Προς ανοήτους αργοσχολάζοντες και καταδίδοντες (του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη)




Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας:




Λάβαμε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα από τον
Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη το οποίο και δημοσιεύουμε
στο ιστολόγιο μας:






H ανοησία πόρρω απέχει από την άρθρωση ιδεολογικού κριτικού λόγου, αλλά όταν η ανοησία εξελίσσεται σε εμπάθεια καταδόσεως και στοχοποιήσεως τότε τα πράγματα σοβαρεύουν !


Ο υπογράφων ουδέποτε συνήνεσε, υπεστήριξε ή μετέσχε κομμάτων ή «οργανώσεων» δια λόγους που, διαρκούντος του βίου του, προεξέθεσε δημοσία. Ειδικώς για την «περίπτωση» της «Χρυσής Αυγής» και του Αρχηγού της έχει διατυπώσει αμετακίνητες τοποθετήσεις …


Παρατηρώντας τους ανοήτους να εκτρέπονται σε μιαν εμπαθέστατη «εκστρατεία» καθυβρίσεως και, κυρίως, καταδοτικής στοχοποιήσεως ενός προσώπου το οποίο ούτε αντίπαλος ούτε καταδότης των ανοήτων υπήρξε, διερωτώμαι περί της διανοητικής ισορροπίας των εκτρεπομένων οι οποίοι ως άλλοι απρόσωποι (νομίζουν …) κουκουλοφόροι σηκώνουν το δάχτυλο για να «δείξουν» κατά τον πλέον ιταμό τρόπο εκείνον προ του οποίου άλλοτε υπεκλίνοντο !


Ανεγκέφαλοι αργοσχολάζοντες κι επιπολάζοντες οι οποίοι μέχρι χθες σηκώνατε το χέρι μπροστά στον Ν. Μιχαλολιάκο χαιρετώντας τον ως Αρχηγό σας, τι σας έκανε «σήμερα» να τον θεωρείτε «χαφιέ» και να τον καθυβρίζετε χωρίς να παραθέτετε ΚΑΝΕΝΑ αποδεικτικό, σε βάρος , του στοιχείο ;


Tι είναι εκείνο που σας κάνει να δίνετε συγχωροχάρτι σε μύριους όσους πραγματικούς εχθρούς σας και να τους προσπερνάτε, σημαδεύοντας σταθερά και κατ’ αποκλειστικότητα τον άλλοτε Αρχηγό σας, ξεπέφτοντας μάλιστα να δίνετε στη δημοσιότητα με πλάγιο τρόπο και την διεύθυνση του σπιτιού του ελπίζοντας να τον δολοφονήσει κάποιο υπαρξιακό παραφερνάλιο της Ε.Υ.Π. ή της Γ.Α.Δ.Α. ;


Ούτε καν την Οικογένειά του, ούτε καν το παιδί του δεν σέβεστε ΑΝΗΘΙΚΟΙ ευτελισμένοι κουκουλοφόροι που επιτρέπετε στην εμπάθειά σας να καταργεί τον εναπομένοντα ανδρισμό σας ;


Διαδικτυακοί τόποι «επί τόπων» και websites επί “websites” ασχολούνται καθημερινώς με την (άνανδρη και ανώνυμη, πάντα !!) περιύβριση του Ν. Μιχαλολιάκου και των Μελών της «Χρυσής Αυγής» χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα, φτάνοντας μέχρι σημείου να του αποδίδουν … φιλολαθρομεταναστευτική και … φιλοσιωνιστική πολιτική !


Αναδημοσιεύουν ηλιθίως εκείνο το «έγγραφο» - πλαστούργημα που εμφανίζει τον Ν. Μιχαλολιάκο ως … «έμμισθο πράκτορα Αστυάνακτα» ενώ από την πρώτη εμφάνιση του όλoι γελάσαμε με την πρόδηλη, την πασιφανέστατη ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ του!


Και πέραν αυτού ΟΥΔΕΝ αναλισκόμενοι πάντως κατά του τέως Αρχηγού τους και όχι κατά των πραγματικών εχθρών οι οποίοι τους στραγγαλίζουν !


Απευθύνομαι, κυρίως, στον συντάκτη του παρελκυστικού διαδικτυακού τόπου με το όνομα Ήρωος Γερμανού Πολεμιστού (και όχι διαδικτυακής όρνιθος … ) το οποίο σήμερα ανήρτησε στοχοποιητικό σχεδιάγραμμα της περιοχής με επισεσημασμένη την κατοικία του Ν. Μιχαλολιάκου για να του πω τα εξής : μπορείς εγκαίρως και ΕΠΩΝΥΜΩΣ να ζητήσεις συγγνώμη όχι από τρίτον αλλά από τον εαυτόν και την συνείδησή σου (εάν διαθέτεις ελάχιστη !) και να κατεβάσεις αμέσως τον δείκτη (το στοχοποιητικό σχεδιάγραμμα) διότι θα με αναγκάσεις να επανέλθω … !


Οι ρουφιάνοι και μάλιστα οι υποκρυπτόμενοι πίσω από ονόματα Ηρώων είναι οι πρώτοι εχθροί μιας Βιοθεωρίας η οποία προώρισται να εξευγενίζει τον Κόσμο και όχι να τον μιαίνει !


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

6977764737

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/11 4:52 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/11 7:06 π.μ.

    Καλά θα τρελαθούμε τελείως!

    Λόγια του Καλέντζη: "Παρατηρώντας τους ανοήτους να εκτρέπονται σε μιαν εμπαθέστατη «εκστρατεία» καθυβρίσεως και, κυρίως, καταδοτικής στοχοποιήσεως ενός προσώπου το οποίο ούτε αντίπαλος ούτε καταδότης των ανοήτων υπήρξε, διερωτώμαι περί της διανοητικής ισορροπίας των εκτρεπομένων οι οποίοι ως άλλοι απρόσωποι (νομίζουν…) κουκουλοφόροι σηκώνουν το δάχτυλο για να «δείξουν» κατά τον πλέον ιταμό τρόπο εκείνον προ του οποίου άλλοτε υπεκλίνοντο!".

    Τα λόγια αυτά του Αρ. Καλέντζη εκτός του "προ του οποίου άλλοτε υπεκλίνοντο!" θα μπορούσαν να ειπωθούν και κατά του ίδιου του Μαύρου Κρίνου αν κρίνουμε τα κείμενα κατά του Μιχαλολιάκου που έχουν δημοσιευθεί από τον Μαύρο Κρίνο!

    Σε άλλη σελίδα λοιπόν μπήκα; Σε... ΑΛΛΟΝ Μαύρο Κρίνο;

    Σοβαρά τώρα, αναμένω την *πολιτική* απάντηση των Συναγωνιστών του Μαύρου Κρίνου, που έχουν κατακεραυνώσει πολλές φορές την περσόνα Ν. Μιχαλολιάκος και το κόμμα του, την Χρυσή Αυγή. Μπορεί κάποιος να δώσει μιαν *σαφή* πολιτική απάντηση επί αυτού; Επίσης ο Μαύρος Κρίνος αλλάζει στάση σε σχέση με την πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής και του ίδιου του Ν. Μιχαλολιάκου; Έπαψε πχ η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος να είναι αστική ακροδεξιά, μαντρί και άλλα; Αν υπάρχει αλλαγή στάσης, θα σβηστούν τα κείμενα κατά του Μιχαλολιάκου;

    Ελπίζω Σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου αυτό το κείμενο του Αρ. Καλέντζη να ανέβηκε για τον πλουραλισμό των απόψεων και ΜΟΝΟ, και να μην είναι συλλογικά μια λέμβος σωτηρίας στο βουλιαγμένο πολιτικό παραμάγαζο του αστικού εθνικιστή, αλλά ποτέ εθνικοσοσιαλιστή, γιατί υπάρχουν και οι ψήφοι, Ν. Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝ.ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ,ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.Ο ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΜΙΛΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ?ΚΑΛΗ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ Η ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΜ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΜΕ 2500 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ίακχε παρόλο που σε πολλά από αυτά που γράφεις διαφωνούμε ΚΑΘΕΤΑ και μάλιστα δεν είσαι και σωστά ενημερωμένος αφήνουμε το σχόλιο σου για λόγους ευγενείας ... ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ !

    υ.γ.απλά να βλέπεις με αυτή την κίνηση ποιοι αποδέχονται την πολυφωνία και ποιοι όχι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΟΣ7/6/11 7:28 μ.μ.

    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΩ ΜΥΝΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/12 2:49 μ.μ.

    κυριε Ιακχε ΕΥΤΥΧΩΣ! ειστε αισιοδοξος και ρομαντικος..ευχομαι οπως εσεις να γινουμε ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.