Η Μέρκελ ήρθε και έφυγε ! Ο Λαός υποφέρει !



γράφει η Κυνίσκα.



Η Μέρκελ έφυγε αλλά τα μέτρα έμειναν! Και οι προδότες πολιτικοί μας επίσης. Το Μέγαρο Μαξίμου αισθάνθηκε - λένε - ικανοποίηση με αυτήν την επίσκεψη. Τι να πω ; Γούστα είναι αυτά. Ο Λαός, πάντως, όχι μόνο ικανοποίηση δεν αισθάνθηκε, αλλά αντιθέτως ένιωσε μια αβάσταχτη πίεση και μια επιπλέον καταφρόνια απέναντι στη Φυλή του. Γι’ αυτό και για μια ακόμη φορά, κατέβηκε στους δρόμους με διάχυτη την αίσθηση: αν σήμερα δεν γίνει κάτι είμαστε χαμένοι!








Και επειδή, εντάξει, αλλά και η συμπόνια έχει κάποια όρια και καλό είναι πλέον να μην χαϊδεύουμε κανενός τ’ αυτιά - ούτε και τα δικά μας - εγώ οφείλω να πω: είμαστε χαμένοι από τη στιγμή που επί χρόνια ψηφίζουμε με τον ίδιο τρόπο !  
Και τώρα που τα πράγματα έχουν φτάσει στο γκρεμό, τώρα που η Πατρίδα μας έχει ξεπουληθεί, τώρα που έχουμε υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας, τώρα που μαθαίνουμε την ιστορία που θέλουν να μάθουμε … τώρα διαδηλώνουμε!


Έστω κι έτσι όμως … έπρεπε ΟΛΟΣ ο Ελληνικός Λαός να ξεχυθεί στους δρόμους . Να μην υπάρχει ούτε ένας σε καφετέρια, ούτε ένας καθισμένος στον καναπέ του. Υπάρχει, φυσικά, ένα μεγάλο κενό. Το κενό της Ηγεσίας! Που είναι το λαμπρό εκείνο παράδειγμα που τα μάτια του θα είναι ειλικρινή, τα χέρια του καθαρά από μίζες και σκάνδαλα και η καρδιά του γεμάτη από Ελλάδα, από πραγματικό Εθνικισμό και πραγματικό Σοσιαλισμό. Τον Σοσιαλισμό που στηρίζεται και στηρίζει τον εργάτη- εργαζόμενο Λαό.



Ας ξαναγυρίσουμε όμως στις χθεσινές διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Ο Λαός έδειξε ότι ήθελε! Ήθελε να είναι εκεί, ήθελε να γίνει κάτι, ήθελε να δείξει αυτό που χρόνια του λένε: ότι είναι ο κυρίαρχος! Και το κράτος ήταν εκεί! Με τις πολυάριθμες αστυνομικές του δυνάμεις. Με τις εξαρτήσεις τους και τις διαταγές του. Με τα δακρυγόνα και τα χημικά του. Και οι αριστεροί ήταν εκεί. Μπροστά στη βουλή και κάποιοι έμειναν μέχρι το τέλος. Αντίθετα με το ΠΑΜΕ που για μια ακόμη φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Το πρόσωπο της δειλίας και της υποταγής. 


Καθώς φαίνεται, ο ταξικός αγώνας τελειώνει στο πρώτο μπλοκ της αστυνομίας! Ο κόσμος αυτή τη φορά δεν τους χαρίστηκε. Τους φώναζε «προδότες» και τους γιουχάρισε μέχρι που χάθηκαν από τα μάτια και άφησαν το κενό που οδήγησε στον αποκλεισμό της πλατείας και τον εξοστρακισμό των διαδηλωτών στους γύρω, από την πλατεία, δρόμους. Το ωραίο, βέβαια, ήταν ότι δεν έφευγαν, αλλά επέστρεφαν στην πλατεία. 


Το τελικό βάρβαρο «ντου» της αστυνομίας γύρω στις 17:00 ήταν αυτό που σήμανε και την αρχή του τέλους. Κυνήγησαν και στρίμωξαν απλό κόσμο στα κιγκλιδώματα με άμεσο κίνδυνο να ποδοπατηθούν μεταξύ τους. Κάμποσοι άνθρωποι, μεγάλοι και μικροί έπεσαν κάτω, χάνοντας όχι μόνο προσωπικά τους αντικείμενα αλλά κινδύνευαν να τους πατήσουν οι πίσω που έτρεχαν. Ευτυχώς οι γύρω δρόμοι έδωσαν τις διεξόδους.


Αυτοί που γενικά φάνηκε να είναι οι μεγάλοι απόντες ήταν οι αναρχικοί και το … «τρίτο μεγάλο κόμμα». Για τους πρώτους το καταλαβαίνουμε. Οι εντολές δεν ήταν οι συνηθισμένες. Στους δεύτερους όμως τι δικαιολογία να δώσουμε;


Η Μέρκελ έφυγε! Τα μέτρα όμως έμειναν, θα εφαρμοστούν και θα γίνουν όλο και χειρότερα. Το μέλλον αυτού του Λαού διαγράφεται μαύρο! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην μαυρίλα αυτή να δώσουμε μορφή. Την μορφή του εφιάλτη τους!


Και μια υπενθύμιση: ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτή η επίσκεψη ΔΕΝ μπορεί να είναι άσχετη με τα διεθνώς τεκταινόμενα. Ρωσία, Τουρκία, Συρία, Αμερικανικές εκλογές κλπ κλπ



4 σχόλια:

  1. "Αυτοί που γενικά φάνηκε να είναι οι μεγάλοι απόντες ήταν οι αναρχικοί και το … «τρίτο μεγάλο κόμμα». Για τους πρώτους το καταλαβαίνουμε. Οι εντολές δεν ήταν οι συνηθισμένες."

    Αστεια πραγματα κυνισκα... Περα του οτι υπηρχαν αρκετοι αναρχικοι,αυτονομοιι και ανενταχτοι σε αυτην την πορεια πολλοι διαλεξαν να μην βρεθουν και οχι επειδη... ειχαν τετοιες εντολες(απο ποιον αληθεια?!)Οι αναρχικοι δινουν δυναμικο παρον οχι μονο σε πορειες αλλα δειχνοντας κοινωνικη αλληλεγγυη καθημερινα με πολλους τροπους. Η συνδεση που πας να επιχειρησεις μεταξυ αναρχικων και πρακτορισκων και μαριονετων που δεχονται εντολες ειναι αστεια και εκτος πραγματικοτητας και νομιζω πως το ξερεις και η ιδια. ΕΚΤΟΣ αν μπορεις να το στηριξεις επαρκως,που αμφιβαλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφήνουμε το σχόλιο για να απαντήσει η συντρόφισσα ... μην νομίζεις ότι κάτι ανάλογο θα υπήρχε σε δικό σας ιστολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε δικο μου παντως σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/12 12:43 μ.μ.

    Η σημερινή κατάστση στην Πατρίδα μας απαιτεί Ενότητα! Οι συνθήκες είναι ώριμες, προκειμένου να περάσουμε από τα λόγια στην δράση. Την ουσιαστική πράξη.
    Αυτήν την ενότητα οι κινήσεις των αναρχικών την διασπάνε και το χειρότερο, την αποτρέπουν.
    Αυτό, πίστεψέ με, δεν νοιώθω καμία ανάγκη να το αποδείξω. Χρειάζεται να αποδείξεις κάτι που το βλέπεις, το νοιώθεις;
    Είδαμε πιτσιρίκια - εκκολαπτόμενους αναρχικούς - να ορμάνε, προς τα ΜΑΤ, με την ορμή της καθαρής νιότης, μόνο και μόνο για να πάρουν "τζούρα" από δακρυγόνο. - Καλό δεν ήταν; ρωτάει ο σύντροφός του όταν επιστρέφει ο... νέος από την .... μάχη!
    Ιδεολογικό υπόβαθρο στον αγώνα;
    Είδαμε αναρχικούς να θέλουν να την πέσουν σε άσχετο κόσμο, γιατί τους έκαναν παρατήρηση:"πάλι τα ίδια ρε παιδιά; Αυτό το έργο πόσες φορές θα το δούμε;"
    Ποιός είναι πράγματι, ο εχθρός;
    Τα ΜΑΤ παραταγμένα , οι σύντροφοι - αναρχικοί σε απόσταση 10 μέτρων και ξαφνικά! αρχίζουν όλοι να φοράνε τις "εξαρτήσεις" τους. Σαν χορογραφία, χίλιες φορές προβαρισμένη. Και ο ένας "χορεύει" με τον άλλο.
    Όχι φίλε μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ξέρω ότι, αν θέλω να την πέσω σε κάποιον μπορώ να την πέσω και να μη με πάρει χαμπάρι, όχι να με περιμένει κι όλας να ντυθώ....

    Ο εχθρός δεν είναι τα πλακάκια... είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τα κλειστά παράθυρα, αυτοί που κρατάνε το σάπιο σύστημα για να μην χάσουν την βολή τους. Και όσοι απ' έξω τους προφυλάσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
    Τα πράγματα δεν είναι, όντως, καθόλου αστεία φίλε μου! Γι' αυτό ξύπνα και πολέμησε! Μακριά από κατευθύνσεις και συνταγές.
    Τσέκαρε αυτούς που δίνουν τις εντολές και ψάξε μέσα σου για την "πολεμική σου ιαχή". Αρνήσου να είσαι άλλο το θύμα και γίνε ο τιμωρός!

    Κυνίσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.