Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, και των Οικολόγων Πράσινων, στο πλευρό των «μισθοφόρων» της Συρίας !



του Αλεξόπουλου Στέλιου.



Θα μπορούσα να γράψω αρκετά πράγματα και να απαντήσω έως ένα σημείο στο σημερινό υβρεολόγιο της «ελληνοσυριακής επιτροπής αλληλεγγύης» όπου στον «τοίχο» της στο facebook εξυβρίζει και λοιδορεί μέλη της συντακτικής μας ομάδας. Όμως τα επιχειρήματα  και οι φράσεις που χρησιμοποιούν αποδεικνύουν τις διασυνδέσεις τους, τον τρόπο σκέψης τους αλλά και το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού τους.


Την  πρέπουσα απάντηση και σε αυτούς αλλά και στους «φίλους» τους στο εσωτερικό της Συρίας δίνει τις τελευταίες ημέρες ο Εθνικός Συριακός Στρατός. Εμείς από την πλευρά μας δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με το τι γράφουν στο διαδίκτυο τώρα αλλά  κυρίως με κάποιες  παλαιότερες ενέργειες τους σχετικά με την «εξέγερση» στην Συρία …


Έτσι λοιπόν σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο εντελώς συμπτωματικά βρήκαμε το παρακάτω βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ …



Είναι μια παλιά  εκδήλωση εκ μέρους τους όμως περιέχει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που αξίζει να προβάλλουμε στο ιστολόγιο μας για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω. Έτσι λοιπόν την Τρίτη 22.11.2011 στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου και έλαβαν μέρος εκπρόσωποι αστικών κομμάτων και Σύριων που ζουν στην Ελλάδα …


Βέβαια η πλειοψηφία των παρευρισκομένων από ότι φαίνεται και στο βίντεο ήταν Άραβες και ελάχιστοι Ελληνικής καταγωγής. Αυτή η προσπάθεια των «δημοκρατών» της Συρίας ήταν  μια πρώτη ευρύτερη προσπάθεια για την ευρύτερη οργάνωση τους στην περιοχή της Αττικής και έχει μεγάλη σημασία να δούμε ποιοι πολιτικοί εκπρόσωποι έσπευσαν να δώσουν το παρών  την εποχή εκείνη …


Έλαβαν μέρος λοιπόν ο κ. Γεράσιμος Γεωργάτος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Νίκος Μυλωνάς μέλος των Οικολόγων Πράσινων. Όμως παρευρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα και μετά από λίγο αναχώρησε εσπευσμένα ένα πρόσωπο που έτυχε μεγάλης δημοσιότητας στο πρόσφατο παρελθόν.


Μέλος του ελληνικού κ(υ)νοβουλίου που αν μπορούσαν μάλιστα θα της είχαν τοποθετήσει στο κεφάλι «φωτοστέφανο» τόσο οι θαμώνες του Indymedia όσο και τα ανθελληνικά μυαλά  της Κουμουνδούρου. Μια κυρία που καθημερινά προβάλλει το γνωστό εκδοτικό «συγκρότημα» και φημολογείται ότι θα αναλάβει το υπουργείο εξωτερικών (!) σε περίπτωση που κυβερνήσει την χώρα ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του …



Έτσι λοιπόν στο 0.40 ο κύριος που ήταν υπεύθυνος για την συζήτηση μας ενημερώνει με αρκετή σοβαρότητα ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την γνωστή και μη εξαιρετέα  κ. Ρένα Δούρου - γνωστή από το show στην εκπομπή του Παπαδάκη - η οποία μάλιστα είχε το θράσος και «εξέφρασε την συμπαράσταση της στο αγώνα του λαού της Συρίας» … 



Στον σύνδεσμο εδώ μπορεί να δει κάποιος το προσωπικό της ιστολόγιο -   ξεχωρίζουν οι σπουδές της στην Τουρκία … - καθώς και το πρόσφατο άρθρο της (09.08.2012) - σύνδεσμος εδώ - στο καθεστωτικό «Βήμα» όπου υπερασπίζεται μάλιστα ανάμεσα σε άλλα την συνεργασία της χώρας με το Σιωνιστικό Ισραήλ !



Αλήθεια τι έχουν να πουν για όλα αυτά  οι υπόλοιπες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που κατά καιρούς πούλησαν μπόλικο δήθεν «αντισιωνισμό» για το θέμα αυτό ;


Θα καταγγείλουν τον Alexis για συνομιλίες κάτω από το τραπέζι με τους Σιωνιστές - υπήρξε άλλωστε η πρόσφατη συνάντηση του με τον φανατικό Σιωνιστή Πέρες - την στιγμή μάλιστα  που το Ισραήλ συνεχίζει να δολοφονεί άοπλους Παλαιστινίους  και προτρέπει για μια επίθεση εναντίον της Ιρανικής πλευράς ; 


Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που αμφισβήτησαν τα λεγόμενα του ανένταχτου Πατριώτη Γεωργίου Μεταξά - στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε και μπορείτε να διαβάσετε εδώ … - σχετικά με τον Τσίπρα και τις σχέσεις του με  την Ισραηλινή Mossad ;




Καλούμε από αυτό εδώ το ιστολόγιο την κυρία Δούρου να μας ενημερώσει από πότε οι «Τζιχαντιστές» μισθοφόροι Λιβυκής, Τουρκικής και Αφγανικής καταγωγής είναι «ο λαός της Συρίας» και γιατί τον «λαό» αυτόν τον εξοπλίζει με όπλα το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία … Να μας πει αν γνωρίζει για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα των Σύριων Κομμουνιστών Hunein Nemer :


«Στη Συρία πίσω από τις αναταραχές υπάρχει δάκτυλο των ΗΠΑ» … 


Για περισσότερες αποκαλύψεις
εδώ …


Επίσης στο βίντεο με την συνέντευξη τύπου αξίζει να σημειωθεί το άγχος των ομιλητών σχετικά με την εξέλιξη των επιχειρήσεων στην Συρία την εποχή εκείνη. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι «η Συρία υπήρξε ανέκαθεν το κέντρο του Αραβικού Εθνικισμού» …


Από αυτή και μόνο την δήλωση είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχουν δαπανηθεί τόσα λεφτά για την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια ο Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ανυπομονεί να συντρίψει τον «Συριακό Φασισμό», γιατί κανείς δεν έχει αντιδράσει στην εισβολή των Καπιταλιστών και Σιωνιστών στην Συρία !



Ανάμεσα στους εισβολείς βρίσκονται οι σπόροι του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού που εδώ και χρόνια μεγάλωσαν και δημιούργησαν την λερναία ύδρα της Al Qaeda. Ο Κωνσταντίνου, η Δούρου, τα μέλη της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων Πράσινων καθώς και η πλειοψηφία των αναγνωστών του Indymedia και τα περισσότερα μέλη  του αντιεξουσιαστικού χώρου συνεχίζουν να αγνοούν - εσκεμμένα φυσικά - ότι η παρέμβαση στην Συρία δεν είναι έργο του Συριακού λαού αλλά των δυνάμεων του Σιωνισμού και των Καπιταλιστικών ορδών. 



Όλοι αυτοί οι κύριοι μέχρι προχτές πανηγύριζαν και ευχόντουσαν την «αλλαγή» στην Λιβύη μια αλλαγή που έφερε όμως στην χώρα τον ισλαμικό φονταμενταλισμό το χάος και την καταστροφή και φυσικά τις καπιταλιστικές πολυεθνικές ….


Όλοι εσείς που εύχεστε την εξόντωση των Σύριων Εθνικιστών σας πληροφορούμε ότι σήμερα στο Χαλέπι οι «εξεγερμένοι» δέχτηκαν την χαριστική βολή σε επίπεδο επιχειρήσεων.


Τα μελανοπόρφυρα λάβαρα του Εθνικού Συριακού Στρατού κυματίζουν περήφανα  στην περιοχή και οι ξένοι υπάλληλοι και ντόπιοι συνεργάτες τους που προσπάθησαν  να διαλύσουν την υπερήφανη Συρία κείτονται νεκροί.






Μέλος του "Ελεύθερου Συριακού Στρατού" των εξεγερμένων με το σήμα της Al Qaeda στο πέτο της στρατιωτικής στολής. Αυτούς υποστηρίζουν οι δυτικές καπιταλιστικές δυνάμεις και χρηματοδοτούν οι εμίρηδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Για αυτούς, τους κυρίους διοργανώθηκαν ομιλίες και πορείες στην Αθήνα και έτρεξαν να δώσουν το παρών μέλη της ΔΗΜΑΡ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Αυτούς προβάλλει και στηρίζει ο Κωνσταντίνου του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...

1 σχόλιο:

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.