Quiz για δυνατούς λύτες ! (για να μην σας κοροϊδεύουν …)


επεξεργασία κειμένου – παρουσίαση : Κάδμος

Προσοχή – Προσοχή :


Προειδοποιούμε ότι το παρακάτω απόσπασμα αποτελεί κίνδυνο για ευαίσθητα αστικά ακροδεξιά φιλοχουντικά στομάχια !



...’’Φτιάχνω μια εφημερίδα , πουλάω παραμύθι ότι όπου να’ναι θα επέμβει ο Στρατός για να σώσει τη χώρα από τους πολιτικούς ( κι ας έχουν περάσει 11 χρόνια μ΄αυτό το τροπάριο ) , αδρανοποιώ τους αναγνώστες μου λέγοντας πως το καθήκον τους προς την Πατρίδα εκπληρώνεται με το να διαβάζουν την εφημερίδα μου και μόνο , συκοφαντώ οποιαδήποτε Εθνικιστική οργάνωση συγκροτείται , κι όταν αυτοί σαπίζουν στο ξύλο τους αναρχικούς – επειδή εγώ δεν μπορώ να το κάνω – τους χαρακτηρίζω προβοκάτορες.

Ρουφιανεύω στις μυστικές υπηρεσίες αξιωματικούς και επικίνδυνους Εθνικιστές που επιβουλεύονται την «ειρήνη» με γειτονικές χώρες , βάζω πιτσιρικάδες να τοποθετούν βόμβες σε Τούρκους κι όταν τους συλλαμβάνουν τους αποκηρύσσω και τους λέω αλήτες , χαρακτηρίζω «ψυχοπαθή» , «πράκτορα» και «εμπαθή» όποιον διαφωνεί μαζί μου , ανακαλύπτω ανύπαρκτες μειονότητες παντού στην Ελλάδα , παριστάνω τον καλό οικογενειάρχη , αλλά χουφτώνω την γραμματέα μου , προτρέπω σε συσπείρωση τους νέους υπό την εφημερίδα μου αλλά αφήνω απέξω τα δυο ( παχύδερμα ) παιδιά μου γιατί «σιγά μην αφήσω τα παιδιά μου ν’ ασχολούνται με αυτές τις μαλακίες».

Κάνω λοιπόν όλα αυτά κι έχω το θράσος να λέω πως … ΣΤΟΧΟΣ μου είναι «το καλό της Πατρίδας».
Άραγε , πόσο καιρό θα τα καταφέρνω ακόμα ; … ‘’


Πολλοί θα υποθέσουν ότι το παραπάνω απόσπασμα ( στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου συμφωνούμε 100% ) το έχει γράψει κάποιος «αναρχοναζί» του Μαύρου Κρίνου ή κάποιος Αυτόνομος Εθνικοσοσιαλιστής …


Λάθος !


Το παραπάνω απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο γνωστό μουσικό – ιδεολογικό fanzine των Ελλλήνων Ν/Η “ Η Εκδίκηση του Metal “ στην στήλη «Μια στο καρφί & μια στο πέταλο» στα μέσα της δεκαετίας του ’90 … και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε …


( περαστικά σας … )


Και επειδή δεν θέλουμε κανένας να κοροϊδεύει και να αποπροσανατολίζει τους Ε/Σ Συντρόφους και τις Ε/Σ Συντρόφισσες συνεχίζουμε με ένα ακόμα εξαιρετικό απόσπασμα ( το οποίο υιοθετούμε και εμείς ) από του έκτο τεύχος του εν λόγω περιοδικού :


«Οι Εθνικοσοσιαλιστές ως επαναστάτες , δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή σχέση με οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία. Για αυτό και δεν νιώθουμε κανέναν σεβασμό προς την «ελληνική» αστυνομία , η οποία χρησιμεύει με τον πιο ύπουλο τρόπο στην καταπολέμηση του Εθνικοσοσιαλισμού ως Κίνημα από το αστικό κράτος.

Επομένως , συνθήματα τύπου « ΜΑΤ – ΕΚΑΜ – Δύναμις » και «Ελλάς – Ελλάς - , Περνάει ο Ζητάς» , τα χαρίζουμε στα συμπλεγματικά παιδάκια που δεν μπορούν να καταλάβουν την χαώδη διαφορά μεταξύ του Εθνικοσοσιαλισμού και της «ακροδεξιάς».

Και για όσους νομίζουν πως οι μπάτσοι υποστηρίζουν τις ιδέες μας , έχουμε να πούμε ότι το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς εργάτες , αγρότες , φοιτητές , μαθητές , οικοδόμους κ.α.

Γιατί , λοιπόν , για τους μπάτσους ( A.C.A.B. ) χρειάζεται ειδική συμπάθεια ;

Συμμαχητές μην πέφτετε στις «ένστολες» παγίδες του Συστήματος !»



Και ας έρθουμε και στα δικά μας , βλέπετε οι εξελίξεις τρέχουν και οφείλουμε να πάρουμε θέση :


Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τις λασπολογίες τους , τις απειλές , τα χιλιάδες ανώνυμα τηλέφωνα , τις ιντερνετικές προβοκάτσιες , τους γελοίους πληρωμένους και απλήρωτους ρουφιάνους ( ικανούς μόνο για να μαζεύουν τα αποφάγια των αφεντικών τους ) , τις βρωμιές και τις φήμες που διαδίδουν ότι θα καταφέρουν το παραμικρό είναι βαθιά νυχτωμένοι !

Η γαλανόλευκη antifa δεν θα περάσει !


Πίσω Ρουφιάνοι Παρακρατικοί – Εμπρός Εθνικοσοσιαλιστές Σύντροφοι !



Και επειδή κάποιοι τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους την «Εθνικιστική Αριστερά» και τους «αριστερούς» Ε/Σ αλλά παράλληλα κοροϊδεύουν κόσμο και κοσμάκη ας ξηγηθούμε :


Στην σύγχρονη εποχή όπου θρηνούμε δεκάδες εργάτες κάθε χρόνο , στην εποχή που έχουμε μισθούς πείνας των 700 Ευρώ , στη σημερινή εποχή της τηλεοπτικής πρέζας , της παρακμής , στη εποχή της κυριαρχίας των πολυεθνικών και του καπιταλισμού ΕΜΕΙΣ λέμε ΟΧΙ στα παραμυθάκια και στα ψέματα της αστικής ακροδεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς !



Αν κάποιοι ονειρεύονται διαταγές από το «ελληνικό» ΓΕΣ εμείς ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε !


Πρωτεύουσα μας είναι η γειτονιά μας και αυτή πρώτα πρέπει να απελευθερωθεί !


Γιατί ;


Διότι στις γειτονιές μας χτυπάει η ανεργία «κόκκινο» , στις γειτονιές μας θερίζει ο θάνατος των ναρκωτικών , στις γειτονιές μας σπαράζουν οικογένειες από τα ληστρικά επιτόκια των ληστών τραπεζιτών , στις γειτονιές μας κυριαρχεί ο εργασιακός μεσαίωνας !


Και όμως κάποιοι δήθεν «ελληνόψυχοι» όψιμοι «πατριώτες» έχουν το θράσος να στηρίζουν το σημερινό ανθελληνικό καθεστώς και τις δομές του , να λένε χιλιάδες ψέματα στις πατσαβουροφυλλάδες τους , να λασπολογούν Ε/Σ Αυτόνομους και ανένταχτους συντρόφους και να ρουφιανεύουν σε υπηρεσίες !



Και τέλος θα δανειστούμε ένα απόσπασμα από στίχους της «Χαριστικής Βολής» το οποίο και τους αφιερώνουμε :

’’υπάλληλοι της κυπ ρουφιάνοι κρατικοί

τανκς ξανά ονειρεύεστε και χακί στολή

στόχος της ζωής σας η καταστολή

μάσκα της βρωμιάς σας η γαλανόλευκη’’



Εμείς δεν έχουμε σκοπό να πέσουμε στην παγίδα κανενός , αφού λοιπόν θέλουν τόσο πολύ να πολεμήσουν ας στείλουν στον πόλεμο ΤΟΥΣ τα δικά τους παιδιά και τους δικούς τους συγγενείς να πολεμήσουν για τις βίλες τα ανάκτορα και τα κότερα του Καραμανλή της Ντόρας του Καρατζαφέρη του Αλαβάνου και του Ρουσόπουλου !


( άλλωστε κάποιοι , κάποτε υπήρξαν «ομοϊδεάτες» αφού στεγάζονταν στο ίδιο καραμανλικό κόμμα ) …


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/19 4:13 μ.μ.

    Αν μπορείτε ανεβάστε σε ηλεκτρονική μορφή το θρυλικό έντυπο «Η Εκδίκηση του Metal» έτσι ώστε να μπορέσουμε να το διαβάσουμε και όσοι δεν το προλάβαμε όταν κυκλοφορούσε πριν από δύο δεκαετίες και πλέον. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.