Όχι στην Ισλαμοφοβία της φιλοΝατοϊκής Ακροδεξιάς !

του Μαύρου Γάτου.

Ναι στην πάλη ενάντια στον Σιωνισμό !


Η χώρα μας έχει γεμίσει λαθρομετανάστες, πολλούς, πάρα πολλούς, πέρα από όσους μπορούμε ν’ αντέξουμε και ν’ αφομοιώσουμε. Απροσδιόριστος ο αριθμός τους ( δύο εκατομμύρια λένε μερικοί ) , δεν μπορεί να χωρέσει ο τόπος άλλους.

Αυτό είναι μία αλήθεια που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Θεωρείται βέβαιο ότι η ποσοστιαία αναλογία των ξένων μεταναστών στην Ελλάδα ξεπερνά ακόμα και αυτήν χωρών παραδοσιακά αποικιοκρατικών, όπως της Βρετανίας και της Γαλλίας, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης και ορθολογικής διευθέτησης του όλου ζητήματος.

Πρέπει λοιπόν οι ξένοι μετανάστες που περισσεύουν και που είναι μη αφομοιώσιμοι είτε να επαναπατριστούν (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες) είτε να προωθηθούν σε χώρες όπου υπάρχουν τα περιθώρια τα οικονομικά, κοινωνικά, δημογραφικά και γεωπολιτικά, ώστε να απορροφηθούν και να ενταχθούν με τον κατά το δυνατόν ομαλότερο τρόπο.


Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει άμεσα. Η πλουτοκρατία είναι αντίθετη στο να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αφού έχει απτά και άμεσα συμφέροντα από αυτήν την κατάσταση. Η ίδια στηρίζει το σύγχρονο δουλεμπόριο της εποχής μας και δεν αφήνει να πάει χαμένη η ευκαιρία για «επενδύσεις» και «ανάπτυξη» στον τόπο μας, χρησιμοποιώντας εργατικό δυναμικό χαμηλού κόστους, όπως οι λαθρομετανάστες. Αυτό έχει ως συνέπεια το μεγάλο κεφάλαιο να πολλαπλασιάζει τα κέρδη του και να πλουτίζει με το αίμα και τον ιδρώτα των αλλοδαπών μεταναστών, επαναφέροντάς μας στην εποχή της δουλοκτητικής κοινωνίας.

Από την άλλη και η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ελλαδικά αστικά κόμματα που την στηρίζουν, με τη «συμφωνία του Δουβλίνου» υποχρεώνει την πρώτη χώρα όπου πατούν το πόδι τους οι λαθρομετανάστες, να τους δέχεται εσαεί (π.χ. Ελλάδα), μην επιτρέποντάς τους να μετακινούνται σε άλλες χώρες στο εσωτερικό της Ευρώπης (π.χ. Ιταλία, Γερμανία).

Έτσι η Ελλάδα, με τα τόσο σοβαρά προβλήματα γεωπολιτικής ασφαλείας λόγω της επεκτατικής πολιτικής των γειτόνων μας (και νατοϊκών «συμμάχων» μας) έχει να διαχειριστεί ένα επιπλέον σοβαρό και μείζων ζήτημα, αυτό της λαθρομετανάστευσης και μάλιστα από αλλοδαπούς πληθυσμούς σε μεγάλο ποσοστό είτε από όμορες χώρες (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) είτε από εξωευρωπαϊκές χώρες, με εντελώς διαφορετική κουλτούρα από εμάς (πολλοί από αυτούς είναι μουσουλμάνοι). Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα εναντίον τους. Το ότι η ελληνική κοινωνία τοποθετείται στην πλειοψηφία της κατά του φαινομένου της χωρίς όρια λαθρομετανάστευσης δεν σημαίνει ότι τους μισούμε ή ότι τους θεωρούμε κατώτερους ως ανθρώπους.

Απλά το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να εξέλιπαν οι συνθήκες και αιτίες που τους οδήγησαν και τους οδηγούν στο να μεταναστεύσουν από την ίδια τους την πατρίδα στη δική μας με σκοπό την επιβίωσή τους. Και υπαίτιοι γι’ αυτό δεν είναι άλλοι από τους ιμπεριαλιστές που σφάζουν λαούς και διαλύουν κράτη προς όφελος του σιωνισμού, υπηρετώντας παράλληλα το παγκόσμιο κεφάλαιο μέσα από την εκμετάλλευση εκατομμυρίων εξαθλιωμένων, απάτριδων πλέον προσφύγων. Αυτή είναι η πραγματική αιτία του προβλήματος.


Όμως και εδώ οι «φωστήρες» της ελλαδικής ακροδεξιάς βρήκαν τη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος : με ομάδες τραμπούκων ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν ανυποψίαστους ξένους μετανάστες με σκοπό - υποτίθεται - να τους τρομοκρατήσουν και να τους εκφοβίσουν ώστε εκείνοι να αναγκαστούν να φύγουν. Αυτοί οι παντελώς βλάκες και ανεγκέφαλοι τα πράττουν αυτά υπό την καθοδήγηση κάποιων εξυπνότερων προβοκατόρων που κινούνται στις παρυφές του παρακράτους.


Δεν επιτίθενται όμως στους μεγαλοκαρχαρίες βιομηχάνους , στους μεγαλογαιοκτήμονες ή στους εφοπλιστές που απασχολούν κατά κόρον παράνομα λαθρομετανάστες στις επιχειρήσεις τους με σκοπό το εύκολο κέρδος, αφήνοντας παράλληλα χιλιάδες Έλληνες εργάτες ανέργους, αλλά χτυπούν τους αλλοδαπούς εργάτες , τα κατ’ εξοχήν θύματα της προσφυγιάς και του δουλεμπορίου.

Με λίγα λόγια «αντί να χτυπήσουν τον γάιδαρο, χτυπάνε το σαμάρι», όπως θα έλεγε και ο λαός μας, δίνοντας έτσι την αφορμή και την ευκαιρία στα παρακρατικά σκουλήκια της antifa και των διαφόρων αντιρατσιστικών οργανώσεων να σκούζουν εναντίον του «αυγού του φιδιού», του φασισμού, του ρατσισμού, του εθνικισμού και να προπαγανδίζουν τις γνωστές νεοταξικές τους αηδίες.



Με λίγα λόγια δίνουν πάτημα στους μισθοδοτούμενους αντιφάδες και τους λοιπούς ποικιλόχρωμους «αντιρατσιστές» να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους, παρέχοντάς τους την αιτία ύπαρξης που διαφορετικά δεν θα είχαν, δυσφημώντας επιπλέον με τον χειρότερο τρόπο την έννοια του πατριωτισμού και ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με τα ιδεώδη του ελληνικού πολιτισμού.

Μία ακόμη «συνεισφορά» της φιλονατοϊκής ακροδεξιάς στα εθνικά μας ζητήματα είναι και η προσπάθεια υπονόμευσης των παραδοσιακά καλών μας σχέσεων με τον αραβικό και τον ευρύτερο μουσουλμανικό κόσμο και της σύνδεσής μας συναισθηματικά με τους ιμπεριαλιστές της Δύσης και με φυσικά με τους Εβραίους και το Ισραήλ.



Στα μάτια κάποιων ακροδεξιών η Ελλάδα δεν απειλείται τόσο από τα φιλοαμερικανικά καθεστώτα – μαριονέτες που έχουν στηθεί στην περιοχή μας (π.χ. Αλβανία, Κόσοβο), ούτε από την «σύμμαχό» μας Τουρκία, αλλά από τους «ακραίους», «τρελλούς», «επικίνδυνους» και «απολίτιστους» μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής (π.χ. Αιγύπτιους, Σύριους, Λιβανέζους, Παλαιστίνιους, Ιρακινούς, Ιρανούς).

Η Ελλάδα είναι μία δυτική χώρα, μέλος του «πολιτισμένου» κόσμου και του ΝΑΤΟ και επομένως καλείται να θωρακιστεί, ώστε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την απειλή του «ισλαμικού φονταμενταλισμού». Έτσι στη ρητορική κατά της λαθρομετανάστευσης προστίθεται και το επιχείρημα του ότι η χώρα μας μπορεί να γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων από τους «κακούς» μουσουλμάνους (δεν αποκλείεται πάντως στο μέλλον να γίνουν κάποιες τέτοιου είδους προβοκάτσιες). Κάποιοι μάλιστα εξομοιώνουν τις πυρπολήσεις που έγιναν προ μηνών από παρακρατικούς «αναρχικούς» κατά βιβλιοπωλείων του «εθνικιστικού χώρου» με μία εμπρηστική επίθεση που έγινε από μουσουλμάνους κατά εκδοτικού οίκου στο Λονδίνο, ο οποίος σκόπευε να εκδώσει βιβλίο υβριστικό για τον προφήτη της θρησκείας τους, Μωάμεθ.




Δηλαδή ο κάθε Δυτικός πρώην και νυν αποικιοκράτης έχει το δικαίωμα να βγάζει τ’ απωθημένα του και τα συμπλέγματά του προσβάλλοντας λαούς ολόκληρους χάριν των ατομικών του δικαιωμάτων, της ελευθερίας της έκφρασης και φυσικά της «ανωτερότητας» του δυτικού πολιτισμού (την ίδια στιγμή όμως που στη Δύση η αμφισβήτηση του εβραϊκού Ολοκαυτώματος είναι πράξη ποινικά κολάσιμη και οι παραβάτες οδηγούνται στην φυλακή). Από την άλλη όμως οι προσβληθέντες από τα δημοσιεύματα κατά της θρησκείας τους, μουσουλμάνοι, δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να διαμαρτύρονται, ούτε ν’ αντιδρούν, γιατί κάτι τέτοιο θεωρείται «ακραίο», «οπισθοδρομικό» και εν πάσει περιπτώσει «μη πολιτισμένο».


Αυτή η προσπάθεια ψυχολογικής, συναισθηματικής και πολιτικής ταύτισής μας με τους παραδοσιακά ανθέλληνες και κλασσικούς φιλοεβραίους Άγγλους και γενικότερα με τους Αγγλοσάξωνες ιμπεριαλιστές ( βλέπε ΗΠΑ ) δεν μπορεί φυσικά να είναι τυχαία.


Αποσκοπεί στο να διαρραγούν οι σχέσεις μας με λαούς της Μέσης Ανατολής με παραδοσιακά φιλελληνικά αισθήματα και με ιστορία αγώνων κατά του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού ( π.χ. Παλαιστίνιοι , Ιρανοί ).




Επίσης σκόπιμα συγχέουν την έχθρα για τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού, Τούρκους, που απλώς τυγχάνει να είναι μουσουλμάνοι, με τους ομόθρησκούς τους Άραβες και τους Πέρσες φίλους και αδελφούς μας, με τους οποίους αντιθέτως μας συνδέουν στενές φιλικές σχέσεις και αλληλοσεβασμός ήδη από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου. Και μας αποκρύπτουν φυσικά ότι π.χ. κατά τη βυζαντινή εποχή οι σχέσεις μας ήταν τέτοιες που υπήρχε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη και ότι οι Έλληνες είχαν καλύτερες σχέσεις με τους Άραβες παρά με τα ληστρικά στίφη των Φράγκων Σταυροφόρων, των πρώτων Ευρωπαίων αποικιοκρατών, που κατέλαβαν και λεηλάτησαν την βασιλεύουσα και που μας είχαν υποδουλώσει για αιώνες.


Οι Έλληνες, θύματα και αυτοί του ιμπεριαλισμού από την εποχή των Σταυροφοριών (13ος αιώνας) μέχρι των αγώνα της ΕΟΚΑ εναντίον των Άγγλων στην Κύπρο (1955-1959) , έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τους Δυτικοευρωπαίους αποικιοκράτες, «τους Σκυλόφραγκους, τα χθεσινά αγριογούρουνα», όπως τους αποκαλούσε ο Περικλής Γιαννόπουλος. Γι’ αυτό οφείλουμε να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους και αγωνιζόμενους λαούς. Εμείς είμαστε από τους λίγους Ευρωπαίους που μπορούμε να τους καταλάβουμε.

Θα πρέπει λοιπόν πρωτίστως, όπως θέλουμε να σέβονται οι άλλοι τη θρησκεία μας, έτσι να σεβόμαστε κι εμείς τη μουσουλμανική θρησκεία και τους οπαδούς της. Οι μουσουλμάνοι από την πλευρά τους - σε αντίθεση με κάποιους Εβραίους και προτεστάντες - σέβονται τη δική μας πίστη (αν εξαιρέσει κανείς τους ουαχαμπίτες).

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε αποικιοκράτες / ιμπεριαλιστές ώστε να θεωρούμε εχθρούς μας τους Πέρσες ή τους Άραβες και ευτυχώς δεν ανήκουμε πολιτισμικά ως λαός στον τάχα «πολιτισμένο» και «πολιτικά ορθό» δυτικό κόσμο που έχει ως πρότυπο τους Άγγλους αποικιοκράτες και ιεραποστόλους της Αφρικής , τους Αμερικάνους «ράμπο» που βομβαρδίζουν όλη την υφήλιο με τα αεροπλάνα από τ’ αεροπλανοφόρα τους ή τους Ισραηλινούς φονιάδες μικρών παιδιών στην Παλαιστίνη.




Δεν θα πρέπει λοιπόν να πέφτουμε στην παγίδα κάποιων που θέλουν να μας αποξενώσουν από τους φυσικούς μας φίλους και συμμάχους, υποστηρίζοντας με έμμεσο τρόπο την Αγγλία, τις ΗΠΑ και τους Εβραίους (αυτοί οι τρεις πάνε "πακέτο") , τη στιγμή μάλιστα που ότι οι ίδιοι διατείνονται ότι είναι -υποτίθεται- εθνικιστές ή και εθνικοσοσιαλιστές.

Εδώ «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Θα πρέπει όλοι μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να μην γίνουμε τα θύματα κάποιων επιτηδείων που θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν και αντί ν’ αγωνιζόμαστε για τα πραγματικά προβλήματα του λαού και της πατρίδας μας, να οδηγούμαστε σε δρόμους ελεγχόμενους από αυτούς και ακίνδυνους γι’ αυτούς, δίνοντας παράλληλα τροφή στα παρακρατικά σκουλήκια της antifa να εκτελούν ευκολότερα την αποστολή τους.



Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ !

OΧΙ ΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ !

ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ !

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !



..."Προσωπικά δεν μισώ κανέναν εξαιτίας της φυλής του , του χρώματός του ή άλλων εθνοτικών , πολιτιστικών ή θρησκευτικών διαφορών. Και μάλιστα έχω φίλους , που ανήκουν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες".

"Τα μόνα πραγματικά " εγκλήματα μίσους " είναι το δουλεμπόριο , τα ανοιχτά σύνορα , οι υποχρεωτικοί εποικισμοί και κάθε άλλη μέθοδος που στρέφεται ενάντια στη γεωγραφική απομόνωση των φυλών".

Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας ενάντια στον πραγματικό εχθρό ; ...



David Lane Ε/Σ ακτιβιστής.


"Επομένως , η λογική επιβάλλει ν' ακολουθήσουμε μια τακτική συμμαχιών με όσους πολεμούν ανοιχτά τον Σιωνισμό, δηλαδή τους Φονταμενταλιστές του Ισλάμ και η από μέρους μας ενθάρρυνση της εξάπλωσης των πυρηνικών όπλων, διότι, όσο περισσότερες χώρες τα διαθέτουν, τόσο δυσκολότερο θα είναι να τις ελέγξουν οι Σιωνιστές. Εμείς και οι σύμμαχοί μας πρέπει να κρατούμε συνεχώς απασχολημένες τις δυνάμεις του Σιωνισμού , φορτώνοντάς τους το ένα πρόβλημα πάνω στο άλλο κι αναγκάζοντας τους Σιωνιστές να πολεμούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα , ώστε οι δυνάμεις τους να είναι πιο αραιές, άρα λιγότερο αποτελεσματικές".


Απόσπασμα άρθρου του David Myatt Ε/Σ ακτιβιστή , ποιητή , συγγραφέα , φιλόσοφου , αγρότη ο οποίος πρόσφατα ασπάσθηκε τον Ισλαμισμό.


Επίσημη ιστοσελίδα του David Myatt :

http://david.myatt.tripod.com/


Ιστοσελίδα για τον David Myatt :

http://www.geocities.com/davidmyatt/


"Φυλετισμός δεν είναι το μίσος για άλλες φυλές ούτε πόλεμος εναντίον τους. Πρέπει να έχουμε ανθρώπους άλλων φυλών που θα μας καταλαβαίνουν , που θα καταλαβαίνουν τι θέλουμε και που κάνουν κάτι ανάλογο στις πατρίδες τους. Γι' αυτό πρέπει να καταλάβετε ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει έναν τεράστιο στόχο. Δεν είμαστε πλέον μικρές χώρες , είμαστε στην Ευρώπη , είμαστε ενωμένοι , είμαστε δραστήριοι".

Leon Degrelle Βέλγος Ε/Σ.

1 σχόλιο:

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.