“Magyar Gárda”. Η Ουγγρική Φρουρά.












Η “Magyar Gárda” ξεκαθάρισε το «τοπίο» με τον ευφυέστερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο: κατάφερε να εκπροσωπεί με τις εκατοντάδες χιλιάδες των οργανωμένων μελών της ολόκληρο τον Ουγγρικό Λαό, έναν Λαό με το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο στην Ευρώπη, έναν Λαό με πολλές «πρωτιές» στην ευρωπαϊκή Ήπειρο, έναν Λαό ο οποίος ακόμη και υπό τον κομμουνιστικό ζυγό παρέμεινε ο πραγματικός Κατακτητής των … «κατακτητών» του!


Με τα χρώματα της ριγέ ερυθρόλευκης σημαίας των Arpad, της πρώτης βασιλικής δυναστείας που ίδρυσε την Χώρα τον ένατο μ.Χ. αιώνα, η “Magyar Gárda” επιμένει να προκαλεί την «επίσημη νομοθεσία» της Ουγγαρίας που την …απαγορεύει ως «φασιστική» και «αντιδημοκρατική»! Η “Magyar Gárda” προκλητικά την επισημοποιεί και την εμφανίζει στις δημόσιες παρελάσεις της ενώ το αστικό κράτος κάνει –ευφυώς- πως «δεν βλέπει» αφού είναι ξεκαθαρισμένο ότι κάθε αναμέτρηση με την “Magyar Gárda”σημαίνει αναμέτρηση με τον ίδιο τον Ουγγρικό Λαό!


Οι επίσημες εκδηλώσεις της “Magyar Gárda” γίνονται, πού αλλού, στην κεντρική Πλατεία των Ηρώων της Βουδαπέστης, η οποία, κάθε φορά, κατακλύζεται από χιλιάδες ένστολους και οπλισμένους Άνδρες της Εθνικής αυτής Φρουράς. Προ του μεγάλου μνημείου των Ηρώων Μαγυάρων, κάθε φορά που παρατάσσεται η “Magyar Gárda”, μια ομοιόμορφη «ανθρωποθάλασσα» συγκλονίζει με τον παλμό της την πανέμορφη ιστορική περιοχή : υγεία, ευγένεια, πειθαρχία, μεγαλείο, ομορφιά!


Πολλοί σχηματισμοί, πλέον, της “Magyar Gárda” απαίτησαν και κατάφεραν να αποκτήσουν επισήμως και οπλισμό προς αντιμετώπιση της όποιας απειλής κατά της εννόμου τάξεως και, παρά τις αντιδράσεις της ήδη καταρρεύσασας κυβερνητικής «κομπανίας», η “Magyar Gárda” εγγυάται σήμερα την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας! Με λίγα λόγια, οι χιλιάδες Φρουροί της “Magyar Gárda” πήραν στα χέρια τους το μέλλον της Χώρας τους και προχωρούν με τον Ουγγρικό Λαό προς το ευρωπαϊκό τους αύριο, ξεκαθαρίζοντας τά εσωτερικά «παράσιτα».


Και ας παραδειγματιστούν όσοι Λαοί θέλουν να επιζήσουν ότι, αναπτύσσοντας τα Γράμματα και τις Τέχνες, ξεκαθαρίζοντας τα Πνευματικά Ιδρύματα από τους επαγγελματίες υπονομευτές τους, θα καταφέρουν να αποκτήσουν κι αυτοί μιάν αντίστοιχη Πολιτοφυλακή που θα διατηρεί την εσωτερική τάξη συνειδητά και όχι μισθοφορικά όπως επιχειρούν οι αστικές "Αστυνομίες", αυτά τα ανάξια "μακριά χέρια" της δημοκρατικής διαφθοράς!


Στην Ουγγαρία, λοιπόν, εκτός από τις χιλιάδες των Μελών της “Magyar Gárda” η οποία λειτουργεί ως Πολιτοφυλακή, δραστηριοποιούνται ακόμη μερικές χιλιάδες ενστόλων οι οποίοι αποτελούν Πολιτικό Οργανισμό, το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» που εμφανίζει τον κύριο όγκο του στην Βουδαπέστη αλλά εκτείνεται σε ολόκληρη την χώρα με καθαρά στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία. Τα Μέλη του είναι νέοι πανεπιστημιακής παιδείας και επιλέγονται κυρίως από τις, ανά την Χώρα, Oμάδες «BARANTA» (θα δούμε στην συνέχεια τι είναι …και αυτές) με κύριο σκοπό την προετοιμασία μαχίμων νεολαίων με υγιές φρόνημα και σώμα!


Το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» συνεργάζεται στενά με την Πολιτοφυλακή της “Magyar Gárda” η οποία επανδρώνεται από τα πλέον ικανά Μέλη του πρώτου. Η κύρια εμφάνιση του «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» γίνεται κάθε χρόνο στην ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ η οποία οργανώνεται στην Βουδαπέστη προς τιμή των Ηρώων Μαγυάρων οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό του Γ’ Ράιχ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!


Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ οργανώνεται είτε στην Πλατεία των Ηρώων είτε στην Πλατεία Kossuth Lajos tér η οποία είναι η, επίσης, τεράστια πλατεία του Κοινοβουλίου. Κατά την Ημέρα αυτή, η συγκέντρωση των παρατεταγμένων Μαγυάρων Εθνικοσοσιαλιστών θυμίζει πραγματική στρατιωτική παράταξη, συγκεντρώνει τεράστιο όγκο συμμετεχόντων από όλη την Χώρα και την παρακολουθούν αλλά και την κινηματογραφούν ανεμπόδιστα πάμπολλοι τουρίστες οι οποίοι παρευρίσκονται στις συγκεκριμένες πολυσύχναστες πλατείες. Όμως το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» περιφρουρεί και καθορίζει τον χώρο της τελετής με ειδικά μεταλλικά κιγκλιδώματα που τοποθετεί όπως εκείνο θεωρεί στους χώρους ώστε να διαχωρίζονται τα Μέλη του από τους επισκέπτες-διερχομένους οι οποίοι, όμως, και αυτοί ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ είναι!!


Δεν δημιουργεί κανένα ερωτηματικό η ανεπάρκεια των αγράμματων αντιφά-δων που από "αντιρατσιστές" μετατρέπονται αμέσως σε ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ προκειμένου να συσχετίσουν τους Ούγγρους με τους ...Μογγόλους, όταν διαπιστώνουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από την πρεζεμπορία η οποία έχασε οριστικά έδαφος ΚΑΙ στην Ουγγαρία! περαστικά σας πρεζεμποράκια και σε άλλα με υγεία! Αν είχατε ελάχιστη ικανότητα σκέψεως θα είχατε ενημερωθεί ότι η μόνη "σχέση" μεταξύ Ούγγρων και Μογγόλων ήταν η εισβολή των τελευταίων στην Ουγγαρία το 1241-1242, ενώ η επιστήμη της Συγκριτικής Γλωσσολογίας εντάσσει την Ουγγρική Γλώσσα στην Φιννο-Ουγγρική Ομογλωσσία, ουδεμία σχέση έχουσα με την Μογγολική!


Την ίδια ώρα που οι ιθαγενείς αντιφάδες σαπίζουν στις καφετέριες με φραπεδιά και Marlboro, στην Ουγγαρία οι νέοι, μέχρι και στο πιό απόμακρο χωριό, γυμνάζονται καθημερινά σε μία παραδοσιακή Ουγγρική πολεμική τέχνη, την "BARANTA" , η οποία αποτελεί ένα τρίπτυχο ΠΑΛΗΣ, ΙΠΠΑΣΙΑΣ και ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ! Χιλιάδες νέων Μαγυάρων αφιερώνουν εξαιρετική προσπάθεια σε αυτή την θαυμάσια εκγύμναση, απολαμβάνοντας το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" κατά τον καλύτερο τρόπο, μέσα στην υπέροχη Ουγγρική φύση. Το παρακάτω video είναι ενδεικτικό αυτής της πολεμικής τέχνης και του παλμού των αθλουμένων με αυτή. Πάντα, οι εθνικιστική ερυθρόλευκη Σημαία των Arpad πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση και δημόσια επίδειξη παρά τις περί του αντιθέτου ψελλιζόμενες "οδηγίες" του Υπουργείου Ασφαλείας. Η "Ουγγρική Φρουρά" περιμένει στη ...γωνία!


http://www.youtube.com/watch?v=4Gw4mH6ScaM



Η "BARANTA", την στιγμή αυτή, προστατεύει την Ουγγρική νεολαία από τους πρεζέμπορες που καραδοκούν (ευτυχώς) εκτός συνόρων! Κρίμα γι αυτούς για το χάσιμο ...τόσων "πελατών" και για την ώρα τους να συνεχίσουν τα περί 'λουκάνικων", "πορνών" και ..."Μογγόλων" παραληρήματά τους. Τους καταλαβαίνουμε, απολύτως αλλά θα συνεχίσουμε! Γιατί, στην Ουγγαρία ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει αφήσει σπιθαμή στους αντιφάδες πρεζέμπορες... Έτσι, στο επόμενο θα παρουσιάσουμε τις οργανωμένες Ομάδες Ιστορικών Αναπαραστάσεων οι οποίες με μηχανοκίνητα και κανονικό οπλισμό δίνουν την δυνατότητα σε χιλιάδες νεαρούς Ούγγρους να βιώσουν την εμπειρία της πραγματικής στρατιωτικής ζωής και της μάχης, πολύ πριν καταταγούν στον Ουγγρικό Στρατό! Μέχρι τότε, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους (και "όλες" τις αντιφα-υπάρξεις) το παρακάτω video με την παράκληση να προσέξετε τον αριθμό προβολών του και την βαθμολόγησή του: πρόκειται για Ύμνο στον Ουγγρικό Εθνικισμό από έναν Εθνικοσοσιαλιστή καλλιτέχνη ο οποίος είναι επιεικώς "θεοποιημένος" στην Πατρίδα του!


http://www.youtube.com/watch?v=IC53QRC-jjw


Τα παραπάνω κείμενα δημοσιεύθηκαν με υπογραφή "GrGr" σε γνωστό phorum το οποίο, τρομοκρατήθηκε και "κλείδωσε" (=ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ) προς στιγμή το Topic όταν διαπίστωσε την απήχηση που είχαν !


Προσκαλούμε τον "GrGr" να συνεχίσει - σε αποκλειστικότητα - να καταθέτει σε εμάς ό,τι σχετικό κείμενο θα ήθελε να προσθέσει , ολοκληρώνοντας την πολύ ενδιαφέρουσα "εικόνα" που φαίνεται να επικρατεί στην Ουγγαρία (και όχι μόνον !).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.