Ανυπακοή και αντίσταση ! Βία στην βία της σιωνιστικής εξουσίας !


της Ίσιδος.


Με την απαρχή της νέας σχολικής χρονιάς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ολοένα και πιο δυναμικό μαθητικό κίνημα που αντιδρά και διεκδικεί μέσω καταλήψεων και άλλων παρεμβάσεων το δικαίωμά του σε καλύτερες υποδομές σχολικών κτιρίων, επάρκεια καθηγητών, βιβλία και αύξηση του ποσοστού του ΑΕΠ για την Παιδεία.






Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πρωτοφανούς κινήματος μαθητικής νεολαίας που δείχνει ξεκάθαρα ότι μπήκαμε σε μια νέα πορεία εθνικολαϊκών αγώνων. Κάτι που δείχνει να ανησυχεί σοβαρά τα αστικά κόμματα κάθε απόχρωσης με «ηγετική» φυσιογνωμία τον ΛΑ.Ο.Σ και τους νομιμόφρονες υποστηρικτές του οι οποίοι έχουν επιδοθεί με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο στον εκφοβισμό γονιών και μαθητών και κατά των «παράνομων» καταλήψεων, πρωτοστατούν κατά πάσης φύσεως μαθητικής εξέγερσης και συνηγορούν υπέρ της με κάθε τρόπο καταστολής του μαθητικού κινήματος.

Τρανό παράδειγμα το άρθρο του κυρίου Γιάννη Τσιλιμίγκρα (καθηγητή - ιστορικού και μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ) στο ιστολόγιο «Ελληνικές Γραμμές» (που αλλού) στο οποίο εκτός από παράνομες, χαρακτηρίζει και ως «υποκινούμενες» τις καταλήψεις των μαθητών … η αστική «εθνικοφροσύνη» στο μεγαλείο της …

Ο κύριος Τσιλιμίγκρας λοιπόν υποστηρικτής του φιλοσιωνιστικού ΛΑ.Ο.Σ (ενός κόμματος που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στο ξεπούλημα της χώρας στους σιωνιστές τραπεζίτες) σε αυτό το άρθρο του, «στοχοποιεί» τους αγωνιζόμενους μαθητές με τον πιο ανελεύθερο αναχρονιστικό και ανάλγητο τρόπο.

Αφού χαρακτηρίζει τις καταλήψεις παράνομες και … αντιδημοκρατικές, τονίζει ότι αυτές υποβαθμίζουν (!) το δημόσιο σχολείο. Γι αυτό και προτείνει όχι μόνο ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος περί καταλήψεων, αλλά και να παρεμβαίνει η αστυνομία διότι «Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΜΠΟΥ»!!! όπως γράφει χαρακτηριστικά …

Προτείνει μάλιστα να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (!) όσοι γονείς στηρίζουν τους αγώνες των παιδιών τους και να παραπέμπονται με την κατηγορία της «παραμέλησης ανηλίκου»... Συνεχίζοντας το παραλήρημα του ο καθηγητής Τσιλιμίγκρας, τονίζει ότι το «φαινόμενο» των καταλήψεων είναι «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» σκοπίμως αποκρύπτοντας βέβαια τις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία όπου χιλιάδες μαθητές Λυκείων (Παρίσι, Ναντ, Λυών, Λιλ κ.α.) ξεχύθηκαν στους δρόμους στα οδοφράγματα και προκάλεσαν βίαιες συγκρούσεις, τις καταλήψεις διαμαρτυρίας στα Βρετανικά Λύκεια καθώς και τα 30 σχολεία της Αργεντινής όπου εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές διαδήλωσαν για καλύτερες κτιριακές και εκπαιδευτικές συνθήκες.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ο κύριος … Βασίλειος Πλιάτσικας, υπεύθυνος Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού στο 6ο διαμέρισμα των Αθηνών (Κυψέλη) ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook (με την ιδιότητά του ως "τραγουδοποιός") δεν παραλείπει να ανεβάζει καθημερινά posts σχετικά με τις "παράνομες" μαθητικές καταλήψεις, συστήνοντας ανεπιφύλακτα την «παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων» για την καταστολή τους.

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, παροτρύνει τους γονείς να «καταδώσουν» στην αστυνομία ή να προσφύγουν στον εισαγγελέα τόσο για τα ίδια τους τα παιδιά (εφ' όσον δεν συμμορφώνονται) όσο και για τους καθηγητές που θα επιχειρήσουν να στηρίξουν τους μαθητικούς αγώνες.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, το συμπέρασμα που εύκολα κάποιος μπορεί να συνάγει από τέτοιου είδους παραληρήματα κομματικών εκπροσώπων είναι ένα ...

Οι εξεγέρσεις των εφήβων τραντάζουν συθέμελα το αστικό κράτος και αποδεικνύουν τώρα περισσότερο από ποτέ και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ωμότητα, τη βία και την αναλγησία του συστήματος. Ο έφηβος πρέπει με κάθε τρόπο να "καθυποταχθεί", να "ευνουχιστεί", να καταπιεστεί και να στοχοποιηθεί ...

Και η αστυνομία που συμμετέχει σε χίλια 2 άλλα γνωστά «νταραβέρια» σε όλη την χώρα είναι το "ενδεδειγμένο" όργανο, το αναγκαίο υποστηρικτικό όπλο του συστήματος σύμφωνα με τους κυρίους αυτούς.

Η μαθητική κοινότητα έχει στραφεί πια ευθέως και με απίστευτη μαχητικότητα ενάντια στον πυρήνα του ξεφτιλισμένου αστικού κράτους και η εξάπλωση του κινήματος καθώς και οι αλληλέγγυες συμμαχικές του σχέσεις με γονείς και κηδεμόνες ξεπερνάει με ορμή τη λάσπη των εκπροσώπων του ΛΑ.Ο.Σ περί «χαβαλέ» των καταλήψεων και «μοναδικής χρησιμότητας τους για χάσιμο μαθημάτων»!

Άνεργοι γονείς και νεολαία αντικρίζουν μαζί την πεμπτουσία του φιλοσιωνιστικού αστικού κράτους και την απειλή για ωμή και βίαιη παρέμβαση των κομματόσκυλων και των ένστολων πραιτωριανών που αιματοκύλισαν πρόσφατα τους συμπατριώτες μας με απίστευτη αγριότητα ...

Σε μια κοινωνία βαθύτατα κλονισμένη, έτοιμη για την τελειωτική αποδόμηση, κάθε εθνικού και κοινωνικού συνδέσμου το δικό μας μήνυμα απέναντι στα τσιράκια του συστήματος που αντιμάχονται το μαθητικό κίνημα θα είναι:

Ανυπακοή και αντίσταση ! Βία στην βία της σιωνιστικής εξουσίας !

Καταλήψεις σε σχολεία και πανεπιστήμια, εμπρός για νέες παρεμβάσεις έξω από τα σπίτια των προδοτών στις πλούσιες συνοικίες των Αθηνών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.