Η εφημερίδα «Στόχος» στοχοποιεί την παλαιστινιακή αντιστασιακή οργάνωση Χαμάς !


του Jihad.


Ως που θα φτάσει η κατάντια των «ελληνόψυχων» ;



Πάμπολλες φορές στο παρελθόν έχουμε αποκαλύψει μέσα από άρθρα συντακτών μας - στο ιστολόγιο του «Μαύρου Κρίνου» - τον πραγματικό ρόλο και την τακτική της εφημερίδας «Στόχος». Αρκεί μια ολιγόλεπτη αναζήτηση στις παλαιότερες δημοσιεύσεις μας για να ενημερωθείτε για την εν λόγω εφημερίδα και τους εκδότες της.



Τι να πρωτοθυμηθούμε ;


Την στήριξη της εφημερίδας μέσα από άρθρα και ανακοινώσεις στις δομές και πολιτικές της ένωσης των τοκογλύφων που σήμερα ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση ;


Την ομολογία των εκδοτών της ότι είναι υπέρ της συμμετοχής της χώρας στις δομές και εκστρατείες της αμερικανοσιωνιστικής συμμαχίας που ονομάζεται ΝΑΤΟ ;


Το παραλήρημα της εφημερίδας εναντίον όλων αυτών των Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών που φορούν συμβολικά παλαιστινιακές μαντήλες κατά καιρούς σε πορείες και εκδηλώσεις ;







Θα μπορούσαμε πολλά ακόμα να αναφέρουμε και να ξαναθυμηθούμε δεκάδες περιπτώσεις που αποδεικνύεται ότι η εν λόγω «εφημερίδα» είναι μια κλασσική φυλλάδα με όλα τα πολιτικά χαρακτηριστικά που βρίσκει κανείς στον έντυπο τύπο της αστικής ακροδεξιάς όπως οι ευνοϊκές θέσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ , την Ε.Ε. , την επιθετική πολιτική του Ισραήλ και άλλες παρόμοιες θέσεις.


Πρόσφατα στα Χανιά της Κρήτης σημειώθηκαν 2 εμπρηστικές επιθέσεις ενάντια στην εβραϊκή συναγωγή της πόλης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πρώτη επίθεση δεν σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές , ενώ στην δεύτερη υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο. Μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει για τους υπεύθυνους των επιθέσεων.


Φυσικά σε ελάχιστες ώρες τα φερέφωνα του «αντιφασισμού» έκαναν λόγο για «νεοναζιστική» επίθεση και προχώρησαν στις γνωστές ανακοινώσεις όπου καταδικάζουν το γεγονός.


Δεν γνωρίζουμε ποιοι προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση και αν αυτή είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας ή κίνηση αγνώστων με συμβολικό χαρακτήρα εναντίον του Σιωνιστικού κράτους και της γενοκτονίας που προωθεί το Ισραήλ στην Παλαιστίνη.


Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι το γεγονός ότι , οι ακροδεξιοί του «Στόχου» έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο να βγάλουν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους μόλις 1 ημέρα μετά το γεγονός , στην οποία με απίστευτο θράσος και χωρίς να έχουν το οποιοδήποτε στοιχείο κάνουν λόγο για εμπλοκή της αντισιωνιστικής οργάνωσης Χαμάς στις επιθέσεις !!!


Ενώ λοιπόν ουδείς έχει αναφερθεί σε εμπλοκή «Στοχικών» ή άλλων στην επίθεση αυτή , εμφανίζεται η εκδοτική ομάδα του «Στόχου» να γνωρίζει τους δράστες της επίθεσης στην εβραϊκή συναγωγή !!!



Γράφουν χαρακτηριστικά στο ιστολόγιο τους:



" … Κι αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν σε μια μικρή πόλη, όπως τα Χανιά, οι Αρχές Ασφαλείας να μην μπορούν να προστατέψουν έναν τόσο ευαίσθητο χώρο όπως η Εβραϊκή Συναγωγή; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους δράστες ; Ασφαλώς και είναι δυνατόν, όταν οι κεντρικοί προσανατολισμοί απέχουν της πραγματικότητας. Ας ψάξουν λοιπόν για τους δράστες ανάμεσα στους παρακρατικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ ή στους φανατικούς ισλαμιστές - εάν τους γνωρίζουν βέβαια - που κατοικοεδρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στην Κρήτη, ή ακόμα κι ανάμεσα σε υποστηρικτές της ισλαμικής ΧΑΜΑΣ, της οργάνωσης δηλαδή που μόλις πριν ένα χρόνο χαιρετούσε τον... Ερντογάν ως "νέο Μωάμεθ τον Πορθητή" και αναστηλωτή της οθωμανικής αυτοκρατορίας ! … Όλοι οι παραπάνω έχουν και λόγους, αλλά και την ευχέρεια να προβούν σε τέτοιου είδους ενέργειες … "



Πραγματικά οι υπεύθυνοι της εφημερίδας έχουν πρόσβαση σε πηγές πληροφόρησης που ελάχιστοι μπορούν να γνωρίζουν ή ακόμα και στον ίδιο τον Γιούρι Γκέλερ αλλιώς δεν εξηγείται πως την στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση , αυτοί να εμφανίζονται ως μέντιουμ και να κάνουν γνωστή σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας τους την πεποίθηση ότι οι δράστες έχουν να κάνουν με την οργάνωση Χαμάς της Παλαιστίνης …


Τα ερωτήματα που δημοσιεύουν στο εν λόγω κείμενο για τις αρχές ασφαλείας δεν χρειάζεται να τα απευθύνουν στους αναγνώστες της ιστοσελίδας αλλά στους εαυτούς τους αφού χρόνια τώρα διατηρούν ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις του κράτους και τις άλλες καθεστωτικές δομές. Αν γνωρίζουν ότι η επίθεση προήλθε είτε από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ όπως γράφουν είτε από μέλη της Χαμάς αναμένουμε στο μέλλον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στοιχεία που θα αποδείξουν τα λεγόμενα τους.


Αν δεν παρουσιάσουν βάσιμα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς τους τότε έχουμε να κάνουμε με άλλη μια προσπάθεια παραπληροφόρησης εκ μέρους των ακροδεξιών του «Στόχου» και μια ακόμα κίνηση συκοφάντησης εναντίον των Παλαιστινίων που ζουν στην χώρα μας.



Μερικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:



Που γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι στην Κρήτη υπάρχουν μέλη της Χαμάς ;


Αν δεχτούμε το γεγονός αυτό , από πού βγάζουν το συμπέρασμα ότι οι εν λόγω Παλαιστίνιοι είναι παράνομα στην χώρα ;


Γιατί βιάστηκαν να απαντήσουν με το συγκεκριμένο άρθρο μετά τον εμπρησμό της συναγωγής σε μόλις ένα 24ωρο ;




Και επειδή οι έννοιες πολιτικές συμμαχίες , εξωτερική πολιτική και γεωπολιτική κατάσταση είναι άγνωστες στους υμνητές του Καψάλη - ο οποίος μακαρίτης πλέον εκδότης του Στόχου σε νεκρολογία που δημοσίευσε δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι θαυμαστής του Τουρκές αρχηγού των Κεμαλικών Γκρίζων Λύκων που πέθανε την εποχή εκείνη ... - τους θυμίζουμε αν δεν το γνωρίζουν ότι οι προσφωνήσεις του Ερντογάν ως «νέο Μωάμεθ τον Πορθητή , και αναστηλωτή της οθωμανικής αυτοκρατορίας !» υπήρξαν μέρος της δήλωσης του ηγετικού στελέχους της Χαμάς Χαλίλ - Αλ Χάγια μετά την επίδειξη δύναμης του Τούρκου πρωθυπουργού στο Νταβός της Ελβετίας , όπου και απάντησε δυναμικά στις ρητορείες και προκλήσεις του Ισραηλινού αξιωματούχου Σιμός Πέρες.



Η Τουρκία στην προσπάθεια της να επιβληθεί ως δύναμη σταθερότητας στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής μέσω του Ερντογάν προσπαθεί να προβληθεί ως σύμμαχος των Μουσουλμάνων από την Βοσνία μέχρι τις περιοχές του Τουρκογενών της Κίνας και από την Παλαιστίνη μέχρι την Βουλγαρία. Στα πλαίσια αυτά οι Παλαιστίνιοι όπως ήταν φυσικό και προσπαθώντας να βρουν στήριξη στην διεθνή πολιτική σκακιέρα υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού , ο οποίος όμως τις επόμενες ημέρες δεν κατήργησε καμιά στρατιωτική συμφωνία με το Ισραήλ και φυσικά δεν αμφισβήτησε τα σχέδια εποικισμού των Παλαιστινιακών εδαφών.


Έτσι λοιπόν οι δηλώσεις ενός μέλους της Χαμάς στο πρόσκαιρο κλίμα ενθουσιασμού που υπήρξε για τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού , δεν σημαίνει ότι εν λόγω οργάνωση είναι ανθελληνική ή οραματίζεται την ήττα της χώρας μας από την Τουρκία όπως υπονοούν οι εκδότες των «Στοχικών».


Αντίθετα το καραβάνι αλληλεγγύης με την συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων που πρόσφατα κατάφερε να εισέλθει στην Γάζα - περιοχή όπου διοικητικά ανήκει στην Χαμάς - έγινε δεκτό με απερίγραπτές σκηνές ενθουσιασμού από την πλειοψηφία των κατοίκων που υποστηρίζουν την εν λόγω αντισιωνιστική οργάνωση.


Αν θέλει κάποιος να καταλάβει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και να μην πέφτει θύμα της στημένης ακροδεξιάς προπαγάνδας δεν έχει παρά να δει με τα μάτια του τις φωτογραφίες μικρών παιδιών από την Παλαιστίνη να κρατούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Παλαιστίνη σημαίες του Παλαιστινιακού έθνους και της Χαμάς μαζί με την γαλανόλευκη.



Και επειδή οι κύριοι του «Στόχου» έχουν στο εξώφυλλο της εφημερίδας τους τον μακαρίτη αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο - πιστός φίλος των Εβραίων της Ελλάδος , βραβευμένος στο παρελθόν από την σιωνιστική κοινότητα του Βόλου καθώς επίσης την εποχή που ζούσε υπήρξε πρόεδρος της ΜΚΟ οργάνωσης «Αλληλεγγύη» που είχε στείλει ως ανθρωπιστική βοήθεια … τα ληγμένα κοτόπουλα στα παιδιά του Ιράκ - και συνέχεια κάνουν λόγο στην εφημερίδα τους για την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία να τους θυμίσουμε μια ωραία ιστορία.



Στην πολιορκία του ναού της Γέννησης στην Ιερουσαλήμ όπου τα μέλη της Χαμάς και άλλων ομάδων της αντίστασης είχαν βρει καταφύγιο στον Ελληνικό ναό προσπαθώντας να σωθούν από τους ελεύθερους σκοπευτές των κατοχικών δυνάμεων , οι απλοί ιερείς στήριξαν με κάθε τρόπο για πολλές εβδομάδες τα μέλη της ένοπλης αντίστασης και βοήθησαν τους τραυματίες της εν λόγω παλαιστινιακής οργάνωσης. Έσπευσαν τότε τα φερέφωνα των Εβραίων και των ξεπουλημένων εκδοτικών συμφερόντων να δημιουργήσουν ιστορίες φαντασίας σε σχέση με την διαμονή των ανταρτών μέσα στον χριστιανικό ναό.



Επίσης για τους εν λόγω εκδότες έχουμε να τους πληροφορήσουμε ότι στην Παλαιστίνη σήμερα στην περιοχή της Χαμάς οι Έλληνες και λοιποί Παλαιστίνιοι Χριστιανοί ζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα στο παρελθόν ο Βαβύλης και τα φιλαράκια του στο πατριαρχείο δεν είχαν πουλήσει την γη της Παλαιστίνης στους Σιωνιστές με συνοπτικές διαδικασίες τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο ευνοϊκά για την Ελληνική πλευρά.



Και όμως να είναι σίγουροι οι κύριοι της φιλοαμερικάνικης άκρας δεξιάς ότι τόσο οι προβοκάτσιες όσο και τα στημένα δημοσιεύματα στις φυλλάδες καθώς και οι ρουφιανιές δεν θα μειώσουν στο ελάχιστο την σημασία της παλαιστινιακής αντίστασης.



Εμείς από την πλευρά μας ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές θα στηρίξουμε με κάθε μέσο την αντίσταση και τον «Ισλαμοφασισμό» !



Ζήτω η φιλιά Ελλάδας Παλαιστίνης !


Ζήτω η Χαμάς και η Χεζμπολάχ !



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/9/15 10:06 π.μ.

    Και υπάρχουν τόσοι μαλάκες που διαβάζουν στόχο και ελεύθερη ώρα επειδή είναι<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/15 10:07 π.μ.

    Ζητώ η Ουκρανία κάτω ο σιωνιστής Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.