Ο μακελάρης του αμερικανοσιωνιστικού ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen έρχεται στην Αθήνα !


του Jihad.





Η είδηση υπάρχει στα αστικά μέσα ενημέρωσης: «Επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί αύριο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την προσχώρηση της Ελλάδας στον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου, στις 18 Φεβρουαρίου 1952. Ο Α.  Ράσμουσεν θα έχει αύριο στις 12:20, στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο»








Ο Δανός Anders Fogh Rasmussen  δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τσιράκι των Αμερικανών και των Σιωνιστών. Είναι συνυπεύθυνος για την παράνομη εισβολή και κατοχή στο Ιράκ καθώς για τις χιλιάδες απώλειες αμάχων στην αραβική χώρα  το 2003.



Λίγο πριν  τον πόλεμο ένας Δανός ακτιβιστής εισέβαλλε στο κοινοβούλιο και κατάφερε να του πετάξει κόκκινη μπογιά στο πρόσωπο, ενώ του φώναξε «έχεις αίμα στα χέρια σου».



Κάθε φορά που οι βόμβες του ΝΑΤΟ σκοτώνουν αμάχους στο Αφγανιστάν ο ίδιος δηλώνει άγνοια για το γεγονός. Στον πόλεμο της Λιβύης ακολούθησε πιστά τις επιταγές των σιωνιστών τραπεζιτών και έδωσε το «πράσινο φως» για τον διαμελισμό της χώρας.








Είναι συνυπεύθυνος για την δολοφονία δεκάδων χιλιάδων αθώων καθώς και για την αποστολή οπλισμού του ΝΑΤΟ στους «επαναστάτες» (σε 50.000 υπολογίζονται οι νεκροί Λίβυοι από τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ και του NTC)



Αλήθεια για να μην ξεχνιόμαστε πότε θα προβάλλουν τα «κεφάλια» του Athens Indymedia και οι λοιποί «αριστεροί δημοκράτες» στους αναγνώστες τους - αναρχικούς, αριστεριστές κ.α. - τα 2 αυτά βίντεο για την Συρία και την Λιβύη ; (εδώ και εδώ)



(όποιος δεν αντέχει … καλό θα είναι να αποφύγει να παρακολουθήσει το δεύτερο βίντεο)

Τους θυμόμαστε όλους αυτούς πριν ελάχιστους μήνες να ωρύονται στο διαδίκτυο, για τον νεοναζί όπως έλεγαν (!) Καντάφι αλλά σήμερα δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να δείξουν ποια είναι η σημερινή κατάσταση στην χώρα αυτή. 


Χιλιάδες πολίτες βασανίζονται και δολοφονούνται άνευ λόγου, μικρά παιδιά και γυναίκες αφού πρώτα βιαστούν βρίσκουν τον θάνατο από τους ενόπλους του NTC, η χώρα έχει ξεπουληθεί στους Σιωνιστές των τραπεζών και στις πολυεθνικές και όμως κάποιοι ανεκδιήγητοι τύποι όλους αυτούς τους βάρβαρους ουαχαμπίτες πριν  ελάχιστους μήνες τους στήριζαν με δημοσιεύματα αλλά και με χρηματικά ποσά από τις εκδηλώσεις τους !



Τι έχουν να πουν σήμερα  για την προπαγάνδα και την  πλήρη υποστήριξη τους στους «επαναστάτες» του NTC  -  που τα έπαιρναν «χοντρά» από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία  - μέσω των μέσων ενημέρωσης που είχαν και έχουν στα χέρια τους ;



Επίσης πότε οι «εθνικόφρονες /  ελληνόψυχοι» - κάποιοι μάλιστα εξ αυτών στο παρελθόν είχαν και οικονομικές δοσοληψίες με τον Καντάφι -  θα τολμήσουν  να προβάλλουν  το θέμα της συμμετοχής ελληνικών πληρωμάτων  της 380 Μοίρας ΑΣΕΠΕ (380 Μοίρα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου) στην Επιχείρηση «Unified Protector» του ΝΑΤΟ για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Λιβύη και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας σε πολεμική επιχείρηση μετά το 1974 ;



(σχετικός σύνδεσμος εδώ ...)



Αληθεύει η πληροφορία ότι συμμετείχαν και ελληνικές εταιρείες στην αποστολή οπλισμού του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, για να χτυπήσουν  τις μονάδες του ηρωικού Επαναστατικού στρατού;


(τελικά λεφτά για την Λιβύη και για την δολοφονία χιλιάδων αθώων υπήρχαν …)



Ως Αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές το δηλώνουμε ξεκάθαρα:


Ο Anders Fogh Rasmussen  είναι ανεπιθύμητος, είναι δολοφόνος ….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.