήσουν έτσι με τεχνητό τρόπο άσκοπες μη πολιτικές συγκρούσεις συναγωνιστών μας με τα άτομα αυτά.

Πέραν από γνωστούς παρακρατικούς ρουφιάνους που τους καταγγέλλουμε και σε προσωπικό επίπεδο, και πέρα από όσους μας προβοκάρουν και μας βρίζουν, με τους υπόλοιπους διαχωρίζουμε την πολιτική αντιπαράθεση από προσωπικές επιθέσεις και καλούμε όποιον νομίζει ότι έχει προσβληθεί ή αδικηθεί σε προσωπικό επίπεδο από εμάς με βάση ανώνυμα Ιντερνετικά σχόλια προβοκατόρων, να επικοινωνήσει μαζί μας για να υπάρξουν οι απαραίτητες εκατέρωθεν διευκρινήσεις.

Απέναντι στον αυτοεμφανιζόμενο ως «ενότητα» του «εθνικού χώρου» εγκλωβισμό στα παρακρατικά και Αμερικανοσιωνιστικά κέντρα της ακροδεξιάς , απέναντι στον ακροδεξιό υπόκοσμο και τους παρακρατικούς προβοκάτορες , εμείς προωθούμε την ενότητα δράσης ενάντια στη νέα τάξη και το σύστημα , σε βάση λαϊκή , εργατική , αντικαπιταλιστική και εθνικοεπαναστατική. Ενότητα δράσης στους δρόμους , στις γειτονιές , στους χώρους δουλειάς , σπουδών και νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.