Ποιος αναθεματίζει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό κ. Χαρίτο ;


του Red Dot.

Με αφορμή το παρακάτω πρόσφατο απόσπασμα κείμενου του πολιτευτή του ΛΑΟΣ κ. Χρήστου Χαρίτου είναι πρέπον εκ νέου ( και για όσες φορές χρειαστεί ακόμα προκειμένου να γίνει κατανοητό από κάποιους αφελείς και όχι μόνο ) να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα περί ακροδεξιάς και ΛΑΟΣ.


« Στην Ελλάδα, το ποιος έχει «νεφρά» , φαίνεται στην αντιπαράθεση με την Αριστερά. Εκεί είναι το crash test, πουθενά αλλού. Το έχω πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσω έως να γίνει συνείδηση και στον τελευταίο συναγωνιστή μας. Τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό , την Παγκοσμιοποίηση, την Νέα Τάξη , τις πολυεθνικές , το κερδοσκοπικό χρηματιστικό κεφάλαιο , τα αναθεματίζουν όλοι και σωστά. Από την Άκρα Δεξιά έως την Άκρα Αριστερά.

Την Αριστερά όμως όλοι πρέπει να την σέβονται και να υποκλίνονται στους αγώνες της. Να την χαϊδεύουν και να ασπάζονται τις ηθικές της επιταγές. Καιρός λοιπόν να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο της ιστορίας του ΚΚΕ και της Αριστεράς στην πατρίδα μας. Έστω και 90 χρόνια από την ίδρυσή του.»


Πηγή : Το παραπάνω απόσπασμα δημοσιεύθηκε στο τεύχος 12 ( Ιούλιος 2008 ) του περιοδικού Patria.



Ποιος αναθεματίζει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό κ.Χαρίτο ;


Μήπως σε αυτήν την επίσκεψη που συμμετείχε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης καταδικάστηκε ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός ;


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/07/blog-post.html



Εδώ πέρα μήπως από την δήθεν «αντί-ιμπεριαλιστική» δήθεν αντινεοταξική "ελληνόψυχη" αστική ακροδεξιά ... ;


( εξαιρετικά αφιερωμένες οι παρακάτω ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ αναρτήσεις στους δήθεν "Ελληνόψυχους" θρασύδειλους προβοκάτορες που λασπολογούν καθημερινά τους αυτόνομους Ε/Σ μέσα απο τα τσατ - μποξ και τις πατσαβουροφυλλάδες τους ... )


http://mkritis.blogspot.com/2008/05/blog-post_13.html


http://mkritis.blogspot.com/2008/05/blog-post_16.html



Καταδικάστηκε ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός και η ύπαρξη βάσεων του ΝΑΤΟ στην χώρα μας ;


Η εν ονόματι δήθεν των συμφερόντων της χώρας μας ( που φυσικά δεν είναι αυτά του ΝΑΤΟ η της αντιδραστικής αντιισλαμικής , στείρας αντικομμουνιστικής και σφόδρα φιλοαμερικανικής «ελληνικής» ακροδεξιάς ) παραβλέπεται αυτό το «ήσσονος» ( σύμφωνα με μερικούς) σημασίας ζήτημα ;


Και αφού αναφερθήκατε σε "άκρα δεξιά" και "άκρα αριστερά" γιατί δεν γίνεστε λίγο πιο συγκεκριμένος όσον αφορά τις τάσεις αυτές και τους κομματικούς μηχανισμούς που τις υποστηρίζουν στον ελλαδικό χώρο ;


Ποιους λοιπόν θεωρείτε ακροδεξιούς που αντιτάσσονται στα παραπάνω και ποιους ακροαριστερούς ;


Μήπως βολεύει η αοριστία διότι αν γίνει σαφής αναφορά θα γελάσει και το ποικιλόχρωμον ερίφιον με τους υποτιθέμενους αντιαμερικανούς , αντιιμπεριαλιστές , αντικεφαλαιοκράτες κτλ. ακροδεξιούς ;


( κάτι για το οποίο δεν μπορεί κάποιος ελαφρά τη καρδία να κατηγορήσει την λεγόμενη "πατριωτική αριστερά" - τους υποτιθέμενους εθνοπροδότες για μερικούς - σε αντίθεση με τους ψευτο «εθνοσωτήρες» της ακροδεξιάς …)


Πότε κ. Χαρίτο η άκρα δεξιά καταδίκασε τις πολυεθνικές που είναι εκ των πραγμάτων αντεθνικές καθώς ως γνωστό το κεφάλαιο δεν το ενδιαφέρει η επιβίωση και ανάπτυξη των εθνών αλλά αποκλειστικά το κέρδος και για αυτό άλλωστε διαχειρίζονται όλα τα μέσα προκειμένου να επιτευχθεί αυτό με συνέπειες όπως αυτές για παράδειγμα :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/07/blog-post_7224.html


Που ήταν εκείνη την ημέρα ο ΛΑΟΣ και η «αντικεφαλαιοκρατική» ακροδεξιά κ.Χαρίτο ;


Υπήρξε κάποια ουσιαστική και όχι σπασμωδική αντίδραση προς άγρα ψήφων και επικοινωνιακής πολιτικής ;;


Ο Μαύρος Κρίνος πάντως πήρε ανοιχτά θέση σε αυτό το γεγονός όπως φαίνεται και εδώ :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/07/blog-post_26.html


Ποια η άποψη της ελληνικής ''εθνικόφρονης" ακροδεξιάς και του ΛΑΟΣ για τους Έλληνες καπιταλιστές , μεγαλοβιομήχανους , τσιφλικάδες και υπερεργολάβους που απασχολούν παράνομα χιλιάδες συμπατριώτες μας αλλά και μετανάστες ακόμα και ανήλικους με μισθούς εξευτελιστικούς για σύγχρονο δυτικό χριστιανικό κράτος ;


Ή μήπως αυτά καταδικάζονται μόνο όταν συμβαίνουν σε «ολοκληρωτικά» καθεστώτα ή σε ξένες χώρες χάριν επίδειξης δήθεν «δημοκρατικότητας» και «ανθρωπισμού» ;


Είναι καταδικαστέες τέτοιες πράξεις η επιτρεπτές χάριν της ( κακώς νοούμενης ) "οικονομικής ανάπτυξης" ;


Εάν ο ΛΑΟΣ παρουσιάζεται ενάντια στον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό , την Παγκοσμιοποίηση, την Νέα Τάξη , τις πολυεθνικές και το κερδοσκοπικό χρηματιστικό κεφάλαιο τότε προς τι ο θαυμασμός και η εμμονή με ένα καθεστώς γειτονικής χώρας που σαφώς υιοθετεί ξεδιάντροπα όλα τα παραπάνω ;


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/08/blog-post_10.html


Προς τι ο θαυμασμός και τα συγχαρητήρια σε ένα καθεστώς που αδυνατώνταςνα καταπολεμήσει τα αίτια της εγκληματικότητας προβαίνει σε ενέργειες όπως η χρήση του στρατού σε καθήκοντα αστυνόμευσης ;


Φαίνεται πως κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν τα συμπλέγματα και τον φετιχισμό τους με τα σώματα ασφαλείας …


Ενάντια στη "διεθνιστική" νεοταξική αριστερά και στην αστική ΝΑΤΟική ακροδεξιά !

Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες !

Για τον Λαό και την Πατρίδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.