«Μπλόκο» σε Κατίδη, «Original», και Διεθνή Σιωνισμό !


του Jihad.
Πολύ ενδιαφέρον το θέατρο που παίζεται τις τελευταίες ημέρες στις οθόνες των μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Από την μια μεριά ο φιλελεύθερος και «πατενταρισμένος» αντιφασίστας φιλοσιωνιστής Αντώνης Σαμαράς υποκλίνεται με απόλυτο σεβασμό μπροστά  στον «χρυσό μόσχο»  του Σιωνισμού κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ανθρώπων που ενισχύουν την Σιωνιστική πολεμική μηχανή. Βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον μαυροφορεμένο εκπρόσωπο της Σιωνόδουλης Εκκλησίας του Ιερώνυμου και πολύ κοντά στον «φιλοπαλαιστίνιο» (sic) Τάσο Κουράκη που μέχρι χτες έχυνε κροκοδείλια δάκρυα για την «Ιντιφάντα» και τον αγώνα των Παλαιστινίων ... Όλοι μαζί εκεί στην συναγωγή για να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στους παγκόσμιους τοκογλύφους, σε αυτούς που ρήμαξαν Πατρίδες και Έθνη, σε αυτούς που πολέμησαν τον Ελληνισμό όσο κανένας άλλος στην Ιστορία.






Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που επιλέγουν να προβάλλουν ανοιχτά την φιλοσιωνιστική τους σκέψη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει ο παγκόσμιος τύραννος ζητάει την άμεση υποταγή των Ευρωπαίων και όταν δεν την έχει εισβάλλει με στρατό μνημόνια και τρόικες στις Πατρίδες, διαλύει κοινωνικούς ιστούς και παράλληλα κουνάει την μαριονέτα του δήθεν «ολοκαυτώματος» για να τρομάξει ακόμα περισσότερο όσους αντιδρούν στην προπαγάνδα και τον εμπαιγμό. Πάντα στην ροή του «έργου» είναι αναγκαίος ένας χρήσιμος ηλίθιος που θα παίξει τον ρόλο του «σκιάχτρου» για να φοβίσει ακόμη περισσότερο στο κρίσιμο σημείο τις ηλίθιες μάζες.

Έτσι λοιπόν σε μια ομάδα με έντονους συμβολισμούς ο «αντιφασισμός» πουλάει και γεμίζει τις τσέπες επιλεγμένων οπαδών και φυσικά των διοικούντων. Κάποιος ονόματι Κατίδης επιλέγει να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην εκστρατεία παραπληροφόρησης και φυσικά στις εντυπώσεις.

Εντελώς ξαφνικά ...  ενώ καμιά σχέση δεν έχει με Φασίστες και Εθνικιστές, αποφασίζει να χαιρετίσει με τον φασιστικό «τρόπο» ή με τον Δωρικό … για αυτούς που φοβούνται τις λέξεις. Πόση σημασία όμως έχει ο χαιρετισμός αυτός όταν προέρχεται από έναν κύριο που καμιά σχέση δεν έχει με την Φασιστική / Εθνικιστική / Εθνικοσοσιαλιστική παράδοση και ιδεολογία;




Για αυτούς που έχουν στοιχειώδη πολιτική παιδεία και δεν έχουν μάθει να ζουν σε αυταπάτες ή να φοράνε παρωπίδες και κυρίως για εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές, σίγουρα  αυτός ο «μοδάτος» χαιρετισμός στην περίπτωση του παίκτη της ΑΕΚ δεν έχει καμιά αξία και απολύτως κανέναν συμβολισμό! Όταν μάλιστα αυτός συνοδεύεται από δηλώσεις μετανοίας και κλάματα στα αποδυτήρια … τότε το θέμα καταντάει πραγματικά γελοίο. Ένας που έχει χαράξει στο κορμί του φράσεις που προβάλλουν την κερδοσκοπία ως αυτοσκοπό, ένας που δεν μπορεί να μιλήσει σωστά την ελληνική γλώσσα, που θεωρεί σωστό να συμμετέχει σε μια ανώνυμη εταιρεία με αφεντικά τους πλουτοκράτες και τους επιχειρηματίες της νύχτας, που προάγει το υπερθέαμα στις ευνουχισμένες μάζες τον καταναλωτισμό και τον αγελαίο οπαδισμό όχι μόνο δεν μπορεί να έχει σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό και τους Εθνικιστές / Φασίστες αλλά είναι ένας ακόμα εχθρός της ιδεολογίας μας και μισθωτό όργανο του συστήματος.


Από την άλλη μεριά έσπευσε η γνωστή «Original» σε ένα πραγματικό παραλήρημα όψιμου «αντιφασισμού» να καταδικάσει το εν λόγω πρόσωπο και να διεκδικήσει δάφνες - αλήθεια μέχρι πριν το γεγονός γιατί τον χειροκροτούσαν  στις κερκίδες αφού όπως λένε ήξεραν τι χαρακτήρα έχει  - αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής σε όλους αυτούς που έχουν κάνει την «αντιφασιστική» ρητορική ένα κερδοφόρο επάγγελμα. Ένα επάγγελμα που πληρώνεται με πολλές δεσμίδες ευρώ όταν μάλιστα οι στόχοι είναι πιτσιρικάδες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές. Ξαφνικά οι κύριοι αυτοί θυμήθηκαν την «προσφυγιά» (!) χωρίς να αναφέρουν πουθενά και ποτέ τον ιστορικό θύτη, ξαφνικά νοιάστηκαν για ιστορία και συμβολισμούς όταν μέχρι χτες οι οπαδοί της γνωστής φιλοσιωνιστικής θρησκευτικής κερδοσκοπικής κίνησης από το Brooklyn των ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν το γήπεδο τους ως χώρο συγκεντρώσεως και «βαφτίσματος» και δεν έβγαζαν μιλιά για αυτό.



Η εν λόγω κίνηση δεν έβγαλε ποτέ μιλιά για την παρουσία γνωστών υποστηρικτών και φανατικών οπαδών της ΑΕΚ - που συχνάζουν στα VIP  του γηπέδου -  σε διάφορες φιλοσιωνιστικές φιέστες και κινήσεις ενώ κάποιοι εξ αυτών μάλιστα χρηματοδοτούν και τον Ισραηλινό στρατό! Δεν κατήγγειλαν ποτέ την παρουσία Σιωνιστικών κεφαλαίων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν κυνήγησαν γνωστούς δημοσιοκάφρους πολιτικάντηδες και κεφαλαιοκράτες που βρέθηκαν στο γήπεδο την Κυριακή και έστειλαν οι ίδιοι πριν λίγα χρόνια την Πατρίδα στο ΔΝΤ αλλά και στα νύχια των παγκόσμιων αφεντικών με την περιούσια καταγωγή.


Οι καιροί επιτάσσουν «αντιφασιστική προπαγάνδα» εκ μέρους του κρατισμού για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν θεωρούμε όπως πολλοί θα περίμεναν ως κύρια αιτία την άνοδο της σημερινής  ακροδεξιάς - και σε καμιά περίπτωση Εθνικοσοσιαλιστικής - «Χρυσής Αυγής». Άλλωστε έσπευσε το εν λόγω κόμμα να απαντήσει ότι "ναι μεν ο χαιρετισμός υιοθετήθηκε από τον Ιωάννη Μεταξά και την ΕΟΝ … αλλά και αυτοί πολέμησαν το Φασισμό"! Άλλο ένα δείγμα έμμεσης «αντιφασιστικής» ρητορικής που σπεύδει να καθησυχάσει τους μικροαστούς προς όφελος των εκλογικών ποσοστών και των μελλοντικών επιδοτήσεων «μην φοβάστε και εμείς αντιφασίστες είμαστε» δηλώνει η ηγεσία του εν λόγω κόμματος, ενώ απέναντι στο πρόσωπο του προβοκάτορα μπαλαδόρου της ΑΕΚ δεν έθιξαν καν την προβοκατόρικη στάση του καθώς και τις μετέπειτα ελεεινές δηλώσεις του στα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Άλλωστε αυτό το φαινόμενο τύπου «Κατίδη» και ο κάθε Κατίδης ... ο κάθε «εγέρθητου», ο κάθε γελοίος υποψήφιος «πολιτευτής» που δηλώνει  «να ανοίξουν φούρνοι, να φτιάξουμε κομπολόγια από δόντια ξένων και λαμπατέρ από δέρμα» εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια της ηγεσίας της  αντιφασιστικής ακροδεξιάς και άλλων προσώπων αφού ο κύριος στόχος είναι να γελοιοποιηθεί η Ιδεολογία και παράλληλα να γεμίσει η τσέπη κάποιων ζεστό χρήμα. 


Το κοινό όλων αυτών των προσώπων και στοιχείων που κυκλοφορούν στην πολιτική επικαιρότητα, δηλαδή της φιλοσιωνιστικής ηγεσίας του ανθελληνικού κράτους που ανάβει το κερί της επτάφωτης λυχνίας και αναπαράγει τα σχέδια του κεφαλαίου, της μάζας των γηπέδων που οργίζεται με τον κάθε χρήσιμο ηλίθιο αλλά δεν ξεχνάει να ακολουθεί πιστά και σε ολόκληρη την Ελλάδα τα «κεφάλια» των οπαδικών clubs, του κάθε ενός γραφικού που την μια μέρα δίνει συνέντευξη σε αγγλικό κανάλι και αναπαράγει  επακριβώς - για όσους δεν ξεχνούν - τις  συκοφαντίες των Δημοκρατών κατήγορων του νομικού εκτρώματος της μεταπολεμικής Νυρεμβέργης ενώ κάποιος άλλος γραφικός με έναν «χαιρετισμό» ρίχνει νερό στον μύλο του κρατικού «αντιφασισμού» είναι το γεγονός ότι δεν αμφισβητούν όλοι αυτοί στο ελάχιστο τον Διεθνή Σιωνισμό και τις παραφυάδες του.


Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα εξελίσσεται στις οθόνες μας  όμως και ένα άλλο «έργο» που έχει ως σκοπό να παραπλανήσει ακόμα περισσότερους στο ψέμα. Δεν αναφέρομαι στον Σουλεϊμάν - τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού -  που σπεύδουν να παρακολουθήσουν νέοι γέροι και γριές ... ή από την άλλη αντιγράφουν σε μασκέ πάρτυ οι νεογραικύλοι (!) αλλά στην προσπάθεια να μας πείσουν ότι στη Θεσσαλονίκη οι Σιωνιστές Εβραίοι υπήρξαν ζωτικό στοιχείο της πόλης και μέρος της ταυτότητας της. Φυσικά οι βετεράνοι μαχητές της Εθνικιστικής Ε.Ε.Ε. έχουν διαφορετική άποψη από ότι νομίζουν κάποιοι και σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ ...  

Οι κύριοι της «Original» πριν παίξουν τον ρόλο των αντιφασιστών «κυνηγών κεφαλών» ... καλό να καταλάβουν μια και καλή ότι οι πρόσφυγες της Θεσσαλονίκης είναι αυτοί που πολέμησαν τον Σιωνισμό στην πόλη της Μακεδονίας και είχαν ενταχθεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο μαζικά χιλιάδες εργάτες και φοιτητές σε Ελληνικές Επαναστατικές Φασιστικές οργανώσεις! Πέρα από αυτό  το γεγονός τους καλούμε άμεσα να μην καπηλευτούν ξανά στο μέλλον τα σύμβολα της ηρωικής αντισιωνιστικής Hezbollah αφού δεν έχουν καμιά σχέση με αυτή την Εθνικοεπαναστατική οργάνωση η οποία έχει Φασιστικές παραδόσεις και πρακτικές.



Οι γιορτές που οργανώνει υπέρ των Εβραίων ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, η επίσημη και  άνευ όρων υποδούλωση του Σαμαρά στις Σιωνιστικές επιταγές και η παραχώρηση εναέριου χώρου εκ μέρους της ελληνόφωνης πολιτικοστρατιωτικής ηγεσίας στους Ισραηλινούς, η πρόσφατη απόδοση τιμών των μελλοντικών εξουσιαστών του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών στο ντόπιο και ξένο εβραϊκό κεφάλαιο - ο Τσίπρας συναντήθηκε πρόσφατα με τον εγκληματία πολέμου Πέρες ενώ ο Κουράκης βρέθηκε στην συναγωγή -  και το κάλεσμα του κράτους καθώς και του οπαδικού παρακράτους  για «λυσσαλέο αντιφασιστικό αγώνα και κρεμάλες» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην άμεση σύγκρουση με τις Εθνικιστικές / Αντισιωνιστικές δυνάμεις.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε σε επιφυλακή για να μην καταλήξουμε μετά τον Σούλη τον Οθωμανό … να υποστούμε και τον Γιάκομπ τον ραββίνο!




 Alois Brunner (08.04.1912 - ?)


Τιμή σε αυτούς που πολέμησαν τους παγκόσμιους τοκογλύφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.