Ρουφιάνοι της αντιφασιστικής ακροδεξιάς το νου σας! Σας χρωστάμε μια νύχτα των μεγάλων μαχαιριών από την αντίστροφη!











Επειδή τα ακροδεξιά τσιράκια και πρακτοράκια νομίζουν ότι μπορούν να «παίξουν» με τους αυτόνομους / ανένταχτους / ανεξάρτητους Εθνικοσοσιαλιστές και Εθνικιστές που δεν υποκύπτουν στις λογικές και πρακτικές της αστικής ακροδεξιάς «αντιφασιστικής γάγγραινας» τους έχουμε σήμερα ένα δωράκι από τα παλιά για να μας θυμούνται για πολύ καιρό.

(Χρόνια στο «κουρμπέτι» έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα τους και θα τα προβάλλουμε όποτε απειλούν, συκοφαντούν, λασπολογούν συντρόφους και συντρόφισσες)

κάντε κλικ στην φωτογραφία …

Quiz για δυνατούς λύτες:

Ερώτηση 1η: Σε ποια «ελληνόψυχη» ρουφιανοφυλλάδα που διατηρεί γνωστές επαφές με την ΚΥΠ και την αμερικανική πρεσβεία και φακελώνει με έμμεσο τρόπο πατριώτες και ανυποψίαστους εθνικιστές εδώ και χρόνια - η οποία παρουσιάζεται σήμερα ως η «ναυαρχίδα» της πατριωτικής ενημέρωσης - δημοσιεύτηκε το παρακάτω απόσπασμα (στην 2η σελίδα που φιλοξενούσε την εποχή εκείνη γράμματα αναγνωστών) στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ;

Ερώτηση 2η: Ποια είναι η οργάνωση που διατηρούσε την εποχή εκείνη (τέλη της δεκαετίας του ’90) γραφεία «τοπικών οργανώσεων» και δυναμικούς «πυρήνες δράσης» σε αυτές τις πόλεις ;

Ερώτηση 3η: Τι σχέσεις και επαφές έχει η σημερινή ηγεσία της εν λόγω οργάνωσης με την παραπάνω ρουφιανοφυλλάδα και τους εκδότες αυτής που την εποχή εκείνη καλούσε σε κλείσιμο των γραφείων της ;

Ερώτηση 4η: Τι έχουν να πουν για όλα αυτά και τι στάση κρατούν τα απλά μέλη και οι φίλοι της γνωστής οργάνωσης απέναντι στους εκδότες και τα «ανένταχτα» - προβεβλημένα όμως στην τηλεόραση - επιδοτούμενα τσιράκια (φυσικά μειωμένης νοητικής ικανότητας) της γνωστής «ελληνόψυχης» ρουφιανοφυλλάδας που ζητούσε το κλείσιμο των γραφείων της ;

Ερώτηση 5η: Ως πότε οι αγνοί και πραγματικοί Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές - ανεξαρτήτως που βρίσκονται σήμερα - θα ανέχονται πρόσωπα και καταστάσεις που μας βλάπτουν σε ατομικό, συλλογικό, και κινηματικό επίπεδο ;

Ακούστε το καλά ρουφιανάκια της ακροδεξιάς που προσπαθείτε με παραπλανητικές κινήσεις και προβοκάτσιες και με τα βρωμερά λόγια σας να σπιλώσετε τιμή και αξιοπρέπεια ανθρώπων που δεν γνωρίζετε (θα σας τα πούμε μια και καλή και από κοντά).

Από δω και πέρα όποτε θα πιάνετε στο στόμα σας μέλη της συντακτικής μας ομάδας, ή θα λασπολογείτε κινήσεις ομάδες και πρόσωπα του Εθνικοσοσιαλισμού και του Ριζοσπαστικού Εθνικισμού θα ανεβαίνει και από ένα επίσημο ντοκουμέντο στο διαδίκτυο και θα σας εκθέτουμε μια και καλή σε όλους και όλες.

Τα ψέμματα τέλειωσαν, δεν θα αφήσουμε να καπηλευτούν κάποιοι ψυχάκηδες των νοτίων προαστίων των Αθηνών, επαγγελματίες ηλίθιοι και άθλιοι συκοφάντες τις ιδέες μας τα σύμβολα μας και τις παραδόσεις μας.

Συντακτική Ομάδα «Μαύρος Κρίνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.