Στο πλευρό των Εθνικιστών Σοσιαλιστών της Συρίας !


του Αλεξόπουλου Στέλιου.



Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η - υποκινούμενη από τους Καπιταλιστές και τους Σιωνιστές -  "εξέγερση" στην Συρία ταχθήκαμε στο πλευρό του Εθνικιστή προέδρου Bashar Al - Assad και των Εθνικιστών / Πατριωτών της Συρίας. Αυτό ενόχλησε τους κάθε είδους "χωροφύλακες της σκέψης" και καθημερινά επί σειρά μηνών δεχόμαστε μια προβοκατόρικη εκστρατεία ψευδολογίας και συκοφαντίας.


Τους κάνουμε γνωστό λοιπόν ότι τα ψέμματα τους όχι μόνο δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αλλά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια όσο και αν ενοχλεί τους παγκόσμιους δυνάστες και τους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα που έχουν πολύχρονη κατοχική παρουσία παντού και κυρίως στην περιοχή του Κεραμεικού.









Τα κοράκια της Μασονικής Καραμανλικής δεξιάς και της Ανθελληνικής Μαρξιστικής αριστεράς έσπευσαν εδώ και πολλούς μήνες να στηρίξουν με πάθος ... τους Τσετσένους, Λίβυους, Αφγανούς, Τούρκους, Πακιστανούς, μισθοφόρους αντάρτες που χρηματοδοτούνται με πετροδολλάρια από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία. Τους συμπαραστέκονται επίσης όπως πάντα άλλωστε, οι Σιωνιστές των ΗΠΑ, της Αγγλίας και της Γαλλίας με όπλα και εξοπλισμό ενώ οι μόνοι υποστηρικτές του Συριακού εθνικιστικού καθεστώτος στην περιοχή είναι οι Ιρανοί επαναστάτες και οι μαχητές της Χεζμπολάχ.



Ανάμεσα σε αυτούς που δεν θέλουν την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης για δικούς τους γεωπολιτικούς λόγους είναι οι Κινέζοι και οι Ρώσοι που έχουν επηρεαστεί από τις νέες εξελίξεις και προσπαθούν να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα. Το μέλλον θα δείξει αν οι μούμιες του κόμματος του Πεκίνου και ο πρώην πράκτορας της KGB θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ή θα λυγίσουν για άλλη μια φορά μπροστά στις πιέσεις του Αμερικανισμού όπως έκαναν παλαιότερα στην Σερβία και πρόσφατα στην Λιβύη.





Χωρίς να εκπλαγούμε στο ελάχιστο και όπως το περιμέναμε άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία του αναρχικού / αριστερίστικου χώρου με μια απίστευτη διάθεση για παραπληροφόρηση έσπευσε μέσω των εντύπων, εφημερίδων και ομάδων να καταγγείλει την πατριωτική ηγεσία της Συρίας για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου. Την ίδια στιγμή προς έκπληξη πολλών Κομμουνιστικά Συριακά κόμματα έσπευσαν να στηρίξουν τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας και το κόμμα Baath γεγονός που το κρύβουν όλοι οι ντόπιοι αριστεροί.



Είναι το λιγότερο αστείο στα προφίλ προσώπων που υπογράφουν με τις λέξεις "st. pauli" και "antifa" να υπερασπίζονται με ιερή αγανάκτηση τος Σαλαφιστές δολοφόνους της Συρίας. Τα γεγονότα απέδειξαν ότι αυτοί που δολοφονούν και βασανίζουν αδιακρίτως νέους γυναίκες και παιδιά δεν είναι ο ηρωικός Εθνικιστικός Συριακός Στρατός, όπως διαδίδουν τα Σιωνιστικά κοράκια αλλά οι μισθοφόροι των Σαλαφιστών που καταδιώκουν με μανία όλες τις θρησκευτικές μειονότητες στην περιοχή. Φυσικά απέναντι σε αυτή την νέα γενοκτονία η ηγεσία της ορθοδόξου εκκλησίας στην Ελλάδα παραμένει σιωπηλή όπως ορίζουν οι επιταγές της Σιών και των μασονικών στοών άλλωστε. 



Δεν είναι ειρωνικό όμως κάποιοι να αγανακτούν - και έχουν φυσικά κάθε δικαίωμα να το κάνουν - για το θέμα του γνωστού μοναχού και την εξύβριση στο facebook αλλά να σιωπούν απέναντι στην  καθημερινή δίωξη και δολοφονία των ομόθρησκων τους στην Συρία ; Η ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους είναι σε 2 επίπεδα τελικά ; Το Πατριαρχείο στο Φανάρι και ο πρώην αξιωματικός του Τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος έχει εδώ και πολλά χρόνια επιλέξει πλευρά και δεν μας κάνει εντύπωση η απουσία κάθε προσπάθειας για στήριξη του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Τα λεφτά είναι πολλά, όλοι νοιάζονται για τα φράγκα και ουδείς ενδιαφέρεται για το αν χιλιάδες Σύριοι πολίτες θα καταλήξουν να είναι νεκροί και τραυματίες ή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των Σουνιτών της Συρίας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αποτελεί πραγματική τιμή για τον ευρύτερο Ελληνισμό και το Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα η συμμετοχή χιλιάδων ένοπλων Αραβόφωνων Ελλήνων της Συρίας - της άλλης Μεγάλης Ελλάδος - πραγματικών Μελανοχιτώνων στο πλευρό της Συριακής Εθνικιστικής κυβέρνησης η οποία και καταδιώκει με λύσσα τους πράκτορες και τους προδότες της συριακής πατρίδας. Οι πληθυσμοί αυτοί στα χωριά της βόρειας Συρίας είναι ότι απέμεινε από την αρχαία ελληνική παρουσία στην περιοχή και θυμίζει σε όλους την πολεμική παράδοση των σιδερόφραχτων συνοριακών αγροτών - φρουρών γνωστών ως Ακριτών της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας. Η καταγωγή τους και η πολεμική τους παρουσία σήμερα φέρνει στην μνήμη - για όσους έχουν γνώση της πραγματικής ιστορίας - μέσα από τους αιώνες τον μεγάλο Θρύλο των παραδόσεων μας τον μαχητή και ημίθεο Βασίλειο Διγενή Ακρίτα που πάλεψε στην σκιά του Ταύρου και του Αντίταυρου σύμφωνα με την παράδοση απέναντι στον παντοδύναμο Χάρο. Πολέμησε λοιπόν και έπεσε με τιμή τόσο μεγάλη που έμεινε η μνήμη του ως παρουσία αναλλοίωτη στις Φυλετικές παραδόσεις και συνειδήσεις του λαού μας μέσα από την ποίηση και τα τραγούδια.

Απώτερος σκοπός των Σιωνιστών λοιπόν είναι να εκραγεί ολόκληρη η περιοχή με μακροπρόθεσμο στόχο την εισβολή και κατοχή του Ιρανικού εδάφους. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις των Γραικύλων τα τελευταία χρόνια επέλεξαν να συμμαχήσουν ακόμα πιο φανερά με τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και να αποδείξουν ότι ο Ελληνικός στρατός στα πλαίσια της Ε.Ε.  και του ΝΑΤΟ δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη παρακλάδι του Αμερικανοσιωνισμού στην Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε προς όλους ότι πρόσφατα έλαβε μέρος δίπλα σε ελληνικές βάσεις άλλη μια άσκηση Ελληνικών και Ισραηλινών αεροπορικών δυνάμεων ως μια γενική πρόβα ενόψει της επίθεσης στο Ιράν. Είχαν προηγηθεί άλλες 2 ασκήσεις τα προηγούμενα χρόνια με παρόμοια σενάρια στα οποία δεν αντέδρασε ουδείς ! Όλοι σιώπησαν όταν το Αιγαίο γέμισε με φτερά πολεμικών αεροσκαφών με το Σιωνιστικό σύμβολο ...



Και επειδή αναφέρθηκα στο Ισραήλ είναι τυχαία άραγε η επίσημη επίσκεψη του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Δένδια στο Ισραήλ πριν λίγες ημέρες ;

Γιατί κανείς δεν αναφέρθηκε στην προκλητική και επίσημη επίσκεψη του σε σιωνιστικούς οικισμούς που είναι παράνομοι μέσα στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη ; Είναι η πρώτη φορά που υπουργός της Ε.Ε. νομιμοποιεί τους οικισμούς των Σιωνιστών με την εκεί παρουσία του.



Θα τολμήσει κάποιος να φέρει το θέμα στην βουλή και να κάνει επερώτηση για το θέμα αυτό ;



Επίσης πρόσφατα πολλοί συμπατριώτες μας, μας κατήγγειλαν την "φιλοξενία" χιλιάδων Σαλαφιστών Ισλαμιστών που είχαν τραυματιστεί σε μάχες στην Λιβύη σε πανάκριβα ιδιωτικά νοσηλευτικά κέντρα και ξενοδοχεία της χώρας. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που δολοφόνησαν χιλιάδες Λίβυους μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελαν την Σαρία στην χώρα αλλά πίστεψαν στο όραμα του Συνταγματάρχη Καντάφι φιλοξενήθηκαν λίγους μήνες μετά την νίκη τους σε αστικά κέντρα της χώρας όπου και προέβησαν σε επιθέσεις ενάντια σε νεολαίους και γυναίκες όταν δεν φιλοξενούνταν ενώ έτρωγαν τα πάντα και έπιναν αλκοόλ (!) εντός των ιδρυμάτων. Φυσικά και αυτό το θέμα δεν το έφερε ΠΟΤΕ κανείς στο κ(υ)νοβούλιο ...



Επειδή όλα αυτά δεν είναι τυχαία δεν ξεχνάμε τις δολοφονικές επιχειρήσεις στην Λιβύη όπου τα εναέρια ραντάρ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας έσπευσαν να καταδείξουν -  σε χρόνους ρεκόρ όπως λένε οι ίδιοι - στρατιωτικούς στόχους στις σιωνιστικές αεροπορικές συμμαχικές δυνάμεις με αποτέλεσμα χιλιάδες άνδρες των επαναστατικών ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης αλλά και πολλά γυναικόπαιδα να βρουν τον θάνατο από τις βόμβες διασποράς και τα βλήματα. Έσπευσαν τότε διάφορες αστικές ακροδεξιές ομάδες να χαρούν για αυτό το γεγονός ... και οι διοικητές του ΝΑΤΟ για τις αιματοβαμμένες υπηρεσίες της συγκεκριμένης μονάδας δεν παρέλειψαν να τους στείλουν και το ανάλογο στρατιωτικό  βραβείο προς αναγνώριση των υπηρεσιών τους !



Ιδού λοιπόν πως πληρώθηκαν οι υπηρεσίες του ελληνικού στρατού σε μια παράνομη εισβολή και ένοπλη δραστηριότητα εντός του Λιβυκού εναέριου χώρου. Τα εναέρια ραντάρ έχουν πληρωθεί από τους φόρους των Ελλήνων για την υπεράσπιση της χώρας και όχι για να τα διαθέτει στους Ιμπεριαλιστές ο κάθε αληταράς πρωθυπουργός για να δείξει πόσο δουλικό είναι το ανθελληνικό Κράτος απέναντι στους γαμψομύτηδες ηγέτες της Ευρώπης. Επίσης για όσους δεν ξεχνούν ο ανεκδιήγητος Αβραμόπουλος ... χαρακτήρισε ως φυσικούς συμμάχους της χώρας ... τους Ισλαμιστές που σφάζουν στην Συρία στο γόνατο κυριολεκτικά όποιον δεν θέλει να επιβληθεί το ουαχαμπίτικο Ισλάμ ενώ από την άλλη πλευρά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ έσπευσαν στο πρόσφατο παρελθόν να δώσουν το παρών σε εκδηλώσεις Σύριων (;) κ.α. που ζουν στην Ελλάδα και εναντιώνονται στο Εθνικιστικό καθεστώς. 


Όλοι μαζί λοιπόν οι πολιτικάντηδες στο πλευρό των Ισλαμιστών μισθοφόρων που καταστρέφουν ιερούς ναούς άλλων θρησκειών, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν γυναίκες και παιδιά, εκτελούν ανήμπορους γέροντες και αιχμαλώτους. Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της συντακτικής μας ομάδας και πολλοί  άλλοι Αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές εξέφρασαν την πάγια θέση για στήριξη στο Συριακό καθεστώς. Δεκάδες άρθρα της συντακτικής μας ομάδας κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προς ενημέρωση των Ελλήνων και έχουν υπάρξει καίριες και άμεσες απαντήσεις απέναντι στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα που οργανώνει η γνωστή πρεσβεία και τα ντόπια τσιράκια τους.


Στα πλαίσια αυτά συνεχίζονται εκ μέρους μας ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες οι επαφές με συναγωνιστές του εξωτερικού για την ακόμα καλύτερη οργάνωση της πληροφόρησης  γύρω από τα θέματα της Αντισιωνιστικής Συρίας. Πρωτοστατούν στην Ευρώπη στις κινήσεις αλληλεγγύης όπως είναι γνωστό οι Αυτόνομοι Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί, Σέρβοι Συναγωνιστές οι οποίοι μέσα από τις καθημερινές πορείες δράσεις ενημέρωσης και το έντυπο υλικό προσπαθούν να διαδώσουν την δική τους θέση και άποψη για τις τρέχουσες εξελίξεις. Από την πλευρά μας πέρα από την  αρθρογραφία που είναι μια σημαντική συνεισφορά στην καθημερινή και άμεση ενημέρωση χιλιάδων συναγωνιστών και απλών αναγνωστών, προβάλλαμε και προωθήσαμε βίντεο άρθρα και ενημερωτικό υλικό που αποδεικνύει ότι τα πράγματα στην Συρία δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν οι εξουσιαστές.



Ως ένα ελάχιστο δείγμα της δικής μας συνεισφοράς - στα πλαίσια της συμβολικής αλληλεγγύης προς τους Σύριους συντρόφους - ήταν η προώθηση με δικά μας μέσα φυσικά, ενός σημαντικού αριθμού εντύπων του εξωτερικού (αφίσες, φυλλάδια, αυτοκόλλητα) για το θέμα της Συρίας με αποδέκτες τους Αυτόνομους / Ανένταχτους συντρόφους της χώρας μας στους οποίους και στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς.



Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες εβδομάδες για άλλη μια φορά Αυτόνομοι / Ανένταχτοι σύντροφοι έσπευσαν να στείλουν το δικό τους αντισιωνιστικό μήνυμα μοιράζοντας υλικό σε περιοχές που ζουν όχι μόνο Έλληνες αλλά και πολλοί ξένοι και ανάμεσα τους κάποιοι μάλιστα Συριακής καταγωγής ... Αφιερώνουμε ως μια αρχή τις φωτογραφίες αυτές στους Δημοκράτες της "ελληνοσυριακής επιτροπής αλληλεγγύης" που συχνά πυκνά ασχολείται τόσο με την συντακτική μας ομάδα όσο και με την συνολική άποψη των Ελλήνων Εθνικιστών / Εθνικοσοσιαλιστών  απέναντι στις εξελίξεις στην Συρία. Είναι καιρός να καταλάβουν ότι απέναντι στην παραπληροφόρηση υπάρχουν κάποιοι που απαντούν καθημερινά με αδιάσειστα στοιχεία όσο και αν αυτό τους ενοχλεί.



Καλούμε όλους όσους δεν πιστεύουν στα ψέμματα της Κατοχικής Σιωνιστικής Κυβέρνησης να δείξουν με κάθε τρόπο την συμπαράσταση τους στο Εθνικιστικό Συριακό καθεστώς και την Συριακή κοινωνία, καλούμε τους απλούς ιερείς και αφυπνισμένους συμπατριώτες της Ορθοδόξου εκκλησίας αλλά και των Καθολικών κοινοτήτων της Ελλάδος να πιέσουν τις ηγεσίες τους ώστε να προβάλλουν το θέμα της καθημερινής δίωξης των Χριστιανών και των άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων στην περιοχή σε ναούς και χώρους συγκέντρωσης.

Πόλεμο στον Πόλεμο των Σιωνιστών !


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/12 8:45 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ ανεβάσαμε το σχόλιο του αναγνώστη διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργεί ο εν λόγω σύνδεσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.