Το αληθινό πρόσωπο της Αγγλικής EDL.


Το αληθινό πρόσωπο της Αγγλικής ακροδεξιάς φιλοσιωνιστικής οργάνωσης EDL και κάποιες σκέψεις σχετικά με την παρουσία μουσουλμάνων στην χώρα μας.



του Jihad.



Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε αρκετά πολιτικά μπλογκς και πολιτικές εφημερίδες έγινε εκτενής αναφορά στην Αγγλική οργάνωση EDL ( ENGLISH DEFENCE LEAGUE ).


Σε κάποια έντυπα και ιστολόγια του εθνικιστικού χώρου εμφανίστηκε η εν λόγω οργάνωση ως η κύρια έκφραση του Αγγλικού Ριζοσπαστικού Εθνικισμού και τα μέλη της ως … συναγωνιστές (!) που παλεύουν για μια περήφανη Αγγλία.



Είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως θέλουν κάποιοι να μας τα παρουσιάσουν ή πρόκειται για άλλη μια ακροδεξιά οργάνωση που υπερασπίζεται το Ισραήλ και έχει όλα τα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι φιλοσιωνιστικές ακροδεξιές εκφράσεις στην Ευρώπη ;



Βλέποντας στην τηλεόραση πρόσφατα επεισόδια στην χώρα αυτή , και το τραγικό θέαμα δεκάδων παχύσαρκων Άγγλων «εθνικιστών» με ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι να ουρλιάζουν μεθυσμένοι απέναντι σε καλά οργανωμένες και άκρως μαχητικές ομάδες μουσουλμάνων σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πέρα από την κατάληξη των οδομαχιών όπου οι μουσουλμάνοι όπως είναι φυσικό «έτρεξαν» δεκάδες μεθυσμένους υπέρβαρους Άγγλους , η συμπεριφορά τους στις τηλεοπτικές σκηνές , και το γνωστό παρελθόν της αγγλικής αστικής άκρας δεξιάς μας έκανε να ψάξουμε λίγο καλύτερα το θέμα σε σχέση με την οργάνωση αυτή.



Σχετικά πρόσφατα υπήρξε άμεση επικοινωνία μεταξύ μελών της σ.ο. του Μαύρου Κρίνου και Άγγλων Εθνικοεπαναστατών / Αυτόνομων Εθνικιστών. Εκεί λοιπόν οι Άγγλοι Αυτόνομοι Εθνικιστές οι οποίοι διακρίνονται για τα φιλελληνικά τους αισθήματα , μας πληροφόρησαν ότι το EDL όχι μόνο δεν αποτελεί μια υγιή έκφραση του Αγγλικού Εθνικοεπαναστατικού Κινήματος αλλά το ακριβώς αντίθετο έναν δούρειο ίππο για την δυσφήμιση των συναγωνιστών μας και του Αγγλικού ε/ε κινήματος.





Στην φωτογραφία ο ιδρυτής της EDL Paul Ray και ο Nick Greger. Ο δεύτερος είναι Γερμανός , παντρεμένος με Τανζανικής καταγωγής κοπέλα και έχει αρνηθεί το εθνικοσοσιαλιστικό του παρελθόν.


Οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές σύντροφοι τον κατηγορούν ως προδότη και πολύ καλά κάνουν. Φανατικοί υποστηρικτές προτεσταντικών οργανώσεων , και ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα τατουάζ με το αστέρι του Σιωνισμού...







Οι φιλοσιωνιστές ακροδεξιοί της EDL από την περιοχή του Luton καίνε Εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα.





οι "πατριώτες" της EDL ...


Πέρα από την χρήση σιωνιστικών συμβόλων σε πορείες ενάντια σε μουσουλμάνους , τα μέλη της εν λόγω οργάνωσης συνηθίζουν να καίνε δημόσια τα εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα , διαφημίζουν έμμεσα τις πολυφυλετικές σχέσεις και έχουν επαφές με ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με τις ιδέες μας. Επίσης πρόσφατα επιτέθηκαν ύπουλα και άνανδρα σε συναγωνιστή που δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής και τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κρανίου με πυροσβεστήρα , ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.



Για όλα τα παραπάνω διαβάστε αποκλειστικές πληροφορίες εδώ.



Όταν προ μηνών σε δεκάδες κείμενα οι συντάκτες και σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου έγραφαν ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν τα κυρίαρχα πολιτικά στοιχεία της ευρωπαϊκής φιλοσιωνιστικής άκρας δεξιάς κάποιοι καλοπροαίρετοι σύντροφοι εθνικιστές αλλά και κάποιοι άλλοι «εθνικιστές» έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν ως υπερβολικούς … και όχι μόνο.


Ενώ λοιπόν πράγματι στην Αγγλία το μεταναστευτικό ζήτημα και η συσσώρευση χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων απειλεί τους συνεκτικούς δεσμούς της αγγλικής κοινωνίας , η συνεχής ροή ανθρώπων με διαφορετικές ιδέες κουλτούρες και καταγωγές τείνει να αποτελέσει τον οδοστρωτήρα της αγγλικής εθνικής ταυτότητας , κάποιοι ηλίθιοι ακροδεξιοί του EDL τολμούν να δηλώνουν … ότι είναι εθνικιστές και πατριώτες !



Την ίδια ώρα δεν ξεχνούν λόγω τους τυφλού μίσους προς τους μουσουλμάνους να υμνούν το Ισραήλ , να επιδεικνύουν σιωνιστικές σημαίες , να ποζάρουν σε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με το έθνος και την εθνική ταυτότητα και με το μόνο που ασχολούνται από το πρωί έως το βράδυ είναι ένας τυφλός αντι – ισλαμισμός που στην ουσία είναι βούτυρο στο ψωμί των σιωνιστών και των καπιταλιστών.


Όλα αυτά τα στοιχεία μας θυμίζουν παλαιότερες αναφορές σε κείμενα μας όπου είχαμε καταγγείλει την συμμετοχή προβοκατόρων σε επιθέσεις ενάντια σε χώρους λατρείας μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Εδώ και χρόνια από συγκεκριμένες χουντοφυλλάδες της Ελληνικής αστικής άκρας δεξιάς καλλιεργείτε ένα απίστευτο μίσος ενάντια στον αντισιωνιστικό Ισλαμισμό το οποίο φτάνει σε σημεία που λίγοι μπορούν αντιληφθούν.


Ενώ λοιπόν στην χώρα μας δραστηριοποιούνται περισσότερες από 350 αιρέσεις και παραθρησκευτικές οργανώσεις , υπάρχουν δεκάδες ομάδες με διασυνδέσεις στην ανθελληνική μασονία και καθημερινά ο λαός μας γίνετε έρμαιο της προπαγάνδας πολλών και διαφόρων ΚΑΠΟΙΟΙ δείχνουν ως κύριο εχθρό ΜΟΝΟ τους ισλαμιστές.



Είναι τυφλός ή κουφός όποιος δεν γνωρίζει υποθέσεις αυτοκτονιών από τα κηρύγματα πολλών ομάδων / αιρέσεων που έχει καταγγείλει και η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία , ή ακόμα το παρακράτος που τροφοδοτείτε μέσω των διαφόρων στοών της Ελλάδος.



Δεν ξεχνάμε επίσης την πρόσφατη αποκάλυψη των διασυνδέσεων πρακτόρων (δήθεν μοναχών) του Ισραήλ με γνωστά πρόσωπα και καταστάσεις και με τελικό αποτέλεσμα το ξεπούλημα περιουσιών του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στα σιωνιστικά γεράκια.



Ας τα πούμε τα πράγματα ξεκάθαρα.



Άνανδρες επιθέσεις σε στέκια μουσουλμάνων από προβοκάτορες του κράτους και του παρακράτους κάθε απόχρωσης , οδηγούν σε συσπείρωση τους μουσουλμάνους μετανάστες με τους κρατικοδίαιτους των αντιρατσιστικών οργανώσεων.



Είναι πρεζέμπορος ή βιαστής ο Πακιστανός στην γειτονιά ;


Ξύλο και απονομή δικαιοσύνης από Λαϊκές Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές σε γειτονιές και δρόμους.


Είναι και ο Έλληνας «γείτονας» βιαστής ή πρεζέμπορος ;


Ακόμα περισσότερο ξύλο και πάλι απονομή δικαιοσύνης για να μάθει να μην σκορπάει τον θάνατο σε κανέναν.


Άλλο όμως η αυτοάμυνα και η υγιής αντίδραση μιας κοινωνίας και άλλο η προβοκατόρικη επίθεση σε χώρους λατρείας. Η επίθεση σε χώρους λατρείας θα φέρει κάποια στιγμή το «τζιχάντ» και κάποιοι θα ψάχνονται να βρουν τι έφταιξε. Φυσικά αυτό το τζιχάντ δεν θα είναι πράξη για την υπεράσπιση των μουσουλμάνων αλλά μια τυφλή πράξη εκδίκησης σε μια στημένη προβοκάτσια. Άλλο που δεν θέλει η ZOG και το σύστημα από τα να «χρησιμοποιεί» πολλούς ηλίθιους κάθε πλευράς για να επιτυγχάνει τους σκοπούς της.



Κύρια χαρακτηριστικά της αστικής δεξιάς και άκρας δεξιάς είναι η συκοφάντηση της Αραβικής Αντισιωνιστικής αντίστασης , η παραπληροφόρηση σε σχέση με τα γεγονότα στην μέση ανατολή , η άμεση και έμμεση υποστήριξη του Ισραήλ.


Πριν ελάχιστα χρόνια στην διάρκεια του πολέμου στην Γάζα πασίγνωστος υποστηρικτής της 21ης Απριλίου είχε το θράσος να γράψει έναν άθλιο κείμενο εναντίον της ηρωικής Χεζμπολάχ ! Φυσικά αυτό δεν υπήρξε μια τυχαία ενέργεια αλλά ένα ακόμα δείγμα του τρόπου που σκέφτεται κάθε φανατικός αστός ακροδεξιός.


Έτσι λοιπόν στην Ελλάδα του 2009 με χιλιάδες μουσουλμάνους να είναι από Συρία , Παλαιστίνη , Λίβανο και άλλες χώρες με βαθιές παραδόσεις φιλίας ανάμεσα στον Ελληνικό και τον Αραβικό κόσμο , ουδείς ενδιαφέρεται να δει τα πράγματα με τα μάτια ανοιχτά.


Οφείλει το Ελληνικό Εθνικοεπαναστατικό κίνημα να χτίσει γέφυρες φιλίας και έμπρακτης αλληλεγγύης με ανθρώπους ξένους στην καταγωγή , οι οποίοι είναι και φιλέλληνες αλλά και φανατικοί αντισιωνιστές. Μέσα από την επικοινωνία με Σύριους , Παλαιστίνιους και Λιβανέζους μπορούμε να μάθουμε τρόπους αντιμετώπισης της σιωνιστικής προπαγάνδας και να δώσουμε φωνή σε όλους αυτούς που διώκονται από τον Αμερικανοσιωνισμό.



Θα κάνω μια παρένθεση για ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα σε σχέση με τους μετανάστες.



Οφείλουμε να κάνουμε επιτέλους την αυτοκριτική μας και να δούμε τα πράγματα όπως είναι. Στην χώρα μας για παράδειγμα έχουν γεννηθεί εκατοντάδες Πολωνοί , Ουκρανοί , Λευκορώσοι και Ρώσοι πολλοί από τους οποίους νιώθουν Εθνικοσοσιαλιστές. Πέρα από αυτούς υπάρχουν οι Αρμενικές κοινότητες και το γνωστό μίσος των μελών τους για τους Τούρκους και τον Κεμαλισμό. Δυστυχώς όλες αυτές τις ομάδες ανθρώπων κανείς από το λεγόμενο Εθνικοσοσιαλιστικό ή Εθνικοεπαναστατικό Κίνημα δεν έχει καταφέρει να τις πλησιάσει. Αφήνουμε χιλιάδες μετανάστες ευρωπαικής καταγωγής με έντονα φιλλεληνικά αισθήματα και με φιλική στάση απέναντι στον Εθνικοσοσιαλισμό μόνους απέναντι στα κηρύγματα του κράτους και του συστήματος.



Τα μέλη της σ.ο του Μαύρου Κρίνου στην πορεία έξω από την ισραηλινή πρεσβεία ήταν οι μόνοι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές στο πλευρό εκατοντάδων Αράβων αντισιωνιστών που συγκρούστηκαν με την σιωνοκρατούμενη ΕΛ.ΑΣ στην διάρκεια των επεισοδίων. Δεν το κρύβουμε ότι νιώσαμε υπέροχα όταν ο Σύριος - μάγκας πραγματικός - κατέβασε μόνος του το σύμβολο κατοχής από το επίσημο κτίριο των σιωνιστών. Το ξύλο που έφαγε από τους μπάτσους για αυτή την ενέργεια και από τα τσιράκια της ΚΥΠ είναι ένα άλλο θέμα …



Όλοι αυτοί που γοητεύονται από τον κατευθυνόμενο ξέφρενο αντι – ισλαμισμό ας μην ξεχνούν ότι το ξεφτιλισμένο ελλαδικό κράτος διατηρεί δυνάμεις κατοχής με ελληνικό προσωπικό στο Αφγανιστάν , για το οποίο πληρώνουμε 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα. Είναι τουλάχιστον αφελές οι «εθνικόφρονες» να μας αναλύουν τον λεγόμενο ισλαμικό κίνδυνο αλλά να μην βγάζουν μιλιά για την σύμπραξη της χώρας μας στην κατοχή του Αφγανιστάν. Τρομάζουν οι εθνικόφρονες όταν μιλάμε για άμεση απόσυρση των ελληνικών στρατευμάτων από την περιοχή. Προσπαθούν να δικαιολογηθούν λόγω της παρουσίας της χώρας μας στα επίσημα μέλη του ΝΑΤΟ ...





Είναι ξεφτίλα να χαρίζουμε στην φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Ιράκ 500 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού τα οποία πληρώσαμε χρυσά , και μετά να παρακαλάμε για αμερικάνικα m113 τα οποία τα πληρώσαμε για δεύτερη φορά.






Η ελληνική δύναμη στο Αφγανιστάν , είναι κατοχική δύναμη και ουραγός βοήθειας των Αμερικανοσιωνιστών.



Αλήθεια ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ;



Ο Παλαιστίνιος που έφυγε λόγω της κατοχής και ζει στην χώρα μας με χίλιες δυο δυσκολίες ή η «νέα υπουργός παιδείας - μοντέλο» που κάθε εβδομάδα προπαγανδίζει μέσα από το γνωστό κωλοκάναλο πως οι νεαρές ελληνίδες ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να γίνουν κρέατα σε πασαρέλες προς τέρψη των γελοίων fashion designer ;






η νέα "υπουργός παιδείας" .... ( όλα για τα λεφτά )



Ποιος μας προσβάλλει περισσότερο ο Σύριος που κατέβασε την σιωνιστική σημαία ή ο Πάγκαλος που είπε «εντάξει μωρέ ας την πάρει ο αέρας» για την Ελληνική σημαία στα Ίμια ;


Στην τελική γιατί να καίνε κάποιοι το κάθε άδειο τζαμί που είναι εύκολος στόχος και όχι μια «μπάνκα» που με την «ανθρωπιστική πολιτική» της , τις πολύχρωμες αφίσες της σε κάθε πόλη με τα λαμπερά χαμόγελα , τα διαφημιστικά με τις γριούλες με τα «τραπεζικά τσιτάτα» οδηγούν κάθε χρόνο στον υπερκαταναλωτισμό δεκάδες συμπατριώτες μας ;


Εκατοντάδες άλλους λόγω δανείων και υπερτοκισμού στο κρέμασμα από την ζωστήρα του παντελονιού τους , και στο άλμα από τον πέμπτο όροφο ή ακόμα και την κατανάλωση ζιζανιοκτόνων λόγω χρεών στην αγροτική τράπεζα ;



Είσαι κύριε στόκε , κωλοαστέ , ακραίε δεξιέ , φανατικός αντι – ισλαμιστής ;


γουστάρεις τις μεθόδους του Ισραήλ και γοητεύεσαι από τις πρακτικές της EDL ;


Κοντά είναι η Θράκη αν σου βαστάει και είσαι αρχιδάτος , παίχτο μάγκας στους Πομάκους.






Έλληνες Πομάκοι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Πραγματικοί Έλληνες.



ΝΑΙ πράγματι οι πόλεις μας κατάντησαν γκέτο από τους καπιταλιστές και τις αποθήκες ψυχών που επέβαλλαν τα αστικά κόμματα και οι ηλίθιοι ψηφοφόροι τους στην πατρίδα μας , ΝΑΙ πολλοί ξένοι και πολλοί Έλληνες πουλάνε πρέζα στις γειτονιές μας , ΝΑΙ πολλοί από αυτούς μας προσβάλλουν με το να γίνονται πιόνια των αντιρατσιστών και των "αντίφα" και να διαδίδουν το παραμυθάκι του «κακού έλληνα» , ΝΑΙ πράγματι δεν θέλουμε να γίνουμε πολυφυλετική κοινωνία αλλά δεν θα δεχτούμε ποτέ να παίξουμε τον ρόλο που θέλει η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων και τα τσιράκια του κράτους και της ξεπουλημένης αστικής άκρας δεξιάς.



Τέλος επειδή κάποιοι στην Ελλάδα θεωρούν και το BNP «πατριωτική έκφραση» να τους θυμίσουμε πρώτον ότι καλό είναι να ψάχνουν κάποια πράγματα και δεύτερον ότι το εν λόγω κόμμα έχει μέλη ιουδαικής καταγωγής στήριξε με θέρμη την εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα και τις δολοφονίες αμάχων , στο παρελθόν ζήτησε αύξηση της φορολογίας και της αστυνόμευσης ( κάμερες κλπ ) , πήρε αρνητική θέση απέναντι σε εργατικές διεκδικήσεις , διοργάνωσε πορεία για τα θύματα στους δίδυμους πύργους ( για τους χρηματιστές και τραπεζίτες ) … και πρόσφατα ο αρχηγός του έδωσε ρεσιτάλ φιλοσιωνισμού σε εκπομπή που παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.