Οι Σιωνιστές επιτέθηκαν στο εναλλακτικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Άρδην - Ρήξη.



Μετά τον εμπρησμό των εθνικιστικών και πατριωτικών βιβλιοπωλείων σειρά είχε το εναλλακτικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Άρδην - Ρήξη». Οι εν λόγω εκδόσεις ανήκουν στον χώρο της λεγόμενης «πατριωτικής αριστεράς».




Διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα τους:




«Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν τη νύχτα σε εμπρησμό του Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37»




Μια πρώτη παρατήρηση εκ μέρους μας είναι το αναμφισβήτητο γεγονός ότι δεν έκαψαν το βιβλιοπωλείο «Φασίστες» όπως γράφει παρακάτω η ανακοίνωση αλλά αντιφασίστες είτε ελληνικής είτε αλλοδαπής καταγωγής.



Οι χρήσιμοι ηλίθιοι και οι ρουφιάνοι των σιωνιστών δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθούν και πως μπορεί να ισχύει το αντίθετο άλλωστε αφού οι δράστες αποτελούν γέννημα θρέμμα της σύγχρονης αστικής δημοκρατικής κοινωνίας.



Μια δεύτερη παρατήρηση είναι το επίσης αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι Φασίστες και οι Εθνικοσοσιαλιστές ουδέποτε υπηρέτησαν τον Διεθνή Σιωνισμό αλλά πάντα τον πολεμούσαν και τον πολεμούν ακόμα και σήμερα σε όλο τον κόσμο με κάθε μέσο μέχρι την τελική νίκη.



Τρίτη και τελευταία παρατήρηση:



Παρόλο που στο παρελθόν μέσα από την εφημερίδα «Ρήξη» και σε συγκεκριμένη στήλη της εφημερίδας , μέλος της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» δέχτηκε μια όχι και τόσο ευγενική «κριτική» οφείλουμε να πάρουμε θέση για το εν λόγω συμβάν ως Αυτόνομοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές.



Σίγουρα υπάρχουν σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα σε εμάς και τον πολιτικό κύκλο του κ. Καραμπελιά. Για παράδειγμα διαφωνούμε κάθετα σε κάποιες θέσεις που διατύπωσαν στο παρελθόν σε σχέση με το «Μακεδονικό».



Όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να δούμε τα πράγματα χωρίς παραμορφωτικούς φακούς αλλά με ξεκάθαρη πολιτική ματιά. Οι εκδόσεις και οι εκπομπές που παρουσιάζουν οι εν λόγω αριστεροί ακτιβιστές ενοχλούν βαθύτατα τόσο το σιωνοκρατούμενο παρακράτος όσο και το πασοκικό μπατσοκράτος .



Οι δηλώσεις , οι πορείες και οι ενέργειες ενάντια στο σχέδιο ανάν , τον επεκτατικό τουρκικό ιμπεριαλισμό τον εποικισμό από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες και τον σιωνισμό που διοργάνωσαν οι εν λόγω εκδόσεις έπρεπε να πάρουν άμεση απάντηση και μάλιστα με νωπή την μνήμη από την πρόσφατη σιωνιστική σφαγή στα διεθνή ύδατα και αυτό έγινε πράξη με την πρόσφατη εμπρηστική επίθεση.



Παρόλο που οι νεοελλαδίτες εξουσιαστές προσπαθούν να παρουσιάσουν το συμβάν ως βραχυκύκλωμα το βιβλιοπωλείο έγινε στόχος από τα φιλαράκια του Σιωνισμού που έχουν και όνομα και συγκεκριμένη πολιτική «άποψη».



Καλούμε τον κύριο Καραμπελιά και τους υπόλοιπους υπεύθυνους των εκδόσεων που δέχθηκαν την επίθεση να πληροφορήσουν άμεσα όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες ποιοι κρύβονται πίσω από την νέα αυτή επίθεση και ποιοι κινούν τα νήματα ενάντια σε όλους αυτούς που αντιστέκονται.



Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» πιστεύει απόλυτα στην συγκρότηση ενός ΕΘΝΙΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ παλλαϊκού μετώπου αντίστασης απέναντι στον Σιωνισμό.



Αυτό μπορεί να γίνει πράξη μόνο αν καταλάβουν όλοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα , ότι η σημερινή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι πολύμορφη και πολυσυλλεκτική και ο καθένας οφείλει να δει τα πράγματα όπως είναι παραμερίζοντας προσωπικές εμπάθειες και πολιτικές σκοπιμότητες.



Το εθνικό μέτωπο απέναντι στο Ισραήλ και τον Σιωνισμό οφείλει να είναι ενιαίο και αδιαίρετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.