"Η Νέα Τάξη εμάς ... δε μας τρομάζει" !


του Πολυπέρχονα.



" Τίποτε το δρόμο δε μας φράζει , η Νέα Τάξη εμάς ... δε μας τρομάζει" λέει το "εμβατήριο" του ΛΑ.Ο.Σ. που προβάλλουν συχνά στο τηλεοπτικό τους κανάλι.


Πράγματι , η Νέα Τάξη δεν τους τρομάζει. Και όχι μόνο δεν τους τρομάζει , αλλά αντίθετα τους εκφράζει !


Τους εκφράζει και πολιτικά, και πολιτιστικά ...


Ανάμεσα σε μεγάλο πλήθος σχετικών περιπτώσεων, ενδεικτικά και μόνο παραθέτουμε τα παρακάτω :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/04/bravo-giorgos.html


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/06/blog-post_18.html



Σήμερα , θα παραθέσουμε μερικά ακόμα ντοκουμέντα , από τις απόψεις και το βίο του τηλεοπτικού σταρ και τηλεοπτικού πωλητή "Άδωνι Γεωργιάδη".


Ανταποκρίνονται τα παρακάτω στο πολιτικό και πολιτιστικό πρότυπο της Νέας Τάξης , ή όχι ;

Αφήνουμε τους αναγνώστες να κρίνουν ...




Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον Άδωνι με την σύζυγο του , τη νέα τηλεστάρ Ευγενία Μανωλίδου από πρόσφατή του συνέντευξη σε εφημερίδα. Στη συνέντευξη αυτή , διαβάζουμε δύο από τις ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.



Ερώτηση: Άκουσα ότι υποστηρίζετε τον Ομπάμα, τον οποίο θεωρείτε φιλέλληνα. Ισχύει ;


Άδωνις Γεωργιάδης : Είμαι πολύ ομπαμικός. Πράγματι είναι η πλευρά που είναι εγγύτερα στις Ελληνικές θέσεις , αλλά και ο ίδιος ο Ομπάμα είναι χαρισματικός ρήτορας , είναι ένα πρόσωπο που έλκει το βλέμμα και προξενεί το ενδιαφέρον. Μου αρέσουν οι χαρισματικοί άνθρωποι.



Μια μικρή ιδέα για τις θέσεις του Ομπάμα , μπορείτε να πάρετε από εδώ :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/11/blog-post_06.html


http://mkritis.blogspot.com/2008/11/blog-post_04.html




Ερώτηση: Αυτό σας καθιστά επιτέλους "μη φασίστα";


Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν ήμουν ποτέ φασίστας. Σας διαβεβαιώ, είμαι , ίσως , πολιτικά ο πιο αντίθετος στο φασισμό που υπάρχει στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Η πολιτική μου ιδεολογία είναι η άμεση δημοκρατία. Δε μου αρέσει ο ολοκληρωτισμός , τον σιχαίνομαι.




Το μίσος της "γαλανόλευκης αντιφά" απένταντι σε κάθε τι "φασιστικό" και "ολοκληρωτικό" που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη πραγμάτων και στην "δημοκρατία" της , το γνωρίζουμε καλά ...

Ο βουλευτής της απλά το επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ...

Δεν είναι μόνο η υποστήριξη στον Αμερικανοσιωνιστή Ομπάμα. Την προσήλωσή του στις ΗΠΑ και το Σιωνισμό βέβαια , ο κατά τα άλλα "Ελληνιστής" Άδωνις τη δείχνει σε κάθε ευκαιρία.


Πρώτος πρώτος έτρεξε από το ΛΑΟΣ να επισκεφτεί το κατεχόμενο Αφγανιστάν όπως μπορείτε να δείτε εδώ :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/07/blog-post.html



Και φυσικά ο Άδωνις , συμμετείχε στη βράβευση του Αμερικανοεβραίου Γερουσιαστή , Καρόλου Λεβίν. Ο τελευταίος, συμμετείχε σε ενεργά σε πλήθος εγκλημάτων του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού , αφού εκλέγεται συνεχώς γερουσιαστής από το 1979.

Ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία δεν θα τελειώσει εφ' όσον ( ο Σαντάμ Χουσεΐν) είναι στην εξουσία", δήλωνε ο Λεβίν του 2001. Ως πρόεδρος της Επιτροπής των Ένοπλων Δυνάμεων της Συγκλήτου , είπε κατά τη διάρκεια ακρόασης στις 19 Σεπτεμβρίου 2002: "Ξεκινάμε με την κοινή πεποίθηση ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είναι τύραννος και μια απειλή στην ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής".





Στη φωτογραφία ο Αμερικανοεβραίος Γερουσιαστής Λεβίν με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ.







Στις παραπάνω φωτογραφίες ,
Άδωνις Γεωργιάδης , στη βράβευσή του Λεβίν με το βραβείο που φέρει το όνομα Μορντεχάι (Μαρδοχαίος) Φριζής.

Ο Μορντεχάι Φριζής σκοτώθηκε πολεμώντας τον Ιταλικό φασισμό. Ο ιερέας του στρατεύματος του έκλεισε τα μάτια με την επιθανάτια εβραϊκή προσευχή: «Άκουσε Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός σου, ο Κύριος είναι ένας».


Για να ανατρέψει τα πολιτιστικά πρότυπα της Νέας τάξης, μετά τα σκυλάδικα της Έφης Σαρρή , το ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του Άδωνι , ήρθε να μας πλασάρει την "κλασική παιδεία" της Ευγενίας Μανωλίδου.


Στο παρακάτω βίντεο , Άδωνις και Ευγενία , ανατρέπουν τα πρότυπα της Νέας Τάξης επιδεικνύοντας την "υψηλή κουλτούρα" της Μανωλίδου και άλλα πολλά , στην πολιτιστική αντινεοταξική εκπομπή ... του Θέμου Αναστασιάδη.




Αλλά για να ανατρέψει καλύτερα αυτά τα νεοταξικά πρότυπα υποκουλτούρας , η Ευγενία ξεκίνησε δική της εκμπομπή στο κανάλι του Αντέννα.


Όσοι από σας αντέχετε , μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα στα παρακάτω βίντεο.


Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το ρόλο του Στρατού στην "Επανάσταση" για "Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια" , η Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάζει στο πρώτο βίντεο άτομο που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις , και στο δεύτερο μια κόρη στρατιωτικού ...






Φυσικά ο Άδωνις , δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ευγενία , για τη νέα της αποστολή ενάντια στη ... Νέα Τάξη. Τον τρόπο που το έκανε και το ότι ακολούθησε , δείτε το στο παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.