Η Θεσσαλονίκη και ο πιστός φίλος του Ισραήλ Παύλος Γερουλάνος.


του Jihad.



Λόγω των τελευταίων γνωστών εξελίξεων λαμβάνουν μέρος σημαντικά γεγονότα τα οποία περνούν σχεδόν απαρατήρητα από τους περισσότερους.



Όμως με πρωτοβουλία του συναγωνιστή Λάνδγραβου (τον οποίο και ευχαριστούμε) ενημερωθήκαμε άμεσα για μια πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2011 και μας προκαλεί τουλάχιστον πολλά ερωτηματικά.







Για την εν λόγω εκδήλωση δεν έχετε παρά να διαβάσετε προσεκτικά εδώ




Τονίζουμε το εξής απόσπασμα:



«Καλά τα νέα και για τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (5 - 8 Μαΐου), που θα παραμείνει το κορυφαίο γεγονός για τη σχέση των Ελλήνων με τους ξένους εκδότες.



Ήδη έχει προωθηθεί η ένταξή της στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Θεσσαλονίκη - Σταυροδρόμι πολιτισμών», ώστε να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο κόστος της, που θα φτάσει τις 480.000 ευρώ. Θα δοθεί έμφαση στον αραβικό κόσμο και το Ισραήλ»





Είμαστε σίγουροι ότι ειδικά για το Ισραήλ δεν θα υπάρξει κάποια έκθεση βιβλίου σε σχέση με τα εγκλήματα του Σιωνιστικού στρατού στην Γάζα και την Δυτική Όχθη αλλά το ακριβώς αντίθετο.



Ξέρουμε από τώρα τι θα προβληθεί στο επίπεδο της λογοτεχνίας επειδή οι Σιωνιστές θα το θέλουν, και τι θα πληρωθεί από τις τσέπες όλων των Ελλήνων για να γίνει για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη τιμητής του Διεθνούς Σιωνισμού.



Να υπενθυμίσουμε στους συναγωνιστές και στους αναγνώστες μας, ότι υπεύθυνος του υπουργείου είναι ο πολύς … κ. Γερουλάνος Παύλος (το βιογραφικό του εδώ) γνωστός εκφραστής του εκσυγχρονισμού και φανατικός υποστηρικτής του πολυπολιτισμού.



Πρόσφατα μαζί με τον πρωθυπουργό GAP είχε επισκεφτεί το Ισραήλ (06.09.10), όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μουσείο του «ολοκαυτώματος» και αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε όσο και αν φαίνεται περίεργο σε εκδήλωση κεντρικού ξενοδοχείου για την έναρξη … του νέου εβραϊκού έτους.






να και το δωράκι από τους Σιωνιστές ...


Και όμως τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ ...




Στο Τελ Αβίβ λοιπόν όπως διαβάζουμε στον σύνδεσμο εδώ συζήτησε τα παρακάτω:




«Αμέσως μετά ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με την ομόλογό του, υπουργό Πολιτισμού Λιμόρ Λιβνάτ (Σ.Σ. μέλος του ακροδεξιού κόμματος του Σαρόν "Λικούντ" και φανατική Σιωνίστρια) με την οποία συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.








Limor Livnat




Ωστόσο το ζήτημα το οποίο συζητήθηκε εκτενώς ήταν η πρωτοβουλία από πλευράς ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού για την υλοποίηση ενός προγράμματος πολιτιστικού χαρακτήρα με θεματικές εκδηλώσεις και αντικείμενο τη Μέση Ανατολή για το έτος 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.



Πιο συγκεκριμένα, φορείς οι οποίοι σχετίζονται με θέματα του πολιτισμού έχουν ήδη κληθεί ώστε να προτείνουν ομαδικές θεματικές εκδηλώσεις με αντικείμενο τη Μέση Ανατολή.



Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη συγκροτηθεί ομάδες εργασίας στην ελληνική συμπρωτεύουσα και εργάζονται σε επίπεδο ανάληψης πρωτοβουλιών μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, στη βάση της δημιουργίας μιας πλατφόρμας για την έκφραση και υλοποίηση της συγκεκριμένης πολιτιστικής πρότασης»





Και ερωτούμε όλους όσους τους ενδιαφέρει το θέμα:



Ποιες απόψεις και ιδέες θα εκφραστούν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας το 2011 και γιατί ο Γερουλάνος ενημέρωσε τους Σιωνιστές ;



Τι δουλειά έχει το επίσημο Σιωνιστικό κράτος του χασάπη Σαρόν και του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου στις εκδηλώσεις της πόλης ;



Θα τολμήσει ο κύριος Βελόπουλος και ο κύριος Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ να απευθύνει επερώτηση στην Βουλή για το θέμα ή θα σιωπήσουν επιδεικτικά λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που τρέφουν προς το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια ;



Τελικά στην Θεσσαλονίκη η εκλογή του γνωστού Μπουτάρη (αλήθεια για τα «ευτράπελα» στο εμπόριο οίνου και την πληρωμή των αγροτών οινοπαραγωγών θα τολμήσει να μιλήσει κάποιος ;) ήταν το κερασάκι στην τούρτα ώστε να επιτευχθεί η πλήρης σιωνιστική κατοχή της Θεσσαλονίκης.



Με δήμαρχο τον «μοδάτο» Μπουτάρη και με τις επίσημες εκδηλώσεις των Πασόκων και των Σιωνιστών στην πόλη της Μακεδονίας το 2011 μην εκπλαγεί κανείς αν δει στους επίσημους προσκεκλημένους υψηλόβαθμους Σιωνιστές, τους «αναρχοαυτόνομους» του terminal 119 να κάθονται δίπλα στον Άνθιμο και τους εβραίους συμβούλους των πολιτικάντηδων.



Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι εκείνες τις ημέρες θα ενημερώσουμε τους πάντες ώστε να δοθεί μια καίρια απάντηση και σε αυτή την πρόκληση του Γερουλάνου και του Ισραήλ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/12/10 7:34 μ.μ.

    Ειναι γνωστο οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι το αντιστοιχο του δημοκρατικου κομματος των Η.Π.Α. Δηλαδη κομμα που αποτελειτε απο Εβραιους. Και τα αλλα κομματα ελεγχονται απο Σιωνιστες-Μασσονους, αλλα το Πασοκ και το Συριζα εχει αποκλειστηκα Εβραιους, η εχουν απο την πλευρα της μητερας Εβραικη καταγωγη, οπως ο πρωθυπουργος που ψηφισε το χαζο πληθος. Ο Γερουλανος δεν εκρυψε την καταγωγη του το εχει πει και σε συνεντευξη οτι ειναι Εβραιος στην καταγωγη. Το προβλημα ειναι το κοπαδι που ενω ξερει οτι ειναι Εβραιοι σφυριζει αμεριμνα και παει και τους ψηφιζει. Αυτοι κανουν αυτα που λεει η θρησκεια τους, οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου και ολοι οι αλλοι πρεπει να γενοκτονηθουν θυσια στον Γιαχβε. Οι ηλιθιοι δημοκρατες ομως ειναι αδικαιολογητοι που συνεχιζουν να τους προσκυνανε σαν θεους δινοντας τους εξουσια, και αυτο συνεχιζει 2500 χρονια απο τους Γεφυραιους μεχρι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.