Στην υπεράσπιση της Συρίας !


γράφει ο «Ιερομύαξ»
 
Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος εναντίον της Συρίας πήραμε μια στάση αρχής και δίνουμε έκτοτε από τη δική μας πλευρά τη μάχη της αλήθειας, διότι σε περιπτώσεις όπως αυτή τα πιο χονδροειδή και εξόφθαλμα ψέμματα μπορούν να λάβουν καθολικό χαρακτήρα.







Κάθε άλλο παρά ιατρική είναι η βοήθεια της Γαλλίας ...



Γι' αυτό και ακόμη μια φορά θέλουμε να καταγγείλουμε την καλυμμένη επέμβαση του διεθνούς ιμπεριαλισμού στη Συρία πιο συγκεκριμένα την αποστολή το Σάββατο 9 Αυγούστου γαλλικής στρατιωτικής αποστολής μεταμφιεσμένης σε «ανθρωπιστική» βοήθεια. Στις 11/08/2012 το Γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Agence France – Presse» ανακοίνωσε τα εξής:




''Η Γαλλία απέστειλε, την Πέμπτη (09/08/2012), μια στρατιωτική χειρουργική ιατρική μονάδα, με προορισμό την Ιορδανία, για να παράσχει βοήθεια στους πρόσφυγες που προσπαθούν να γλιτώσουν από τις μάχες συρρέοντας στην συρο - ιορδανική μεθόριο.


Ένα Airbus Α310 το οποίο μετέφερε γύρω στους 90 στρατιωτικούς και πάνω από 20 τόνους ιατροφαρμακευτικού υλικού απογειώθηκε, κατά το μεσημέρι, από την στρατιωτική βάση της Ίστρ (διαμέρισμα Bouches - du - Rhône), με προορισμό το Αμμάν, διαπίστωσε ένας δημοσιογράφος του AFP, που βρισκόταν στο σημείο.


Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν καμιά πενηνταριά άτομα, μεταξύ αυτών και 25 μέλη της υγειονομικής υπηρεσίας του στρατού, είχε αφήσει το αεροδρόμιο Roissy - Charles de Gaulle, λίγο νωρίτερα το πρωί προτού να κάνει στάση στην Ίστρ.


Εκεί ακόμα καμιά σαρανταριά επιπλέον άτομα, μεταξύ αυτών και ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό, προστέθηκαν στην Μονάδα που έφυγε από το Roissy, ενώ επιβιβάστηκε και το αναγκαίο υλικό για την εγκατάσταση μιας ελαφριάς ιατρικής μονάδας που επρόκειτο να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον αρχίατρο Gérard Dosseh.


Ένα δεύτερο αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε, αυτή τη φορά, μόνο ιατρικό υλικό, πρόκειται να πετάξει για Αμμάν, από Ίστρ το Σάββατο το πρωί. Η ανάπτυξη μιας γαλλικής στρατιωτικής ιατρικής χειρουργικής μονάδας, στα συρο - ιορδανικά σύνορα, προς βοήθεια των προσφύγων αποφασίστηκε την δευτέρα, από τον πρόεδρο Φρανσουά Ολλάντ''.



Είναι προφανές ότι η Γαλλία έχει επιλέξει να εμπλακεί ενεργά στο συριακό ζήτημα, δεδομένης της αμερικανικής αδυναμίας και των παραδοσιακών συμφερόντων που έχει στην περιοχή. Ήδη το κραυγαλέο προηγούμενο των Γάλλων λεγεωνάριων που συνελήφθησαν στην Χομς από τον Συριακό Εθνικό Στρατό, ενώ η τότε κυβέρνηση Σαρκοζύ αρνούνταν επισήμως κάθε ανάμειξη, αποδεικνύει ότι η ιμπεριαλιστική ανάμειξη βρίσκεται εν εξελίξει και ότι με πρόσχημα την ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει στρατιωτικό υλικό και άνδρες προκειμένου να βοηθήσει τους εισβολείς μισθοφόρους Τζιχαντιστές και την ισλαμική αλητεία! 

Και φυσικά αυτή η στάση της Γαλλίας δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι στη χώρα αυτή υπάρχει ένα παντοδύναμο σιωνιστικό λόμπυ (τόσο ισχυρό ώστε να έχει και ανοιχτή θεσμική έκφραση όπως το Αντιπροσωπευτικό Συμβούλιο των Εβραϊκών θεσμών της Γαλλίας www.crif.org), ισχυρές ισλαμικές σουνιτικές βορειοαφρικανικής προέλευσης κοινότητες και μια άθλια καπιταλιστική φιλελεύθερη αριστερά, η οποία έχει πετάξει κάθε αναφορά στον αντιιμπεριαλισμό, για να βυθιστεί στον πιο υποκριτικό αντιρατσισμό και κάλπτικο «ανθρωπισμό»! 

Είναι η ίδια αυτή αριστερά που με παρόμοια σχεδόν επιχειρήματα και σύμφωνα με ένα πανομοιότυπο σενάριο («λαϊκή εξέγερση'» - «διεθνής κατακραυγή» - επέμβαση - κατοχή) συμμετείχε το 1999 στο βομβαρδισμό της Σερβίας που οδήγησε έπειτα από μερικά χρόνια στη δημιουργία του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου!

Μετά τις αποτυχίες των εισβολέων στην Δαμασκό και την σκληρή αντίσταση του Συριακού Στρατού στο Άλεπο, όλα δείχνουν ότι υπάρχει μεθόδευση για άνοιγμα δεύτερου μετώπου μέσω της συρο - ιορδανικής μεθορίου, δηλαδή σε ένα σημείο όπου δεν εκτυλίσσονται μάχες. Ήδη πριν από μερικές μέρες είχαν σημειωθεί αψιμαχίες μεταξύ συριακών και ιορδανικών δυνάμεων στα σύνορα κάτι που αποδεικνύει ότι από το ιορδανικό έδαφος γίνονταν προσπάθειες για εισχώρηση στη Συρία. 

Την υπόθεση αυτή έρχεται να ενισχύσει η γαλλική πρωτοβουλία αφού εάν επρόκειτο πραγματικά για ανθρωπιστική βοήθεια και δεδομένου ότι οι μάχες διεξάγονται στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας θα ήταν χρησιμότερο προς τη γαλλική αποστολή να εγκατασταθεί στο Λίβανο, την Τουρκία ή στην μικρή ζώνη που ελέγχουν οι εξεγερμένοι κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Επίσης στην παραπάνω ειδησεογραφική ανακοίνωση σχετικά με την γαλλική «ιατρική χειρουργική μονάδα'» αναφέρεται ότι στο δεύτερο αεροπλάνο επέβαινε μόνο ιατρική βοήθεια υπονοώντας ότι στο πρώτο αεροσκάφος μόνο ένα μέρος ήταν γιατροί και νοσηλευτές (κι αυτοί στρατιωτικοί βέβαια !) κάτι που φαίνεται εξάλλου και από την προσεκτική ανάγνωση του κειμένου. 

Συνεπώς ακόμα και οι επίσημες ειδησεογραφικές πηγές υποδηλώνουν την ύπαρξη μεθοδευμένης ανάμειξης. Ο Φρανσουά Ολλάντ είχε δηλώσει εξάλλου μετά το ρωσο - κινεζικό βέτο στον ΟΗΕ ότι η Γαλλία θα έπαιρνε και από μόνη της πρωτοβουλίες ! Και η χώρα που προσφέρεται γεωγραφικά και πολιτικά ώστε να χρησιμεύει ως βάση για το δεύτερο μέτωπο δεν είναι άλλη από την φιλοαμερικανική και φιλοσιωνιστική Ιορδανία !

Αλλά τι τραγική ειρωνεία της ιστορίας, το καθεστώς που το 1970 έγραψε με το αίμα των Παλαιστινίων προσφύγων την ιστορία του «Μαύρου Σεπτέμβρη» (χωρίς να υποστεί τότε κανένα «ανθρωπιστικό» βομβαρδισμό), θέλει σήμερα να βοηθήσει τους «Σύριους» πρόσφυγες μαζί με τον (εβραϊκής καταγωγής) υπουργό εξωτερικών του Ολλάντ, Λωρέν Φαμπιούς, τον άνθρωπο που ήταν πρόεδρος της Γαλλικής εθνοσυνέλευσης το 1999 όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στον πόλεμο κατά της Σερβίας ! Είναι προφανές ότι ο διεθνής ιμπεριαλισμός προσπαθεί να μαχαιρώσει πισώπλατα την Συρία ώστε να κάμψει την αντίσταση του προέδρου Μπασσάρ Αλ- Άσσαντ !

Σε αντίθεση με αυτούς που συμμετέχουν σ' αυτό το όργιο παραπληροφόρησης που ως στόχο έχει να καλύψει ένα προαναγγελθέν έγκλημα κατά του Συριακού λαού, εμείς θα είμαστε μέχρι τέλους στο πλευρό της Ελεύθερης, Εθνικιστικής και υπερήφανης Συρίας ! Και κάθε φορά που οι έμμισθοι λακέδες του ιμπεριαλισμού θα ξερνούν το δηλητήριο κατά του προέδρου Άσσαντ εμείς θα συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την υπεράσπιση της αλήθειας στηρίζοντας τα γραφόμενά και τα λεγόμενά μας με ατράνταχτες αποδείξεις!



Είχαμε αναφερθεί στην ποιότητα των «εξεγερμένων» και τους είχαμε χαρακτηρίσει ως: ... μισθοφόρους, Τζιχαντιστές, οργανωμένους και εξοπλισμένους από τους Τούρκους και τους Σαουδάραβες Iσλαμιστές ... επίσης είχαμε μιλήσει για τις θηριωδίες που διαπράττονται από τον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό»(ΕΣΣ).


Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ βλέπουμε ενόπλους του ΕΣΣ να σκοτώνουν αστυνομικούς που υπερασπίζονταν το ταχυδρομείο της πόλης Αλ Μπαμπ πετώντας τους από τον τελευταίο όροφο. Ακούγεται το γνωστό πλέον «Αλλάχ Ακμπάρ» ενώ εκτυλίσσονται εικόνες απίστευτης θηριωδίας. Είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τί πρόκειται να επακολουθήσει στη Συρία εάν επικρατήσουν οι δήθεν «εξεγερμένοι», και πόσο  «ειρηνική» είναι η ψευτοεπανάσταση τους! Αυτά τα στιγμιότυπα δεν θα τα βρείτε φυσικά σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ ενώ γίνεται λόγος συνεχώς για τις σκληρές αντεπιθέσεις του Συριακού Στρατού και τα θύματα που προκαλούν!

Θα έχει γίνει φυσικά αντιληπτό από πολλούς ότι παρά την προβολή του συριακού ζητήματος ελάχιστα συγκεκριμένα πράγματα γίνονται γνωστά (και μάλιστα με παραμορφωμένο τρόπο) στην κοινή γνώμη για τους υποτιθέμενους «εξεγερμένους», τα πρόσωπα που τους καθοδηγούν και τις δυνάμεις που κρύβονται από πίσω τους. 

Έτσι λοιπόν ελάχιστα ή και καθόλου γνωστός είναι ο πνευματικός ηγέτης των «εξεγερμένων» Σεϊχης Αντνάν Αλ Αρούρ, περίφημος - συριακής καταγωγής - Ισλαμιστής Σουνίτης φονταμενταλιστής, διαμένων στην Σαουδική Αραβία (φυσικά πού αλλού ;) ορκισμένος εχθρός των χριστιανών, των Eθνικιστών και των μειονοτικών μουσουλμάνων των οποίων ζητάει την ολοκληρωτική εξόντωση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής που έχει στην σαουδαραβική τηλεόραση!

Στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε να ζητάει δημοσίως στρατιωτική επέμβαση της ισλαμικής νέο οθωμανικής Τουρκίας στη Συρία απευθυνόμενος στον Ταγίπ Ερντογάν:

σχετικό βίντεο εδώ 



Έτσι αποκαλύπτεται όχι μόνο ως αντιδραστικός Σουνίτης φονταμενταλιστής αλλά και ως προδότης της ίδιας του της πατρίδας την οποία θέλει να θυσιάσει στο βωμό της Ισλαμικής Ούμμα, ενώ οι Τούρκοι υπήρξαν ιστορικά καταπιεστές και δυνάστες της Συρίας (όπως και της δικής μας πατρίδας και πάρα πολλών άλλων λαών της Μέσης Ανατολής και της μεσογείου) και φυσικά ακόμα μια φορά δεν μπορούμε να μην εκπλαγούμε βλέποντας την Τουρκία, το κράτος με τις πιο ισχυρές γενοκτονικές παρακαταθήκες, να εμφανίζεται ως προστάτης καταπιεσμένων! Η ανάμειξη της Τουρκίας βέβαια είναι γεγονός, αφού στεγάζει το γενικό επιτελείο του ΕΣΣ και βρίσκεται σε μια ντε φάκτο εμπόλεμη κατάσταση με τη Συρία.



Το αποκορύφωμα βέβαια είναι στο παρακάτω βίντεο όπου ο Αλ Αρούρ ζητάει την βοήθεια και του Ισραήλ για την περίθαλψη των τραυματιών του «Ελευθέρου Συριακού Στρατού». Η σιωνιστική οντότητα που μακελεύει κάθε τρεις και λίγο τους Παλαιστινίους (ομόθρησκους του Αλ Αρούρ!) θα έπρεπε κατά τον πνευματικό ηγέτη των εξεγερμένων να βοηθήσει και αυτό στην εκστρατεία κατά του Άσσαντ:

σχετικό βίντεο εδώ



Προφανώς κατά τους «εξεγερμένους» ο Άσσαντ, οι Ριζοσπάστες κοσμικοί Εθνικιστές και οι μειονοτικοί μουσουλμάνοι είναι οι χειρότεροι εχθροί του (σουνιτικού) Ισλάμ ακόμα και από το σιωνιστικό κράτος ! Γι' αυτό ακριβώς και εμείς τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα ως προς την ύπαρξη ενός «σιχαμερού μετώπου διεθνών ιμπεριαλιστών - σιωνιστών - ισλαμιστών σουνιτών - και ισλαμοκαπιταλιστών πετρο Εμίρηδων»!


Ας δούμε όμως ακόμα μερικές αποδεικτικές σκηνές από τη δράση των ''εξεγερμένων''. Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από τον έγκριτο Γάλλο αντιιμπεριαλιστή και Αντισιωνιστή αναλυτή και διαχειριστή του Δικτύου Βολταίρος (http://www.voltairenet.org/) Thierry Meyssan, ο οποίος διαμένει στο Λίβανο και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Συρία, στο πλευρό του καθεστώτος Ασσάντ:

σχετικό βίντεο εδώ

Από το 1:00 και μετά ακούμε τον πνευματικό ηγέτη του «Ελευθέρου Συριακού Στρατού» να διακηρύττει μέσω της εκπομπής του: «Σας υπόσχομαι ότι όταν θα νικήσουμε, τους Αλλαουϊτες που δεν θα μείνουν στην άκρη θα τους ψιλοκόψουμε και θα τους ρίξουμε τροφή στα σκυλιά». 


Στο 1:30 - 1:55 βλέπουμε στιγμιότυπο από ισλαμική αντικαθεστωτική διαδήλωση στην πόλη Τζαμπλ όπου οι συγκεντρωμένοι ανακράζουν: ''Κάτω οι Σιίτες! Κάτω η Χεζμπολλάχ ! Κάτω το Ιράν!''. Δεν ακούμε ωστόσο ούτε ''Κάτω οι αμερικάνοι'' ούτε ''Κάτω το Ισραήλ''!



Στο 1:58 - 2:08 ακούμε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Χομς: «Ειρηνική επανάσταση! Να εξοντώσουμε τους Αλλαουϊτες!». Στο 2:08 - 2:19 ακούμε πάλι σε διαδήλωση στη Χομς: «Ας το πούμε, δεν θέλουμε άλλο τους Αλλαουϊτες».



Στο 2:21 - 2:28 οι «εξεγερμένοι» φωνάζουν: «Ο λαός θέλει Αντνάν Αλ - Αρούρ!». Στο 2:29 - 2:42 διαδήλωση στο Εντλέμπ: «Να είσαι ευτυχισμένος Αντνάν Αλ-Αρούρ, η επανάστασή μας προχωράει!». Στο 2:43 -2:57 έχουμε ακόμα καλύτερα, πάλι στη Τζαμπλ: «Αρούρ μην ανησυχείς, οι άντρες που σε ακολουθούν πίνουν αίμα!».



Στο 2:59 - 3:17 : «Να είσαι ευτυχισμένος Αλ - Αρούρ, οι άντρες της Ντάραα θα εξεγερθούν». Η μανία της ισλαμικής αλητείας του ΕΣΣ ξεσπά και κατά των χριστιανών, στο 3:18 - 3:30 πάλι στη Χομς ακούμε: «Η θρησκεία του Μωάμεθ είναι τιμημένη, αυτή του Ιησού είναι για τις πουτάνες». 


 Στο 3:31 βλέπουμε ένοπλο γενειοφόρο φονταμενταλιστή του ΕΣΣ να διαβάζει το κοράνι τη στιγμή της μάχης ή μήπως πρόκειται για την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ; Στο 3:34 ισλαμιστής σουνίτης του ΕΣΣ φωτογραφίζεται μετά από σύλληση εκκλησίας φορώντας ένα πετραχήλι και κραδαίνοντας ως τρόπαιο ένα σταυρό! Στο 3:37 εκτελούν ανθρώπους δι' απαγχονισμού!


Τα παραπάνω οπτικοακουστικά ντοκουμέντα έρχονται να στηρίξουν τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις μας. Επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με τα σχόλια, ύβρεις και προκλήσεις που εκτοξεύονται εναντίον μας ή και μας αποστέλλονται. Όσο θα αυτοί θα συνεχίζουν το ρυπαρό τους έργο τόσο θα εντείνουμε τον αγώνα για την αποκάλυψη και τη διάδοση της αλήθειας!

Μένουμε προσηλωμένοι στον επαναστατικό μας στόχο που ήταν, είναι και θα είναι η υπεράσπιση της Μαχόμενης, Εθνικιστικής και Ανεξάρτητης Συρίας εναντίον της Παγκόσμιας Νέας Τάξης και όλων αυτών των δυνάμεων που την απαρτίζουν! Συνεπώς καλούμε σε κλιμάκωση των ενεργειών Αλληλεγγύης προς τον συριακό λαό! Μια νίκη της Συρίας θα είναι μια πρώτη νίκη κατά του Ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης μετά από δεκαετίες πλήρους κυριαρχίας και προέλασης!

Χαιρετίζουμε ακόμη μια φορά την ηρωική αντίσταση του Εθνικού Συριακού Στρατού και την στάση του προέδρου Άσσαντ! Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι αυτή η πάλη είναι το πιο ισχυρό ράπισμα στον διεθνή ιμπεριαλισμό και ιδίως ο ελληνικός λαός έχει κάθε λόγο να εύχεται την ήττα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για τα δεινά που του έχει προξενήσει! Αυτή τι στιγμή οι μαχητές του πραγματικά ελευθέρου Συριακού Εθνικού Στρατού παίρνουν εκδίκηση από τον Ιμπεριαλισμό για όλους μάς! Ας είμαστε στο πλευρό τους!

Ο Ιμπεριαλισμός είναι ισχυρός αλλά δεν είναι ανίκητος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.