Ταξιαρχίες Αλ – Κασσάμ : Πραγματοποιήσαμε δεκάδες οδυνηρά πλήγματα στα στρατεύματα του Ισραηλινού στρατού κατοχής.



GAZA , (PIC) --






μετάφραση - επεξεργασία κειμένου : Αλεξόπουλος Στέλιος.



Οι ταξιαρχίες Αλ - Κασάμ , η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς , δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα, ότι πραγματοποίησαν δεκάδες οδυνηρά πλήγματα στα στρατεύματα του Ισραηλινού στρατού κατοχής , στις 22 μέρες που διήρκησε η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα , διαβεβαιώνοντας ότι οι αγωνιστές κατόρθωσα να σκοτώσουν 49 ισραηλινούς στρατιώτες.



Ο Abu Obeida , ο εκπρόσωπος τύπου των ταξιαρχιών Αλ - Κασάμ, είπε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Γάζας ότι οι ταξιαρχίες κατέγραψαν επακριβώς τις επιχειρήσεις της εξόντωσης 49 ισραηλινών στρατιωτών με άμεσο τρόπο, χωρίς να συμπεριλαμβάνει δεκάδες απώλειες ισραηλινών των οποίων ο θάνατος δεν καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες των μαχητών της Αλ - Κασάμ, κατά τη διάρκεια πολλών επιθέσεων της αντίστασης, όπως τους στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων εκτίναξης τανκ και θωρακισμένων μεταγωγικών στρατού.





Σύμφωνα με τα παραπάνω, μια συντηρητική εκτίμηση των ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανεβάζει το τίμημα του θανάτου στις τάξεις του ισραηλινού κατοχικού στρατού στους 80 στρατιώτες, πρόσθεσε ο Abu Obeida.


Ο εκπρόσωπος τύπου ανέφερε επίσης ότι οι ταξιαρχίες εκτόξευσαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης 980 ρουκέτες και οβίδες συμπεριλαμβανομένων 213 πυραύλους Γκράντ στα εισβάλλοντα κατοχικά ισραηλινά στρατεύματα και σε διαφορετικούς ισραηλινούς εποικισμούς.


Οι μαχητές Αλ-Κασάμ κατέστρεψαν επίσης ολοκληρωτικά ή μερικώς περίπου 47 τανκ και μπουλντόζες, χτύπησαν 4 ελικόπτερα και έριξαν ένα αεροπλάνο.





Επιπλέον αποκάλυψε ότι οι ταξιαρχίες κατόρθωσαν να αιχμαλωτίσουν αρκετούς ισραηλινούς στρατιώτες , αλλά στοχοποιούνταν από κοινού με τους αιχμαλωτίζοντες μαχητές της ταξιαρχίας από τα ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα.


Σημείωσε ότι το Ισραήλ σκότωσε περισσότερους από 1300 Παλαιστίνιους, η πλειοψηφία των οποίων ήταν πολίτες , παιδιά και γυναίκες, πράγμα που δείχνει ότι ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα ήταν μόνο μια διαδικασία μαζικών δολοφονιών φέροντας της σφραγίδα του μίσους της ταλμουδικής ιδεολογίας.


Πρόσθεσε ότι σκοτώθηκαν 48 μαχητές της ταξιαρχίας Κασάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου με τον κατοχικό ισραηλινό στρατό στην Γάζα.





http://www.alqassam.ps/english/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/4/12 8:41 μ.μ.

    Οι ταξιαρχιες του αλ κασαμ εχουν εκδωσει ενα εγχειριδιο για την οργανωση του στρατιωτικου σκελους του Αγωνα.Ψαχνω στο διαδικτυο μα δεν το βρισκω.Γνωριζεται που μπορω να το βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.