Η «Ελληνική» Πολεμική Αεροπορία στο πλευρό των υιών της Σιών.



του Αλεξόπουλου Στέλιου.



Εδώ και ελάχιστες ημέρες οι ουρανοί της χώρας είναι γεμάτοι από ελληνικά και ισραηλίτικα πολεμικά αεροσκάφη τα οποία λαμβάνουν μέρος σε στρατιωτική άσκηση.









Διαβάζουμε σχετικά στον αστικό τύπο:



«Κοινή αεροπορική άσκηση Ελλάδας-Ισραήλ θα διεξαχθεί από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου, σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο.


Τα ισραηλινά αεροπλάνα, 5 F-16 και 5 F-15, έχουν από χθες μετασταθμεύσει στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα και σήμερα πέταξαν μαζί με ελληνικά μαχητικά στην Κεντρική Ελλάδα πραγματοποιώντας εικονικές προσβολές στόχων εδάφους.


Έλληνες και Ισραηλινοί πιλότοι τις επόμενες ημέρες θα εκτελέσουν ασκήσεις εμπλοκής, είτε χωρισμένοι σε εθνικές ή σε μεικτές ομάδες, πετώντας στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος!


Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό σκέλος της άσκησης «Μίνωας 2010» θα είναι η εκπαίδευση στον εναέριο ανεφοδιασμό. Ειδικά γι’ αυτό το σκοπό θα έρθει από πολεμική βάση του Ισραήλ ένα υπερσύγχρονο ιπτάμενο τάνκερ τύπου KC-707. Ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών έχει προγραμματιστεί να γίνει νότια της Κρήτης.


Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, στα τέλη Ιουνίου έχει προγραμματιστεί νέα κοινή ελληνοϊσραηλινή άσκηση με ελικόπτερα έρευνας-διάσωσης και κυρίαρχο σενάριο τη διάσωση πιλότου κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων.»







Ενώ λοιπόν όλα δείχνουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι οι Σιωνιστές με την έμπρακτη υποστήριξη των καπιταλιστών των Η.Π.Α. θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν με βομβαρδισμούς ακριβείας τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν , η χώρα μας το διάστημα που αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο ουσιαστικά μετατρέπετε σε πεδίο δοκιμής της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας !



Ελάχιστες οι αντιδράσεις σε αυτές τι εξελίξεις , πλήρης η ευθύνη και των 300 της Βουλής οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν καλέσει σε παλλαϊκό ξεσηκωμό όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες.



Να λοιπόν το σημείο επαφής των «ευρωκομμουνιστών» του ΣΥΡΙΖΑ και του Μπατσόκ με τους ακροδεξιούς φανατικούς αντι - ισλαμιστές τους ΛΑΟΣ και τους μεγαλοαστούς της σάπιας «καραμανλικής» ΝΔ. Το ΚΚΕ κινούμενο σε μια εντελώς εξωπραγματική λογική έχει πλέον και επίσημα τον ρόλο του μαντρόσκυλου και του security φύλακα του πορνείου που λέγεται Βουλή. Το απέδειξε άλλωστε στην απεργία όπου εκατοντάδες οργισμένοι Έλληνες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κυνοβούλιο.



Καμιά ουσιαστική αντίδραση στο προδιαγραφόμενο έγκλημα εναντίον του Ιρανικού λαού από καμιά πλευρά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Κάποιοι «υπερπατριώτες» ακροδεξιοί αντιφασίστες - θαυμαστές στο παρελθόν αλλά και σήμερα της Γκόλντα Μέγιρ και του Μοσέ Νταγιάν - τύπου ΛΑΟΣ και «Στόχος» σίγουρα θα είναι πλήρως ευχαριστημένοι από την νέα εκπόρνευση της πατρίδας μας στις επιταγές της Σιωνιστικής εξουσίας.



Ιδιαίτερα ο κ. Βελόπουλος που εδώ και μήνες καλούσε μέσω τηλεοπτικής «ελληνοεμπορικής» εκπομπής σε συμμαχία με το Σιωνιστικό έκτρωμα που ακούει στο όνομα Ισραήλ πρέπει να έχει σήμερα ευχάριστη διάθεση αφού πλέον τα λόγια και οι ευχές του - στον γιαχβέ - φαίνετε να πιάνουν τόπο.



Δυστυχώς για εσάς κύριοι του «Στόχου» δεν θα είναι καθόλου εύκολο να προσεγγίσετε τους πιλότους των Σιωνιστών για να τους πείτε με δάκρυα στα μάτια πόσο τους αγαπάτε επειδή σκοτώνουν Άραβες και Ισλαμιστές της Χαμάς - ή και να τους ασπαστείτε ακόμα - όπως πρόσφατα εκφράσατε με απίστευτη συγκίνηση και σε έντονο συγκινησιακό κλίμα … την υποτέλεια σας προς το ξεφτιλισμένο κράτος την πασοκική εξουσία και στον παχύσαρκο αρχιμπάτσο που παρευρέθηκε στην «πορεία» σας την ημέρα που επισκέφτηκε την χώρα ο ερντογάν πασάς.




Και στην μία και στην άλλη περίπτωση η εξουσία πηγάζει από την ίδια πολιτική μήτρα. Από την μια μεριά ο αρχιμπάτσος με τα πολλά κιλά - δείγμα αστικής καλοπέρασης - φερέφωνο της σιωνοκρατούμενης ελλαδικής κρατικής εξουσίας και από την άλλη μεριά ο εβραίος στρατιωτικός και αυτός φερέφωνο και όργανο σιωνιστικής εξουσίας και κυριαρχίας.




Καταλαβαίνουμε ότι οτιδήποτε εκφράζει την ακροδεξιά αστική πολιτική σας σκέψη σας συγκινεί βαθύτατα και ένα από αυτά είναι η κρυφή σας αγάπη για το «δυναμικό κράτος» του Σαρόν.








Καλούμε όλους τους συναγωνιστές που μας διαβάζουν να προχωρήσουν σε συμβολικές ενέργειες ενάντια στην παρουσία της Σιωνιστικής πολεμικής μηχανής στην χώρα μας !



Έξω από ελληνικές αεροπορικές βάσεις που υπάρχουν ισραηλινά μαχητικά οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα - με συγκεκριμένα συνθήματα , πανό και με κάθε άλλο τρόπο που θα κρίνει ο καθένας - στους υιούς της Σιών ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι !





Ας το καταλάβουν ότι είναι εγκληματίες πολέμου και υπεύθυνοι για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού !



Είναι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες αμάχων και μικρών παιδιών σε Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη !




Σε γειτονιές , δρόμους , σχολεία και χώρους εργασίας συνθήματα , προκηρύξεις και κινήσεις αλληλεγγύης υπέρ του Επαναστατικού καθεστώτος του Ιράν και κατά του πολέμου που οργανώνει το κράτος του Ισραήλ με την συνεργασία της Ε.Ε. και την ξεπουλημένη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου !



Αυτόνομη Δράση ενάντια στους Σιωνιστές !


Αλληλεγγύη στο Ιράν !









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.