Ελπίδα και παρακμή !














άρθρο συντρόφου που συμμετέχει στην συντακτική ομάδα:



Τις τελευταίες ημέρες τα τηλεοπτικά κανάλια φάνηκαν να δείχνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις πρόσφατες διαδηλώσεις Kαθολικών, Πατριωτικών συλλόγων καθώς και Εθνικιστών / Φασιστών  αγωνιστών στη Γαλλία ενάντια στο επικείμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Φρανσουά Ολλάντ υπέρ της νομικής κατοχύρωσης του γάμου των ομοφυλοφίλων.


Φυσικά ακούστηκαν και πάλι οι γνωστές τοποθετήσεις για «ακροδεξιούς» και «παραθρησκευτικές» οργανώσεις όμως το γεγονός έδειξε να έχει μια ξεχωριστή σημασία αφού αποτέλεσε βασικό πολιτικό θέμα της επικαιρότητας σε μια χώρα την οποία τα απανταχού τρωκτικά του νεοταξικού εκφυλισμού επιχειρούν να παρουσιαστούν ως το πιο περαιωμένο μοντέλο του «προοδευτισμού».


Κι ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε σχέση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, η Γαλλία φθάνει σχετικά αργά στο σημείο να επιτρέψει ομοφυλοφιλικούς γάμους, κάτι που αποδεικνύει πόσο παραμορφωμένες είναι πολλές φορές οι απόψεις μας σχετικά με την πραγματικότητα στον κόσμο και παραπέμπει στον διαχωρισμό που έθετε στην εποχή του ο μεγάλος διανοητής του Γαλλικού Εθνικισμού Σαρλ Μωρράς μεταξύ της «επίσημης χώρας» και της «πραγματικής χώρας».


Βασικός οργανωτής των διαδηλώσεων ήταν το Ινστιτούτο Civitas, σύλλογος του Γαλλικού εθνικοκαθολικού χώρου και λαϊκή πτέρυγα της παραδοσιακής Καθολικής Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ', μιας ένωσης κληρικών που εδώ και 4 δεκαετίες αντιτίθεται στις αποφάσεις της 2ης Βατικάνειας συνόδου και υπερασπίζεται την παραδοσιακή Καθολικότητα. Στο πλευρό του εθνικού - καθολικού κινήματος τάχθηκε και το μεγαλύτερο μέρος του Γαλλικού Εθνικιστικού κινήματος συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις με διακριτικό (δηλαδή ενωτικό) αρκετές φορές τρόπο.


Τον Ιούνιο είχαν υπάρξει διαδηλώσεις κατά του «Gay Pride» και τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο κατά του εν λόγω νομοσχεδίου με αποκορύφωμα την εξαιρετικά πετυχημένη και μεγάλη διαδήλωση της περασμένης Κυριακής (18/06). Ήδη είχαν υπάρξει αντιδιαδηλώσεις (πράγμα που απαγορεύεται ρητώς από τη γαλλική νομοθεσία) κυρίως από τη μεριά της Ουκρανικής ψευτοφεμινιστικής νεοταξικής κίνησης FEMEN η οποία στον απόηχο της περίφημης πορτοκαλί επανάστασης, επιχειρεί να διευρύνει τις δραστηριότητες της αποστέλλοντας επαγγελματίες ακτιβίστριες στη Γαλλία ενώ διατηρεί επίσης γραφεία και ''κατασκήνωση εκπαίδευσης'' (με τι χρήματα άραγε) στο Παρίσι.


Η διαδήλωση της Κυριακής συγκέντρωσε απ' ότι μαθαίνουμε - από έγκυρες πηγές Γάλλων Αυτονόμων Εθνικιστών συντρόφων, -  και κατόπιν γενικευμένης κινητοποιήσεως, χιλιάδες Γάλλους, από πολλές πόλεις, μεγάλο μέρος νεολαίας και κυρίως οικογένειες με παιδιά. Συνεπώς θα ήταν μάλλον απίθανο οι διοργανωτές να είχαν κατά νου συγκρούσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τον κόσμο που τους ακολουθούσε.


Μόλις όμως 10 λεπτά μετά την έναρξη, ακτιβίστριες της FEMEN προσπάθησαν με άκρως προκλητικό τρόπο, να περάσουν μέσα από την πορεία (!) γυμνόστηθες, φορώντας μόνο μαγιό και καλύπτρες στο κεφάλι όπως αυτές που έχουν οι καλόγριες, τραγουδώντας ''Μαρία, ας παντρευτούμε'' και ψεκάζοντας τον κόσμο με άσπρο αφρό ! Μετά τα πρώτα σπρωξίματα και την σκληρή αποδοκιμασία του πλήθους έπεσαν πάνω στον σκληρό πυρήνα της περιφρούρησης που βρίσκονταν στο τέλος της διαδήλωσης, και απωθήθηκαν βιαίως, λαμβάνοντας ένα γερό μάθημα, μαζί με αυτές και οι δημοσιογράφοι που κατά περίεργη σύμπτωση τις ακολουθούσαν και κάλυπταν μόνο το συγκεκριμένο επεισόδιο.


Προπηλάκιση δέχτηκε και η Καρολίν Φουρέστ γνωστή αριστερή δημοσιογράφος και δηλωμένη ομοφυλόφιλη, όχι τόσο για το γεγονός ότι βρέθηκε να καλύπτει με κάμερα την διαδήλωση όσο για το ότι βρισκόταν να το κάνει μεταμφιεσμένη σχεδόν, κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο ότι γνώριζε πολύ καλά τι θα συνέβαινε. Κατόπιν αυτού η πορεία συνεχίστηκε κανονικά εν μέσω συνθημάτων και χιουμοριστικών τραγουδιών, των οποίων επίκεντρο ήταν η υπεράσπιση της οικογένειας, των παιδιών (αφού μετά τον γάμο, σειρά έχει και η άδεια υιοθέτησης παιδιών) και της φυσικής τάξης.


Ακούγονταν μεταξύ άλλων: ''Η Γαλλία θέλει δουλειά, όχι γάμους ομοφυλοφίλων'', ''Ένας μπαμπάς,  μια μαμά για όλα τα παιδιά'', ''Πρώτη, δεύτερη, τρίτη γενιά! Είμαστε όλοι παιδιά από φυτόχωμα'' (υπαινιγμός στην φυσική αναπαραγωγή), ενώ πλακάτ έγραφαν όχι δίχως χιούμορ ''1 άνδρας + 1 άνδρας = ντούο όχι ζευγάρι''! Εκείνο μάλιστα που προκαλούσε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η ατμόσφαιρα γιορτής και σατιρικής διάθεσης που επικρατούσε σε μια κατά πλειοψηφία χριστιανική εκδήλωση, ενώ η υπερασπιστές του πολιτικά ορθού έπαιρναν το ύφος της πιο υστερικής σοβαροφάνειας για να υποστηρίξουν το απαράγραπτο και ιερό ''δικαίωμα στην ισότητα''. Τελικώς η πορεία κατέληξε κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης όπου και έληξε μετά από αρκετά και μελωδικά Άβε Μαρία και προσευχές!



Το ίδιο βράδυ μέλη των FEMEN όπως και η περιβόητη Φουρέστ έδιναν σόου έξω από κεντρικό νοσοκομείο ενώ την επομένη ο ''σοσιαλιστής'' (λέμε τώρα) και ελευθεροτέκτων βουλευτής του διαμερίσματος των Εκβολών του Ροδανού, Πατρίκ Μενουτσί ζήτησε με τον πιο χυδαίο τρόπο την απαγόρευση του Civitas επικαλούμενος την  επικινδυνότητα του, λόγω της απώθησης των Ουκρανών φεμινιστριών, και την διασύνδεση του με το εθνικιστικό κίνημα.



Εμείς στον Μαύρο Κρίνο πάντα επιδιώξαμε την ενότητα όλων των Ριζοσπαστών Εθνικιστών, πέρα από θρησκευτικές περιχαρακώσεις. Όμως δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε και να επικροτήσουμε διαδηλώσεις όπως αυτή, που μέσα σε ένα ζοφερό κλίμα γενικευμένου φυσικού και ηθικού εκφυλισμού της σύγχρονης Ευρώπης, έδωσε μια εικόνα υγείας και ελπίδας.



Διότι ως Εθνικιστές επαναστάτες και Φασίστες υπερασπιζόμαστε τις αξίες της οικογένειας, της ζωής, το μέλλον των παιδιών μας, και κυρίως εμμένουμε στις αρχές της φυσικής τάξης του κόσμου. Χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα της παραληρηματικής ή ψυχωτικής ομοφοβίας, ξέρουμε ότι το καπιταλιστικό σύστημα χρησιμοποιεί ορισμένα θέματα ως όπλα πολέμου κατά των Εθνών και των κοινωνιών.



Δεν μπορούμε ακόμα παρά να επισημάνουμε την ποιότητα της συγκεκριμένης διαδήλωσης στη Γαλλία, η οποία απέχει πολύ από ότι γίνεται στη χώρα μας, όπου δυστυχώς πολλή ενέργεια αναλώνεται σε χαμηλού επιπέδου φιέστες. Αισθανόμαστε επίσης το εαυτό μας πολύ πιο κοντά σε αυτές τις χριστιανικές οικογένειες που κατέβηκαν στο δρόμο για να υπερασπιστούν το μέλλον των παιδιών τους σε μια κοινωνία με φυσική και ψυχική υγεία, απ'ότι σε υποτιθέμενους ακραιφνείς Εθνικιστές οι οποίοι προτιμούν άλλες δραστηριότητες.



Αγωνιζόμαστε για να βγει η Ευρώπη από την παρακμή και για ένα νέο λαμπρό μέλλον των Λαών και του Πολιτισμού μας!


Εναντιωνόμαστε στην νεοταξίτικη ομομανιακή προπαγάνδα και τον νέο ''ανθρωπιστικό'' πουριτανισμό!


Ο Φασισμός είναι η νιότη του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.