Όταν η αντιφασιστική «ελληνόψυχη» ακροδεξιά προπαγανδίζει τις θέσεις του «Ολλανδού» Σιωνιστή Geert Wilders.




του Jihad.




Ας αρχίσω το άρθρο μου με ένα quiz για δυνατούς λύτες:




Ποιος γνωστός αρθογράφος "ελληνόψυχης" εφημερίδας εργάζεται στο προσωπικό πολιτικό γραφείο βουλευτή ακροδεξιού κόμματος και τυγχάνει θαυμαστής του Ισραηλινού κατοχικού στρατού καθώς και λάτρης της γνωστής Σιωνίστριας Tzipora Malka "Tzipi" Livni ;









Γιατί σιωπούν όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να παρουσιαστούν ως το αντίπαλο δέος του Καρατζαφερισμού;




Θα αφήσω την απάντηση σε όλους αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και θα προχωρήσω σε κάτι πιο ουσιαστικό.




Η ελληνική αντιφασιστική ακροδεξιά στην Ελλάδα πάντα είχε ένα έντονο πολιτικό «φλερτ» και σχέσεις εξάρτησης τόσο με το παλάτι και τις αγγλοσαξονικές μασονικές στοές, όσο και με τον σύγχρονο Σιωνισμό και την Ισραηλινή πολιτική σκηνή.




Χαρακτηριστικό παράδειγμα του παρελθόντος ο γνωστός Μανιαδάκης της 4ης Αυγούστου που διατηρούσε άριστες σχέσεις με τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και υπήρξε κύριος υπεύθυνος για τις διώξεις και την πλήρη απομόνωση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών κατά την διάρκεια του Μεταξικού καθεστώτος.




Μετά τον πόλεμο οι υποστηρικτές του Βασιλιά και αργότερα του Καραμανλισμού αλλά και κάποιοι ηγέτες των Απριλιανών διατήρησαν τις διμερείς επαφές και συνεργασίες με τους Σιωνιστές.



Σήμερα δεν δείχνει να έχει αλλάξει κάτι στο στρατόπεδο όλων αυτών που στηρίζουν άμεσα και έμμεσα του κράτος του Ισραήλ. Η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το πολιτικό και κοινωνικό προσωπείο που χρησιμοποιούν κατά καιρούς όλοι αυτοί που προπαγανδίζουν τις θέσεις της ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής και οι τακτικές που εφαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.



Η σιωνιστική τακτική στην χώρα μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ερείσματα τόσο στην άκρα δεξιά όσο και στον λεγόμενο «αντιεξουσιαστικό» χώρο.



Χαρακτηριστικά παραδείγματα των 2 αυτών πολιτικών πόλων αποτελούν για την αντιφασιστική άκρα δεξιά η γνωστή εφημερίδα «Στόχος» και για την αναρχοαυτόνομη πλευρά η οργάνωση terminal 119.



Και οι 2 αυτοί χώροι διατηρούν πολυέξοδα έντυπα, επίσημες ιστοσελίδες και ικανό αριθμό προσώπων και φανατικών υποστηρικτών που προπαγανδίζουν καθημερινά τις θέσεις της σιωνιστικής πολιτικής ή αναπαράγουν τους μύθους των εβραϊκών παροικιών και οργανώσεων.




Για την οργάνωση terminal 119 σύντροφοι που συμμετέχουν στην συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» έχουν γράψει στο παρελθόν αναλυτικά άρθρα που μάλιστα κάποιες φορές προκάλεσαν την αντίδραση των φιλοσιωνιστών «αντιεξουσιαστών».




Επίσης στο παρελθόν μέσα από αυτό το ιστολόγιο έχουμε αναφερθεί στον ρόλο της εφημερίδας «Στόχος» καθώς και στις προκλητικές δημοσιεύσεις που κατά καιρούς διαβάζουμε στην εν λόγω εφημερίδα.




Ο κύριος λόγος που σήμερα ασχολούμαι για πολλοστή φορά με την εφημερίδα αυτή είναι ένα νέο προκλητικό άρθρο του «Αμύντα» στο φύλλο 453 της 29ης Ιουλίου στην στήλη «τα έθνη πολεμούν» που υπάρχει στην σελίδα 12.




Πρόκειται πραγματικά για ένα εξοργιστικό προπαγανδιστικό άρθρο που διαφημίζει το πρόσωπο και κυρίως τις φιλοσιωνιστικές θέσεις και «απόψεις» του Ολλανδού (;) ακροδεξιού πολιτικού Geert Wilders.





Χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταξύ άλλων το παρακάτω απόσπασμα από το εν λόγω άρθρο:



«η πρώτη γραμμή του μετώπου πάντα κατά τον Βίλντερς, είναι στο Ισραήλ, με τις μάχες μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων σ.σ. να έχουμε στο μυαλό μας όχι τα παιδάκια που πετάνε πέτρες αλλά τους τρελούς της Χαμάς και τους καμικάζι αυτοκτονίας»





«Τρελοί» λοιπόν οι μαχητές αντάρτες της Παλαιστίνης !



Ως που θα φτάσει η κατάντια των ακροδεξιών υβριστών ;






Γνωρίζει ο κύριος «Αμύντας» ποιος είναι ο κύριος αυτός που προβάλλει στις στήλη του και τι ρόλο έχει σήμερα στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή;




Ο Geert Wilders τυγχάνει να είναι σήμερα ο ηγέτης του Κόμματος της Ελευθερίας (PVV) στην Ολλανδία. Δεν είναι Ολλανδικής καταγωγής όπως προσπαθούν κάποιοι «ελληνόψυχοι» να τον παρουσιάσουν αλλά γιος μιας Ινδονήσιας (κληρονομιά που προσπαθεί να κρύψει κάτω από τα οξυζενέ μαλλιά του), και ενός Ολλανδοεβραίου.








Righteous Gentile Geert Wilders, speaking this past weekend in a synagogue.








Έζησε ως εθελοντής σε σιωνιστική αγροτική κοινότητα για 2 χρόνια και είναι στενός φίλος και «πνευματικό τέκνο» του γνωστού Φριτς Μπολκενστάιν.




Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν κλασσικό αστό αντιφασίστα δεξιό πολιτικό με ξεκάθαρες φιλοσιωνιστικές θέσεις ...




Χαρακτηριστικές δηλώσεις του Βίλντερς:



«Εμείς - στην Δύση - είμαστε το Ισραήλ»


«Το Ισραήλ είναι η πρώτη γραμμή άμυνας»





Παράλληλα με αυτές τις δηλώσεις ο Βίλντερς δεν ξέχασε να δώσει το βροντερό παρών στο τείχος των δακρύων αλλά και σε συνέδρια και συναντήσεις των Σιωνιστών όπου και έλαβε ως ανταμοιβή τεράστια οικονομική ενίσχυση από γνωστούς χρηματοδότες.




Σε καμιά περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Ευρωπαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Όχι μόνο αποτελεί ο ίδιος και το κόμμα του ουσιαστικά μια «βαλβίδα ασφαλείας» του καπιταλιστικού συστήματος (σας θυμίζει κάτι αυτό;) αλλά είναι σε ρόλο διατεταγμένης υπηρεσίας στην πολιτική ζωή της Ολλανδίας.




Την ίδια στιγμή που διατηρεί επαφές με μεγαλοκαρχαρίες του καπιταλισμού και θεωρεί ως μέγιστη προσωπικότητα την Μάργκαρετ Θάτσερ … προσπαθεί να προωθήσει το δήθεν φιλολαϊκό προφίλ του με την υιοθέτηση απόψεων που έχουν να κάνουν με την μείωση των κρατικών φόρων και την προστασία των ζώων.




Ουσιαστικά πρόκειται για τον Ολλανδό GAP αλλά με οξυζενέ μαλλιά και καλύτερο επικοινωνιακό προφίλ. Το σύστημα που εξουσιάζει βλέποντας την ζούγκλα που δημιούργησε το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια με τις πολυεθνικές και πολυθρησκευτικές κοινωνίες, δημιουργεί από την σάρκα του ένα δήθεν αντίπαλο δέος ώστε να μην μπορεί να εκφραστεί αυθεντικά η οργή των Ολλανδών Εθνικοεπαναστατών και όλων των Πατριωτών που αντιδρούν στον κοσμοπολιτισμό.




Το υπαρκτό πρόβλημα της εγκληματικότητας των τριτοκοσμικών μεταναστών αλλά και η γκετοποίηση των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές πόλεις χρησιμοποιείτε σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη από την αντιφασιστική ακροδεξιά ως ο «δούρειος ίππος» για την ευρύτερη υιοθέτηση των φιλοσιωνιστικών θέσεων.





Ας το καταλάβουν όλοι:




Mόνο τα πραγματικά Eθνικοεπαναστατικά κινήματα μπορούν να δώσουν την μάχη για την λευτεριά της Ευρώπης και όχι οι μαριονέτες των Σιωνιστών.



Ο μεγαλύτερος φόβος των Σιωνιστών και των Καπιταλιστών που κυβερνούν σήμερα σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη δεν είναι η ασφάλεια των γηγενών Ευρωπαίων – κάτι για το οποίο ποτέ δεν νοιάστηκαν άλλωστε – αλλά η ύπαρξη μελλοντικού κινδύνου για τα πολιτικά μετόπισθεν του Ισραήλ. Αυτά τα μετόπισθεν είναι τα οικονομικά κέντρα, οι διοικητικές έδρες της σημερινής ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και κάποιες πόλεις με σημαντική εβραϊκή παρουσία.





Πολλοί αναγνωρίζουν ότι το Ισραήλ ανάμεσα σε 600 εκατομμύρια Άραβες και με δεδομένο το μελλοντικό πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιρανικού καθεστώτος δεν έχει κανένα μέλλον στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Έτσι λοιπόν στις χώρες της Ευρώπης που υπάρχουν συμπαγείς μουσουλμανικές κοινότητες ο κίνδυνος για τα Ισραηλινά συμφέροντα καραδοκεί κάθε στιγμή.


Δεν είναι τυχαία η επιδίωξη των εγχώριων εξουσιαστών τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ολλανδία να ενισχύσουν τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις καταστολής με νέα όπλα και συστήματα παρακολούθησης.





Και οι 2 αυτές χώρες έχουν σημαντικές και οικονομικά εύρωστες εβραϊκές και μουσουλμανικές κοινότητες.





Οι δυνάμεις της γαλλικής και ολλανδικής αστυνομίας που συνεργάζονται άψογα με την Μοσσάντ σε όλα τα επίπεδα, δεν θα προστατέψουν φυσικά στις μελλοντικές φυλετικές εξεγέρσεις τους λευκούς πληθυσμούς αλλά μόνο όσους υπηρετούν σήμερα το Ισραήλ και τον Γιαχβέ δηλαδή τους πολιτικούς και τους βιομηχάνους που στηρίζουν το Τελ Αβίβ.





Δεν εξοπλίζονται λοιπόν σε καμιά περίπτωση για το συμφέρον των εθνών αλλά για την προστασία των κυβερνώντων.




Ας μην ξεχνάμε ότι η ασυδοσία των μεταπολεμικών καθεστώτων για συνεχή κέρδη από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης οδήγησαν στην αποδοχή των μεταναστευτικών ρευμάτων κυρίως από χώρες με μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Αυτοί οι πληθυσμοί λόγω της μη αποδοχής του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής αλλά και λόγω της αυξανόμενης ριζοσπαστικοποίησης του Ισλαμισμού θα είναι στο μέλλον και οι πιο επικίνδυνοι εχθροί των φιλοσιωνιστών εξουσιαστών της Ευρώπης. Έτσι οι λευκοί πληθυσμοί μοιραία θα βρεθούν σε διασταυρωμένα πυρά σε ένα πεδίο μάχης όπου οι μελλοντικές προοπτικές για την επιβίωση τους προβλέπονται δυσοίωνες.




Οι δηλώσεις του τύπου “το κοράνι είναι ένα φασιστικό βιβλίο και πρέπει να απαγορευτεί όπως παλαιότερα συνέβη με το «ο Αγών μου» …” - παλαιότερη δήλωση του Βίλντερς - δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα προπέτασμα καπνού για την κάλυψη των πραγματικών επιδιώξεων της φιλελεύθερης ακροδεξιάς και της οικονομικής ελίτ.





Οι εκφραστές της φιλοσιωνιστικής ακροδεξιάς (Λεπέν, Βίλντερς κ.α.) ουδεμία σχέση είχαν και δεν μπορούν να έχουν και στο μέλλον με τους πραγματικούς Εθνικιστές. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό οι δηλώσεις του Λεπέν όσο και του Βίλντερς τυγχάνουν τα τελευταία χρόνια μεγάλης προβολής από αρκετά ακροδεξιά μέσα και εφημερίδες.




Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού πολλοί δεν θέλουν να υπάρξει στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο και ελπιδοφόρο μελλοντικό Εθνικοεπαναστατικό κίνημα.



Το σύστημα χρηματοδοτεί τις «μαριονέτες» εκείνες που προβάλλουν ένα δήθεν επαναστατικό προσωπείο αλλά στην ουσία αποτελούν τα μακριά χέρια του φιλοσιωνιστικού κράτους και κομματικού παρακράτους. Δεν έχουμε παρά να τους τα κόψουμε πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.