Τα «Orcs» του αντιρατσισμού μυρίζουν Ισραήλ …


του Wolverine.



Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη των μεταναστευτικών συλλόγων που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο των Αθηνών είχαν ως κύριο σύνθημα «την πάλη ενάντια στον φασισμό»Η λεξιμαγεία χρησιμεύει στους ίδιους ώστε να αγνοούν επιδεικτικά αναφορές σε σχέση με τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, την Σιωνιστική εξωτερική πολιτική, την καπιταλιστική δομή της κοινωνίας στις χώρες καταγωγής τους. Παρόλο που το σινάφι των ΜΚΟ και των κεφαλών των αντιρατσιστών που υπήρξαν μέχρι προσφάτως μέλη της τροτσκιστικής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ και τα έπαιρναν από το υπουργείο του Τζορτζ Παπανδρέου προσπαθούν να μας πείσουν ότι νοιάζονται για τους μετανάστες και τα δικαιώματα τους  κρύβουν κάποιες άλλες διαστάσεις του ζητήματος. 








Έτσι λοιπόν στο πλευρό των ασιατών και αφρικανών - οι ευρωπαϊκής καταγωγής δεν συμμετέχουν στην πλειοψηφία τους σε πολυφυλετικά happenings - υπάρχουν πάντα άνθρωποι πρεσβειών και πρόσωπα με «αμαρτωλό» παρελθόν. Ανάμεσα τους ηγετικό ρόλο έχουν Αφγανοί που πηγαινοέρχονται στην πρεσβεία των Αμερικανών και εμπλέκονται σε καταστάσεις με ηρωίνη που στέλνουν τα νατοϊκά αεροσκάφη, Πακιστανοί που συνεργάζονται με την Τουρκική ΜΙΤ και έχουν γίνει γνωστοί στο παρελθόν από κυκλώματα δουλεμπορίου, υπάλληλοι της CIA και άλλα πρόσωπα που έχουν σχέσεις με διεθνείς παράγοντες. 





Σε γνωστό κάλεσμα για την 19η Ιανουαρίου στο youtube μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν για άλλους λόγους, για παράδειγμα ο εκπρόσωπος των «Ελεύθερων Σύριων Ελλάδος». Όσο και αν αλλάζουν ονόματα αυτές οι ομάδες δεν είναι τίποτε άλλο παρά χειροκροτητές της καπιταλιστικής επέμβασης στην Συρία και συνοδοιπόροι του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.




Αντί λοιπόν ο Αιγύπτιος που εμφανίζεται στο βίντεο να κάνει λόγο για την πολιτική των Αδελφών Μουσουλμάνων που απειλούν τους Χριστιανούς Κόπτες με εξόντωση στην χώρα τους, μιλάει για τους «φασίστες». Αντί ο Σύριος να καταδικάσει την πολιτική γενοκτονίας στην Συρία που διοργανώνει ο Σαλαφιστικός «Ελεύθερος Συριακός Στρατός» έχει το θράσος να μας κάνει κήρυγμα για «δημοκρατία». Επίσης οι Αφρικανοί που εμφανίζονται θα ήταν λογικό να μιλήσουν για την νέα αποικιοκρατία στην Αφρική εκ μέρους των πολυεθνικών ή για τα καθεστώτα μαριονέτες που σκοτώνουν ιθαγενείς για ελάχιστη ποσότητα διαμαντιών. Και όμως και αυτοί ψελλίζουν «δημοκρατία», «όχι στον φασισμό», και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. 




Όλοι αυτοί δεν είναι παρά λάτρεις του καταναλωτισμού, συνοδοιπόροι της «νέας αριστεράς» που μέχρι χτες οι ινστρούχτορες της πανηγύριζαν την εισβολή σε κάθε χώρα που δεν άκουγε τις εντολές της Μόσχας. Αλήθεια όλοι αυτοί οι κύριοι είτε ντόπιοι είτε αλλοδαποί πότε διαμαρτυρήθηκαν για την δολοφονία εκατοντάδων Ελλήνων τα τελευταία 20 χρόνια;  Ποτέ είναι η απάντηση! Ο πρόσφατος θάνατος ενός αλλοδαπού σε περιοχή των Αθηνών και - γεγονός που κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι και εξυπηρετεί άριστα τους κρατιστές - ξεσήκωσε τους απανταχού ηγέτες των «αντιρατσιστών» οι οποίοι την ίδια στιγμή έχουν στο πλευρό τους ανθρώπους που υποστηρίζουν έμμεσα οργανώσεις και καθεστώτα με πολιτικές γενοκτονίας! 


Για τους ελληνόφωνους «ραψωδούς» και «καλλιτέχνες» που εμφανίζονται στο βίντεο δεν αξίζει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, για τις δολοφονίες Ελλήνων από τις αλβανικές παρακρατικές ομάδες, την καταπίεση των Ελλήνων Πομάκων από το τουρκικό προξενείο της Θράκης, αλλά και τα καθημερινά εγκλήματα ξένων με θύματα Έλληνες (όπως η ανήλικη της Πάρου) δεν έβγαλαν ποτέ μιλιά και δεν διοργάνωσαν καμιά συναυλία. Άξιος ο μισθός τους λοιπόν …



Να σημειώσω 2 πράγματα:


1ον το γεγονός ότι το γνωστό ακροαριστερό ιστολόγιο («Σίβυλλα») καταγγέλλει ως απαράδεκτη την σημερινή συμμετοχή ατόμων Συριακής καταγωγής στην «αντιρατσιστική πορεία» και μάλιστα τους αποκαλεί χαρακτηριστικά : «θαμώνες των πρεσβειών του Ισραήλ και των ΗΠΑ» … 





2ον ότι ανάμεσα στους διοργανωτές που καλούσαν σήμερα στην πορεία - στην οποία συμμετείχαν άτομα του αντιεξουσιαστικού / ακροαριστερού «χώρου» -  ήταν οργανώσεις που εισπράττουν τεράστια ποσά από την Ε.Ε., ο Δήμος Αθηναίων και η ΕΛΜΕ, πανευρωπαϊκές οργανώσεις που έχουν άμεσες σχέσεις με το Ισραήλ και τον Σιωνισμό …



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.