Το ναυάγιο της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.



Εισαγωγικό σημείωμα της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου»:





Λάβαμε τις τελευταίες ημέρες πολλά ενδιαφέροντα μηνύματα σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και τα αποτελέσματα της 7ης Νοεμβρίου.



Σας παρουσιάζουμε ένα από αυτά, το οποίο έχει γράψει ο συμμαχητής και ενεργός ακτιβιστής του κινήματος Έσπερος.



Ο εν λόγω συναγωνιστής έχει γράψει την δική του ξεχωριστή αγωνιστική πορεία στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα και τον ευχαριστούμε θερμά τόσο για την επικοινωνία όσο και για το εν λόγω άρθρο.



Όποιος διαφωνεί ή νομίζει ότι θίγετε σε οποιοδήποτε σημείο από το παρακάτω άρθρο δεν έχει παρά να μας στείλει την δική του εμπεριστατωμένη θέση την οποία δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύσουμε άμεσα στο ιστολόγιο μας.



Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το ιστολόγιο του «Μαύρου Κρίνου» αποτελεί από τον απρίλιο του 2007 ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο βήμα έκφρασης όλων αυτών που πολεμούν με κάθε μέσο το παγκόσμιο θηρίο.










ήρθε ο καιρός να πάει στον πάτο της θάλασσας μαζί με τους 300 ...




"Το ναυάγιο της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας"



του Έσπερου.





Ένα στους δύο Έλληνες δεν σκύψανε το κεφάλι στις απειλές των κομμάτων και δεν θέλησαν να πάνε να ψηφίσουν. Από αυτούς που ψήφισαν ο ένας στους πέντε έριξε λευκό ή άκυρο. Παρόλα αυτά μετά το κλείσιμο της κάλπης βγήκαν όλοι αυτοί οι «αρχηγίσκοι» να μιλήσουν ότι δικαιώθηκαν οι πολιτικές τους πράξεις.



Οι μόνοι που δικαιώθηκαν ήταν όλοι αυτοί που δεν δέχτηκαν να έχουν οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με την εξουσία. Δικαιώθηκαν επίσης αυτοί που πίστευαν ότι μέσα από τις εκλογές δεν θα πάρει κανένας και για κανένα λόγο κανένα μήνυμα. Οι εκλογές είναι το όπιο του λαού. Ακόμα και αυτοί που έριξαν την ψήφο τους στην κάλπη δεν περιμένουν ότι μετά από αυτό θα λυθεί κάποιο πρόβλημα.




Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι μετά την ψήφο που έριξε πρόκειται να απελευθερωθούμε από τους κατακτητές του ΔΝΤ ή της Κομισιόν ;




Μήπως πρόκειται να ζήσουν καλύτερα οι εργάτες ή οι αγρότες Έλληνες ;







Το πολιτικό σύστημα πνίγεται και κάθε ψήφος στις εκλογές που προκηρύσσει λειτουργεί σαν οξυγόνο. Χρειάζεται να απαξιωθεί εντελώς και να πέσει όπως το ξερό φύλλο από το δέντρο.



Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι … που επιμένουν να λαμβάνουν μέρος στις αστικές εκλογές. Είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το εθνικιστικό κίνημα της Ελλάδος δικαιώθηκε επειδή η «Χρυσή Αυγή» κατάφερε, μέσα σε έναν αληθινό ορυμαγδό κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής, να βγάλει έναν δημοτικό σύμβουλο στην Αθήνα. Τους δίνουμε «συγχαρητήρια» ...




Αφού κατάφεραν τις περίπου 3.700 ψήφους που είχαν πάρει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2006 να τις αυξήσουν το ... 2010 σε 10.200 είναι ένα μεγάλο «επίτευγμα» για αυτούς … Σίγουρα χρειάστηκε μεγάλος στρατηγικός σχεδιασμός αυτά τα τέσσερα χρόνια και πολύ «οργάνωση» … για να καταφέρουν αυτόν το στόχο …




Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι μόνο με μια επανάσταση Ψυχών και Συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντι - φυσικών αυτών συστημάτων, όπως είναι ο καπιταλισμός και ο μαρξισμός, μπορεί να βελτιωθεί η ζωή τους και να λύσουν τα προβλήματα τους.




Καταλαβαίνουν ότι όλα έχουν βαλτώσει και χρειάζονται επαναστατικές αλλαγές για αν αλλάξουν. Αλλαγές που κανένα αστικό κόμμα δεν μπορεί και δεν θέλει να τολμήσει να πραγματοποιήσει. Οι έξι στους δέκα Έλληνες περιμένουν εμάς τους εθνικοσοσιαλιστές να τους μιλήσουμε. Είναι όλοι αυτοί που δεν θέλουν να παίζουν το ρόλο του ψηφοφόρου, του παθητικού δέκτη, του τηλεθεατή, του σημερινού άνεργου, του μελλοντικού ξεσπιτωμένου.




Οι μύθοι του πολιτικού κατεστημένου γκρεμίζονται και η βοή που κάνουν καθώς πέφτουν είναι μεγάλη. Ακούω πολλούς εθνικιστές να λένε ότι δεν υπάρχει κάποιος Αρχηγός να μπει μπροστά και να καθοδηγήσει τον κόσμο για να μας βγάλει από αυτό το τέλμα.





Τι είναι όμως ένας Αρχηγός ;





Ένας αρχηγός είναι κάποιος που ηγείται μιας ομάδος. Άλλοτε πολυπληθέστερης, άλλοτε ολιγομελής. Ένας Αρχηγός για να ηγηθεί μιας πολυπληθής ομάδος αποτελεσματικά, θα πρέπει να έχει ένα επιτελείο που θα τον υποστηρίζει και από εκεί θα πρέπει να έχει άλλους μικρότερους αρχηγούς μικρών ολιγομελών ομάδων.




Στην περίπτωση μας τώρα, όλοι ψάχνουν τον Αρχηγό.



Μα που είναι ένας Αρχηγός ρε παιδιά;



Εσύ είσαι ο Αρχηγός, εσύ είσαι ο ενεργός αγωνιστής.



Εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα.




Πίστεψε στον εαυτό σου και μην αφήνεις τους άλλους να έρθουν να σε σώσουν, διότι πολύ απλά δεν θα έρθει κανείς. Γίνε αρχηγός της γειτονιάς σου, γίνε αρχηγός της συνοικίας σου, γίνε αρχηγός του δήμου σου, του χωριού σου. Όταν γίνεις αρχηγός εκεί και μάθεις να δίνεις εντολές, τότε θα ξέρεις και να δέχεσαι εντολές.




Μάζεψε τους φίλους σου, μίλησε τους, φτιάξτε μια μικρή ομάδα και από εκεί και ύστερα όλα γίνονται εύκολα. Έλα σε επικοινωνία με τις διπλανές ομάδες και φτιάξτε ένα κοινό πλάνο για να είναι αποτελεσματικότερη η πολιτική σου ζύμωση με την κοινωνία. Κάτσε και μελέτησε πως φαγώθηκαν τα μασονικά χρήματα από το πολιτικό κατεστημένο και τους μισθοφόρους ψηφοφόρους του.




Τα έφαγαν όλοι αυτοί που πάνε σήμερα να ψηφίσουν κι είναι η μειοψηφία, ενώ το υπόλοιπο 60 % του πληθυσμού, που είναι τόσο «θυμωμένο», όχι μόνο δεν έβαλε μισό ευρώ στην τσέπη του, αλλά ληστεύτηκε στυγνά από ντόπιους και ξένους κεφαλαιοκλέφτες. Είναι αυτό το ποσοστό του πληθυσμού που όλα αυτά τα χρόνια αναγκάστηκε να ζει με καθηλωμένους τους μισθούς του. Εμείς είμαστε οι οδηγοί.




Ο Εθνικοσοσιαλισμός επιθυμεί την Διατήρηση της Φυσικής Τάξεως, και επομένως της Φυλής που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται. Οι υπόλοιπες πολιτικές θεωρίες έχοντας άλλους στόχους και προτεραιότητες, καταστρέφουν τη φυλετική Λαϊκή Κοινότητα μέσω της δημιουργίας πολυφυλετικών και άρα α - φυλετικών και πολυπολιτισμικών» παρακμιακών κοινωνιών.




Τα όπλα για να πείσουμε τον λαό είναι οι Αξίες μας, που είναι η Ψυχή, το Ήθος και ο Χαρακτήρας του Εθνικοσοσιαλισμού.



Μάθε να πολεμάς εναντίον της εξουσίας και όχι να την γλύφεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.