Ο πρόεδρος του Ισραήλ Μοσε Κατσαβ και η Ντόρα Μπακογιάννη.


του Jihad.


Πολλοί αναρωτιούνται ποιες θα είναι οι μελλοντικές εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία και το τι μέλλει γενέσθαι με την αρχηγία του εν λόγω κόμματος.


Ένα είναι το σίγουρο , ότι το κεφάλαιο ο διεθνής σιωνισμός και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας , θα επιλέξουν για καταλληλότερο αρχηγό του εν λόγω κόμματος μόνο αυτόν που θα εργαστεί για τα μελλοντικά σχέδια τους.


Έτσι λοιπόν κάποιοι - σίγουρα πιο πονηροί από τον γραφικό … Ζορό της ΝΔ - εδώ και χρόνια σχεδιάζουν τα βήματα τους προετοιμάζουν το έδαφος και προχωρούν στις απαραίτητες γνωριμίες για τα επόμενα βήματα.


Το παρακάτω έγγραφο - «αποκάλυψη» μας στάλθηκε από τον «Μαύρο Γάτο» μέλος της σ.ο. του Μαύρου Κρίνου το οποίο και δημοσιεύουμε σε αποκλειστικότητα , τουλάχιστον όσον αφορά τα μπλογκς του λεγόμενου Αυτόνομου Εθνικιστικού «χώρου».


Είναι η προσφώνηση - και απονομή του μεταλλίου των Αθηνών - της τότε δημάρχου Αθηναίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη - λίγο πριν αναλάβει επίσημα το υπουργείο εξωτερικών - προς τον πρόεδρο του Σιωνιστικού κράτους Μοσε Κατσαβ , στις 14/02/2006.


Ο εν λόγω Σιωνιστής πρόεδρος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα και βιασμούς γυναικών στο Ισραήλ.





Να θυμίσουμε στους συντρόφους και αναγνώστες του μπλογκ μας , ότι λίγους μήνες μετά την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ , ακολούθησε το καλοκαίρι του 2006 η σφαγή στον Λίβανο και ο βομβαρδισμός αμάχων πολιτών από την Εβραϊκή πολεμική αεροπορία με βόμβες φωσφόρου και τον σιωνιστικό στρατό ξηράς.


Μια πολεμική αναμέτρηση όπου η κ. Ντόρα Μπακογιάννη κράτησε προκλητική σιωπή για την στρατιωτική εισβολή του Σιωνιστικού καθεστώτος , επέλεξε να μιλήσει απλά για μελλοντική «ανθρωπιστική βοήθεια» στους πληγέντες και διατήρησε την πολιτική των ίσων αποστάσεων.


Όμως οι Εθνικοσοσιαλιστές σύντροφοι της Χεζμπολάχ ανέτρεψαν τα σχέδια των Σιωνιστών και νίκησαν τα στρατεύματα των εισβολέων.


Με δική της προτροπή αλλά και με πρωτοβουλία του «Ελληνικού» υπουργείου άμυνας στάλθηκε από την Ελλάδα πλοίο στην περιοχή του Λιβάνου όπου και λαμβάνει μέρος σε νηοψίες , με στόχο να μην ενισχυθεί με όπλα η αντίσταση του Λιβάνου. Πιστοί στις εντολές των Σιωνιστών έστειλαν σε ελάχιστες εβδομάδες Ελληνικό πολεμικό πλοίο στην περιοχή αυτή , την ίδια στιγμή που σε περιοχές της Θράκης , του Αιγαίου και της Κύπρου ο Τουρκικός επεκτατισμός είναι γεγονός.


Επίσης να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο πόλεμο στην Γάζα , η κυρία Μπακογιάννη κράτησε επίσης προκλητική στάση , δεν καταδίκασε τα εγκλήματα πολέμου στην περιοχή και επέλεξε και πάλι να κρατήσει αποστάσεις από τα γεγονότα.


Το κράτος του Ισραήλ αναγνωρίστηκε επίσημα και αποκαταστάθηκαν οι διπλωματικές σχέσεις το 1990 με πρωθυπουργό τον πατέρα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη , Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.






Ακολουθεί το έγγραφο με την προσφώνηση (με τα έντονα κόκκινα γράμματα επισημαίνουμε τα πιο σημαντικά κομμάτια του εγγράφου) :



Η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρας Μπακογιάννη, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Μοσέ Κατσάβ και του απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.


Ακολουθεί η προσφώνηση της Δημάρχου Αθηναίων:


"Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,


Η πόλη των Αθηνών είναι ιδιαίτερα ευτυχής που υποδέχεται σήμερα, εδώ στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Εξοχότητά σας, την ερίτιμο κυρία Κατσάβ, καθώς και την υψηλή ακολουθία σας. Το εβραϊκό και το ελληνικό έθνος, κύριε Πρόεδρε, μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε δύο έθνη που καταφέραμε, το καθένα με τον τρόπο του, αλλά και από κοινού, να επηρεάσουμε με τρόπο καθοριστικό την ιστορία και τον κόσμο των ιδεών. Ένα ακόμα κοινό μας χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη μας αρχαιότητα και μακρά ιστορία.


Κατά την μακρά μας αυτή πορεία ζήσαμε ημέρες δόξας, αλλά και ύψιστης ταπείνωσης. Τα δύο μας έθνη πλήρωσαν πολύ ακριβά, κύριε Πρόεδρε, το μίσος και τον φθόνο των εχθρών τους. Η Ελλάς απώλεσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων κατά τον 20ο αιώνα σε διωγμούς και γενικότερα σε πράξεις βίας. Ούτε αυτές οι μεγάλες θυσίες όμως δεν συγκρίνονται σε μέγεθος με το βαρβαρικό και αμείλικτα απάνθρωπο ολοκαύτωμα, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε κατά του εβραϊκού έθνους την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Και θα ήθελα, στο σημείο αυτό, να σημειώσω ότι τίποτα δεν είναι πιο απεχθές σήμερα από την προσπάθεια ορισμένων - που ευτυχώς αποτελούν μικρές και απομονωμένες μειοψηφίες - είτε να αρνηθούν, είτε να υποβαθμίσουν το Ολοκαύτωμα.


Μια ακόμα ομοιότητα των δύο εθνών μας, κύριε Πρόεδρε, είναι η γιγάντια διασπορά τους σ' όλο τον κόσμο. Ομιλώντας για το εβραϊκό και το ελληνικό έθνος, αντιστοίχως, πολύ δύσκολα θα τα ταύτιζε κανείς απλώς με τους κατοίκους του εβραϊκού και του ελληνικού κράτους.



Κύριε Πρόεδρε,



Η Ελλάς και το Ισραήλ αποκατέστησαν πλήρεις διπλωματικές σχέσεις το 1990, κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας. Η αναγνώριση αυτή δυστυχώς καθυστέρησε, αλλά δεν παύει να αντανακλά την πραγματική επιθυμία των δύο ιστορικών λαών μας, με τις γαλανόλευκες σημαίες, να αποκτήσουν επιτέλους το επίπεδο των σχέσεων που τους αξίζει. Το επίπεδο που η μακρά τους ιστορική και πολιτιστική γειτνίαση επιτάσσει.


Η Ελλάς απολαμβάνει από πολύ παλιά παραδοσιακές και καλές σχέσεων με τον αραβικό κόσμο και είναι ευτυχής που τις ίδιες σχέσεις απολαμβάνει σήμερα και με το Ισραήλ. Βρίσκεται επομένως η Ελλάς σε θέση, κύριε Πρόεδρε, να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην επίλυση του Μεσανατολικού Προβλήματος, που δεν ταλανίζει μόνο την περιοχή μας και τον κόσμο, αλλά πρωτίστως τα ενδιαφερόμενα μέρη. Εμείς εδώ στην Ελλάδα πιστεύουμε βαθιά σε ένα Ισραήλ που θα ατενίζει το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία, μέσα σε ασφαλή και μόνιμα σύνορα.


Πιστεύουμε, ακόμα, σε ένα ανεξάρτητο - και εξίσου ασφαλές - παλαιστινιακό κράτος, ικανό να αναπτύξει στο μέλλον πολύπλευρες και ειρηνικές σχέσεις με την χώρα σας.


Ελπίζω, τέλος, ότι η προσπάθεια η οποία άρχισε από την κυβέρνηση του Ισραήλ, για την οριστική επίλυση του προβλήματος, δεν θα ανακοπεί - και ότι το ίδιο σταθερή και ειρηνική θα είναι και η πολιτική βούληση της άλλης πλευράς.



Κύριε Πρόεδρε,



Γνωρίζω την αγάπη και την εκτίμηση με την οποία οι κάτοικοι του Ισραήλ περιβάλλουν την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Τραγουδούν τα τραγούδια μας και πονούν όπως πονάμε. Διαβάζουν τους ποιητές μας και γνωρίζουν την ιστορία μας. Ζουν υπό καθεστώς δημοκρατίας, μιας έννοιας που γεννήθηκε εδώ, στην πόλη μας. Αντίστοιχα οι Έλληνες εκτιμούν και εκείνοι τα μεγάλα πνευματικά επιτεύγματα του εβραϊκού λαού και νιώθουν τα βάσανα που πέρασε κατά την μακρά του ιστορία. Πιστεύουν σε μια θρησκεία που γεννήθηκε στον τόπο σας και που αυτοπροσδιορίστηκε ως συνέχεια της δικής σας. Οι Έλληνες θαυμάζουν επίσης την θέληση και τη δεξιότητα με την οποία χτίσατε, επιτέλους, στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, την δική σας κρατική στέγη.



Κύριε Πρόεδρε,



Ο Δήμος Αθηναίων σας τιμά σήμερα υπό την ιδιότητά σας ως Προέδρου του Ισραήλ, αλλά και ως ανθρώπου υψηλού προσωπικού και πολιτικού επιπέδου.


Διατελέσατε υπουργός σε μια πλειάδα αντικειμένων.Διατελέσατε επίσης δήμαρχος, κάτι που σας έφερε αναμφιβόλως σε στενότερη επαφή με αυτό το κέλυφος των σύγχρονων δημοκρατιών, την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η σύζυγός σας συμβάλλει και εκείνη, με την σειρά της, σημαντικά στην κοινωνική ανάπτυξη του Ισραήλ. Η δράση της είναι πλούσια και η αφοσίωσή της στο κοινωνικό της έργο μεγάλη, όπως εξάλλου το καταδεικνύει και η ενεργός συμμετοχή της σε πολλές γυναικείες οργανώσεις, αλλά και σε οργανισμούς σχετικούς με την προστασία των παιδιών. Είμαστε ευτυχείς που βρίσκεται σήμερα και εκείνη κοντά μας.



Κύριε Πρόεδρε,



Η αποψινή τελετή είναι η τελευταία στην οποία παρίσταμαι ως Δήμαρχος Αθηναίων και είμαι ευτυχής που πρόκειται για μια τελετή προς τιμήν σας. Όπως γνωρίζετε ο πρωθυπουργός της Ελλάδος μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη για τη διαχείριση των εξωτερικών θεμάτων της χώρας. Και από τη νέα μου θέση θα εργαστώ για την περαιτέρω αναβάθμιση των σχέσεων της Ελλάδος με το Ισραήλ. Θα μου επιτρέψετε όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες μου και το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων. Να τους ευχαριστήσω για την, όπως πιστεύω, θαυμάσια δουλειά την οποία κάναμε όλοι μαζί.



Πάνω απ' όλους όμως , κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την αγάπη, τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή τους στην αναβάθμιση και τη διεθνή προβολή της πόλης μας.



Η Αθήνα δεν αποτελεί άλλωστε μόνο δική μας κληρονομιά, αλλά και παγκόσμιο σύμβολο, όπως και η αδελφή πόλη της Ιερουσαλήμ.



Και τώρα, κύριε Πρόεδρε, έχω την ύψιστη τιμή να σας απονείμω, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών μας, την σημαντικότερη διάκριση της ελληνικής πρωτεύουσας, το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.


Σας ευχαριστώ."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.