Οι ένοχοι θα πληρώσουν (μήνυμα των Αυτόνομων Εθνικιστών Κύπρου)









Σύντροφοι και συναγωνιστές,





Στις 11 του Μάη το 2009 έκανε την εμφάνιση της η Αυτόνομη Εθνικιστική Έκφραση ενάντια στην κατοχή για την Αυτοδιάθεση ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ με ένα ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ στο οποίο εντοπίζαμε τις δύσκολες ώρες που περνά ο Ελληνισμός της Κύπρου.




Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Δώσαμε το παρόν μας όπου η ανάγκη μας καλούσε.




Με εθνικοκοινωνικές παρεμβάσεις σε όλες τις πόλεις του νησιού δώσαμε την δική μας μάχη. Δεν μας τρόμαξαν οι απειλές, δεν μας εμπόδισε η χλεύη, δεν μας σταμάτησε η λογική της πολιτικής ορθότητας.




Αφήσαμε έξω από την δράση μας την λογική των καλών παιδιών για χάριν της ψήφου. Δεν είμαστε κόμμα, δεν ζητούμε ψήφο.




Είμαστε Έλληνες της Κύπρου και οι θέσεις και οι αρχές μας είναι ξεκάθαρες.




Βρισκόμαστε στην άλλη όχθη των εθνικολαικίστικων, ψηφοθηρικών και αρχηγικών ομάδων / κινημάτων / κομμάτων της αστικής εθνικής δεξιάς και δεν μας απασχολούν οι μικροσωβινίστικες ιδεοληψίες.




Δεν μας αφορούν όσοι αποτελούν κομμάτι του συστήματος και δεν ενδιαφέρονται για καμιά αλλαγή παρά μόνο για την συμμετοχή τους στην εξουσία ...




Η εν ψυχρώ δολοφονία στο Μαρί έδειξε για ακόμη μια φορά ότι το καθεστώς Χριστόφια και η ευνουχισμένη στάση των κοινοβουλευτικών κομμάτων δεν μπορεί πλέον να εξουσιάζει και να κυβερνά τον λαό μας.




Στις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν, ο λαός μας έδειξε ότι δεν ανέχεται άλλο το πολιτικό σύστημα το οποίο μας κυβερνά. Ο λαός μας έδειξε ότι δεν χαρίζεται άλλο στους επαγγελματίες πολιτικούς που μας κυβερνούν.




Τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις των καθεστωτικών στο Εθνικό πρόβλημα μας οδηγούν σε πρωτοφανή για το νησί δεδομένα.




Τα κόμματα και οι εκπρόσωποι των είναι ανύπαρκτη μέσα στο τέλμα της πολιτικής τους. Η βίαιη κριτική του λαού μας στρέφεται ολοένα και πιο πολύ ενάντια στο σύστημα.




Είναι η δική μας ώρα σύντροφοι για να ζήσουμε τις αλλαγές μέσα από επαναστατικές διαδικασίες. Δεν κρυβόμαστε πίσω από πληκτρολόγια, ούτε εξαφανιζόμαστε στις συγκρούσεις με το καθεστώς.




Ήμασταν και θα είμαστε σε κάθε μάχη ενάντια στο σαθρό σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Και κυρίως δεν θα χαριστούμε σε ακροδεξιές λογικές που στο όνομα του Εθνικισμού στοχοποιούν συντρόφους και συναγωνιστές.




Οι Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου - ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ δεν κρύβουν την ιδεολογία τους. Στις τάξεις μας υπάρχουν Εθνικιστές, Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές.




Ρουφιάνοι και προβοκάτορες του συστήματος δεν υπήρξαμε ποτέ. Βιώνουμε τον Εθνικισμό μας καθημερινά και θα είμαστε στο δρόμο ενάντια σε όσους ξεπουλούν τα εδάφη μας, ενάντια σε όσους ανεβάζουν τον δείκτη της ανεργίας, ενάντια σε όσους συνεργάζονται με το κατοχικό καθεστώς, ενάντια σε όσους δολοφονούν τα παιδιά μας.




Στον πλευρό μας είναι ο λαός της Κύπρου, στο πλευρό μας είναι σύντροφοι από την Μητέρα Πατρίδα και τους ευχαριστούμε για την συνδρομή τους στον αγώνα.




Όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι για τις δοκιμασίες αυτές που αναδεικνύουν τους αληθινούς Εθνικιστές χωρίς ψεύτικα λόγια και αρχηγισμούς. Οι απογοητεύσεις δεν θα γίνουν παραιτήσεις γιατί έχουμε χρέος απέναντι στους νεκρούς μας.




Αυτοί που καλούν για «ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας» είναι όσοι ευθύνονται για την σημερινή μας κατάντια. Είναι όσοι ενδιαφέρονται για την αυριανή ψήφο. Είναι όσοι οδηγούν καθημερινά τον τόπο και τον λαό στην εξαθλίωση.




Είναι τα ηττημένα μυαλά που φοβούνται τις θέσεις τους. Δεν θα κυκλοφορούμε με αλυσίδες.




Η λογική της τήρησης χαμηλών τόνων αποθρασύνει όλους αυτούς που μας εξουσιάζουν. Δεν είμαστε σκλάβοι.



Καλούμε τον Έλληνα της Κύπρου να αντιδράσει στις νουθεσίες των προδοτών του λαού μας. Να βγεί από το κομματικό μαντρί και να δράσει Αυτόνομα και Εθνικά.



Γιατί και εμείς ορκιζόμαστε ότι οι ένοχοι θα πληρώσουν για τους νεκρούς της 11ης Ιουλίου.




8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/11 7:16 π.μ.

    NA MAS POUNE OI AYTONOMOI POU PIGAN OTAN ERI3AN TA XIMIKA OI MPATSOI GIATI EGO MONO TA PALIKARIA TOU ELAM IDA NA STEKONTE APENANTI TOUS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέρα από το ότι χρειάζεσαι γυαλιά μυωπίας, να ρωτήσεις τους αυτόνομους Κύπρου που βρέθηκαν όλες τι μέρες στους δρόμους και μπροστά στο προεδρικό να σου απαντήσουν.

    αν ναι μην το ξεχάσουμε για την προβοκατόρικη ανακοίνωση και τους "κουκολοφόρους προβοκάτορες" που αναφέρει το ΕΛΑΜ έχεις να μας πεις κάτι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/11 6:38 μ.μ.

    den xriazome tipota kai ego brethika oles tis meres ekei! ta episodia me tin astinomia ta arxisan oi opadoi tou apoel meta to telos tis poreias tous! kai otan irthe to elam oi mpatsoi eri3an oti ixan kai den ixan! ala autoi pou eminan apenanti tous mexri pou irthe O ANTITROMOKRATIKOS OULAMOS o opoios ixe kai apwlies itan to ELAM kai kaneis allos! o kosmos pou vriskete kathe mera e3o apo to proedriko 3eri! esi papagalize ti sou lene oi autonomoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραία μπράβο μαγκιά σου αν βρέθηκες εκεί πολύ καλά έκανες. και αυτόνομοι σύντροφοι βρέθηκαν ανένταχτοι πατριώτες και αποελίστες και πολλοί άλλοι. αν νομίζεις ότι το ΕΛΑΜ είναι κίνδυνος για το κυπριακό κατεστημένο είσαι βαθιά νυχτωμένος. είμαστε χρόνια στον χώρο για να ξέρουμε ποιες οργανώσεις είναι αντικαθεστωτικές και ποιες όχι.και στην τελική αντικαθεστωτική οργάνωση που βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις όπως αυτή που καταγγείλαμε, οργάνωση που δείχνει ότι είναι το καλό παιδί στο κράτος, οργάνωση που υπερασπίζεται κύπριους μπάτσους, οργάνωση που δεν αμφισβητεί το υπάρχων καθεστώς κάθε άλλο παρά επαναστατική είναι. Λοιπόν καλές εκλογές αφού γουστάρετε κάλπες και ψήφους, συνεχίστε να αγοράζετε από ελλαδέμπορους μπλουζάκια κλπ που σας κοροιδεύουν και σας τα πουλάνε πανάκριβα, μαζέψτε και άλλες συλλεκτικές μπλούζες και καπέλα και αν δείτε αλλαγή στο νησί γράψτε μας !

    Αυτονομία συμπατριώτη σημαίνει ελευθερία σκέψης αν αυτό σου λέει κάτι ... και στην τελική μακάρι να μπείτε στην βουλή να πάρετε τα φράγκα που τόσο επιθυμεί η ηγεσία σας και εκεί θα αποκαλυφτεί και θα δούμε πόσο ιδεολόγοι είναι κάποιοι.

    είστε σε ένα νησί με ανοιχτές πληγές και αντί να προτείνετε άλλο τρόπο σκέψης και ΖΩΗΣ συνεχίζετε την αναπαραγωγή του ελλαδικού αστικού ακροδεξιού λόγου.

    Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβετε ότι σε κατεχόμενο έδαφος οι πορείες σε Π ... τα μαύρα μπλουζάκια και οι ανακοινώσεις που βρωμάνε προβοκάτσια απλά δεν λένε το παραμικρό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/11 6:42 π.μ.

    den ine provokatsia otan prin kan paei to elam sti sigkentrosi na lene apo ta kanalia oti kanei episodia? den ine provokatsia otan vlepoun oi mpatsoi to elam 100 metra makria me kosmo pou den ine tou elam mprosta tou na petane oti exoun kai den exoun mono kai mono gia na ftasoun se autous tou elam kai na kanoun silipsis mono se osous forane mplouzaki tou elam? ti mou les twra re file? to elam panta katadikaze kai katadikazi to kathestos tou tourkofia kai tou zitaei dimosios na paretithi kai oti den a3izei na kiverna tin kipro! Twra pes mou afou to elam den ine kindinos gia to katestimeno pioi ine o kindinos? ta fititaria tou drasis pou ipokinounte apo kommata opos to diko kai to euroko? oi autonomoi pou ime 10 xronia ston ethniko agwna kai den tous ida pote?stin poria gia ton isaak kai ton solomo pou itan? stin antikatoxiki pou itan? sta mnimosina ton hrwwn mas pou einai? kai afou den ine kindinos to elam gia to katestimeno giati ta meli tou tixenoun prosopikis parakolouthisis apo tin kypriaki yphresia pliroforion (KYP - pioni tou tourkofia)!!

    Afou les kai lene oti itan stin prwti grami e3o apo to proedriko sta episodia giati i astinomia den ekane kamia kinisi enantion tous kai tous erixne mono drakrigona? giati otan irthe to elam eri3an ta drakrigona kai ekanan epemvasi gia na kanoun silipsis otan kai mono otan emine i omada perifrourisis tou elam?

    p.s o eidikos antitromokratikos oulamos(EAO - i kaliteri omada tis astinomias se ola ta epipeda gia katastoli opiasdipote vias) epemveni mono otan iparxi sovaros kindinos gia to katestimeno pou yphreta! kai epenevike mono stin omada perifrourisis tou elam

    Apantise mou se auta ta euloga erwtimata mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/11 1:40 π.μ.

    auto pou evala to prwi den to dimosiefses file.. mporei na min exis kati na m apantisis..
    den mpirazei apo ti siopi sou kai apo tin mi provoli tou comment mou katalava polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άσε ρε φίλε τους συναισθηματισμούς, αν νομίζεις ότι φοβόμαστε τα σχόλια είσαι γελασμένος. σε όσα σου απάντηση δεν απάντησες σε τίποτα και θέλεις να βγεις και από πάνω.

    σε λίγο θα μας πεις ότι μόνο το ελάμ ήταν εκεί.και μάλιστα είναι τέτοια η λογική σας που βγάλατε φωτογραφίες και γράφατε ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!

    Και σου απαντώ παρόλο που δεν εκπροσωπούμε τις μαύρες ταξιαρχίες ότι ΝΑΙ και στα μνημόσυνα και στις πορείες οι αυτόνομοι σύντροφοι μας ήταν εκεί όσο και αν σας πειράζει και σας ενοχλεί.

    Το ΕΛΑΜ το πρώτο που έκανε ήταν να βγάλει μια κατάπτυστη δήλωση και 2 φωτογραφίες ... αυτό τα λέει όλα.

    Συνέχισε να τους υποστηρίζεις κανένα πρόβλημα. Είχαμε συντρόφους που ήταν αυτόποτες μάρτυρες και συμμετείχαν σε αντικαθεστωτικές ενέργειες και αυτό τα λέει όλα !!!

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΧΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο για την λογική σας μόνο που ονομάζεις ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΑ τους πατριώτες του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ φανερώνει την ψυχολογία σας για άλλη μια φορά !!!

    Αλήθεια δεν μας είπες την άποψη σου για την επίθεση προ μηνών στο οίκημα του δρασις κες από τους γνωστούς ακροδεξιούς ...

    οι απαντήσεις σου αγγίζουν τα όρια της προβοκάτσιας για αυτό και δεν θα επιτραπεί άλλο σχόλιο σου ... απλό και κατανοητό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.