«Η Αγέλη των Λύκων μέσα από τα μάτια της Εθνικιστικής Αυτονομίας»


του Νυχτερινού Επισκέπτη.


Ο Λύκος εκτός από ένα υπέροχο πλάσμα της Φύσης και σύμβολο των Ευρωπαϊκών Εθνών είναι και ένας Διδάσκαλος για αυτούς που θέλουν να ζουν Ελεύθεροι! Το κύριο χαρακτηριστικό των Λύκων είναι η ομαδικότητα που έχουν μεταξύ τους. Χωρίζονται σε ομάδες, τις λεγόμενες αγέλες οι οποίες στην Ελλάδα δεν ξεπερνούν τα 6 - 7 μέλη και όλο το κοπάδι συμβιώνει και παλεύει συνεχώς με τους Νόμους της Φύσης. Καταφέρνει να επιβιώνει σε διαφορετικά περιβαλλοντικά συστήματα και να προσαρμόζει τις ανάγκες του ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.





Οι Λύκοι κυνηγούν όλοι μαζί χρησιμοποιώντας έξυπνα και ευέλικτα συστήματα μπερδεύοντας έτσι το θήραμα τους, κάθε τους επίθεση είναι και ένας καινούργιος αιφνιδιασμός. Μια αγέλη λύκων είναι μια ολόκληρη κοινωνία. Υπάρχει αλληλοκάλυψη, ενώ κάθε μέλος της αγέλης υπερασπίζει με πάθος την δική του ομάδα από ενδεχόμενους εχθρούς, είτε αυτοί είναι άλλα ζώα, είτε αντίπαλες αγέλες λύκων... συνήθως υπάρχει κάποιος λύκος που είναι ο συντονιστής και επιπλήττει αυστηρά κάθε αποστάτη. Οι αγέλες διαλύονται για κάποιο διάστημα και χωρίζονται σε ζεύγη μέχρι να επανενωθούν και πάλι όταν τους καλέσει η φωνή της επιβίωσης. Κάθε αγέλη κινείται σε αυστηρά καθορισμένη περιοχή και δεν υποχωρεί από αυτή όποιος κι αν είναι ο εχθρός, όσο βίαιος κι αν γίνει. Η δομή της κοινωνίας του Λύκου ξεκινά από το κυρίαρχο αρσενικό. Το δικαίωμα να καθοδηγεί τα μέλη της αγέλης το έχει κερδίσει μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αλλά κάθε στιγμή είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας πράγμα που αποδεικνύει ότι η μόνο η σύνθεση της δύναμης μπορεί να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το σύνολο. Ο εν λόγω αρσενικός λύκος ζευγαρώνει με το θηλυκό με το οποίο μένει για μια ζωή επιβεβαιώνοντας τους δεσμούς της πίστης μέσα στην ομάδα.


Αν αντιπαραβάλουμε την ζωή αυτού του υπέροχου ζώου με εκατοντάδες προσωπικότητες που απαρτίζουν κάποιες από τις Ελληνικές Εθνικιστικές / Εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες και κινήσεις θα καταλάβουμε τον λόγο που αποτελεί το ζώο αυτό ένα από τα αγαπημένα σύμβολα της πολιτικής μας κληρονομιάς. Επίσης μπορούμε να διδαχτούμε πολλά από αυτή τη συμπεριφορά και να προσαρμόσουμε τις δικές μας τακτικές στο σύγχρονο πεδίο της πολιτικής μάχης. 
Καθημερινά βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας τις διώξεις του σιωνιστικού συστήματος σε παγκόσμια κλίμακα να παίρνουν σκληρότερη μορφή σε κάθε επίπεδο. Απέναντι σε ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες με εμάς από την Νότια Αφρική μέχρι την Νορβηγία και από την Αυστραλία μέχρι τα βουνά της Βόρειας Αμερικής το κυνήγι του συστήματος είναι ανελέητο και οφείλουμε να πάρουμε άμεσα τα μέτρα εκείνα που θα μειώσουν τις απώλειες στις τάξεις μας. Όπως ο Λύκος διώχθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις που κατείχαν την Ευρώπη κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα έτσι και εμείς είμαστε σε μια αδιάκοπη μάχη επιβίωσης από το ’45 και μετά αφού βρισκόμαστε σε ένα συνεχές γαϊτανάκι βίας και θανάτου που πολλές φορές καταλήγει σε ήττες αλλά και σε σημαντικές νίκες. 


Κάθε έκδοση και κάθε μουσική παραγωγή, κάθε ομιλία και πορεία, κάθε αυτοργανωμένη προσπάθεια και δραστηριότητα είναι ένα σημάδι ανάκαμψης ένα σημάδι ζωής, ένα ουρλιαχτό που σκίζει τον αέρα μέσα στην βαριά σιωνιστική νύχτα και αποτελεί φλόγα για τις καρδιές όλων και μήνυμα ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί! Φτάνει όμως αυτή η παρουσία για να επιβεβαιώνει την ύπαρξη μας μέσα σε μια κοινωνία βαθιά φιλοσιωνιστική και καταναλωτική; Σίγουρα όχι, όμως  οι Αυτόνομοι / Ανένταχτοι Εθνικοσοσιαλιστές / Εθνικιστές είναι αυτοί που θα στηρίξουν την νέα γενιά των Πολιτικών Στρατιωτών και θα τους μιλήσουν χωρίς κανένα συμφέρον να κρύβεται πίσω από τα λόγια τους. Ως «Ελεύθεροι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές» δεν πιστέψαμε στον τσοπάνη και την λογική του μαντριού, δεν παραμείναμε κρυμμένοι σε 4 τοίχους αναμένοντας τον μεσσία του «χώρου» να βγάλει το «φίδι από την τρύπα», ούτε στήσαμε μαγαζάκια πάνω σε Ιδέες για να κερδίσουμε από την υπεραξία των εμπορευμάτων. Αφήνουμε σε άλλους αυτές τις πρακτικές οι οποίες θα καθρεφτίζουν πάντα την πραγματική εικόνα της ψυχής τους. Αρνηθήκαμε να υποκύψουμε στην κοινοβουλευτική γοητεία της αντιφασιστικής ακροδεξιάς και φτύσαμε στα μούτρα κάθε προσπάθεια που είχε ως στόχο να μειώσει την αξία της προσωπικής μας επιλογής.


Είμαστε αυτοί που θα κόψουμε από την ρίζα τα σαπρόφυτα που σκιάζουν την Ιδέα και θα δείξουμε στον 16χρονο και στην 16χρονη που έχει Πίστη και Συνείδηση τα δύσκολα κατατόπια σε έναν «χώρο» που μοιάζει με πραγματικό ναρκοπέδιο. Κυριαρχούν σήμερα σε αυτόν όχι οι Λύκοι αλλά τα κοπρόσκυλα του συστήματος που στο λαιμό τους φοράνε λουριά με τα δικά μας σύμβολα σε  μια προσπάθεια να παραπλανήσουν και να κρατήσουν για πάντα στο μαντρί τα πρόβατα. Ποτέ μα ποτέ αυτά τα σκυλιά του καθεστώτος δεν υπήρξαν Λύκοι και ούτε θα γίνουν και στο μέλλον, πάντα υπήρξαν τσοπανόσκυλα που αμείβονταν με μερικά κόκκαλα που είχαν πεταχτεί από τα χέρια των εξουσιαστών και των συκοφαντών. Έχουν διαφορετική προέλευση αλλά κοινό σκοπό την δυσφήμιση της Ιδέας. Το βάρος λοιπόν πέφτει σε εμάς να δείξουμε σε όσες και όσους μπορούν να μας καταλάβουν ότι ο νέος Εθνικοσοσιαλιστής / Εθνικιστής δεν έχει ανάγκη τις κούπες τα μπρελόκ και τα μπλουζάκια των εμπόρων, δεν έχει να κερδίσει αλλά να χάσει πολλά από τις αγοραπωλησίες που όχι μόνο δεν γίνονται για να ενισχυθεί η Ιδέα αλλά καταλήγουν στις τσέπες γνωστών προσώπων. Εμείς θα του πούμε ότι αν πιστέψει στα κηρύγματα κομπλεξικών προσώπων που διακρίνονται για τον φετιχισμό τους και αναμένουν - όπως οι οπαδοί των αιρέσεων - τον πολυπόθητο μεσσία που θα τιμωρήσει τα κακώς κείμενα, θα απογοητευτούν οικτρά αυτό αφού και οι ίδιοι που εμφανίζονται ως κάτι το διαφορετικό σκέφτονται και πράττουν μηχανορραφούν και λασπολογούν όπως οι παλιάτσοι της πλευράς που κατέστρεψαν πολλές γενιές εθνικιστών.


Άλλωστε σάρκα από την σάρκα των εμπόρων και των συκοφαντών υπήρξαν και οι ίδιοι και κάποια τελευταία γεγονότα απέδειξαν ότι πίσω από την προσπάθεια τους να το παίξουν «παντογνώστες και καθαρολόγοι» προσπαθούν να κρύψουν την προσωπική τους ανεπάρκεια και την δολιότητα του χαρακτήρα τους. Εμείς θα του δώσουμε να καταλάβει ότι οφείλει να αρνηθεί και να μποϋκοτάρει τις εκδόσεις που αποφέρουν κέρδη στους «ιδεολόγους» εμποράκους την στιγμή που αυτοί οι κύριοι οφείλουν στην Ιδέα και όχι η Ιδέα σε αυτούς! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαιτεί 15, 20 και 25 ευρώ από ανθρώπους που μέσα στην λαίλαπα της δημοκρατίας έχουν ήδη περάσει στην «άλλη όχθη» της αντιπαράθεσης και της έμπρακτης αμφισβήτησης.  Την στιγμή μάλιστα που οι φετιχιστές τιμητές των SS … και οι νοσταλγοί του ’33 θα μπορούσαν να παρέχουν την ίδια γνώση αντί ενός ελαχίστου ποσού. Δεν το πράττουν διότι ζουν στον μικρόκοσμο τους και εκμεταλλεύονται το ενδιαφέρον χιλιάδων συμπατριωτών μας για τις Ιδέες που είναι Φωτιά!

Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν πρόσωπα και μικρές ομάδες συντρόφων που πιστεύουν στον σκοπό και στην δύναμη της Ιδεολογίας αλλά είναι αναγκαίο όσο ποτέ να συντονιστούν όλες αυτές οι «αγέλες» με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή εξάπλωση της Ιδέας και την ανασυγκρότηση του Κινήματος. Αφήνοντας στο περιθώριο όλους αυτούς τους γλοιώδεις τύπους που προσπαθούν να παραπλανήσουν την Εθνικιστική νεολαία πρέπει να προβληθεί μια άλλη πρόταση ΖΩΗΣ σε όλους αυτούς που αρνούνται να υπακούσουν στα κελεύσματα των αστικών κομμάτων. Σαφώς αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει άμεση ανάγκη να προσεγγίσουμε τους «ανενεργούς» Συναγωνιστές, να τους εμπνεύσουμε και να τους μιλήσουμε καθαρά γιατί οι «αγέλες» που θα δημιουργηθούν θα πρέπει να διέπονται από το τρίπτυχο του Λύκου: Αλληλεγγύη, Πίστη και Επιμονή! Οι «αγέλες» θα πρέπει να κατέχουν μια ιδεολογική συνοχή, χωρίς αυτό το οικοδόμημα να είναι ψεύτικο. Θα πρέπει να ακολουθούν τον εκάστοτε εσωτερικό κανονισμό που συμβάλλει στην προστασία των μελών της και συνεισφέρει μέρα με την μέρα, λεπτό με το λεπτό στην Νίκη της Ιδεολογίας.


Η κάθε «αγέλη» θα δρα στην περιοχή της με επιμονή και υπομονή, επί παραδείγματι θα μπορούσε να κάνει αισθητή την παρουσία της σε τοπικά προβλήματα με έναν ρεαλιστικό λόγο, θα μπορούσε να μοιράσει φυλλάδια ενημερωτικού περιεχομένου σε πανεπιστήμια και σχολεία χωρίς να πέφτει σε παγίδες που στήνει το κράτος και το παρακράτος, θα μπορούσε να βρίσκεται παντού και πάντα μέσα από ευέλικτες τακτικές και κινήσεις. Τα μέλη της «αγέλης» οφείλουν να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, να αναγνωρίζουν τον εχθρό και να συμπεριφέρονται αναλόγως με τις περιστάσεις πριν τους στοχοποιήσει αυτός. Θα τονίσω σε αυτό το σημείο πως οι Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές δεν πιστεύουν στην αγελαία βία πάρα μόνο στην πολιτική βία και μάλιστα όταν αυτή εξυπηρετεί τους στόχους του κινήματος. Σκοπός της «αγέλης» θα πρέπει να είναι η ενημέρωση και η άμεση δραστηριοποίηση της νεολαίας καθώς αυτή είναι το Μέλλον της Πατρίδας. Οι Αυτόνομοι Συναγωνιστές οφείλουν να δρουν μέσα σε  ένα δικό τους οργανωτικό πλαίσιο χωρίς να περιμένουν απαραίτητα την εντολή από κάποιο επίσημο κέντρο αποφάσεων. Όπως οι Λύκοι δρουν για την κοινωνία τους μέσα από σταθερές, έτσι θα πρέπει να δρουν και οι Αυτόνομες «αγέλες».



Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα στους νέους συναγωνιστές πως τα πάντα είναι ΟΠΛΟ ενάντια σε αυτό το παρακμιακό σύστημα, η γνώση μας , η εμφάνιση μας , η συμπεριφορά μας και η αισθητική μας. Η Ιδεολογία είναι ο φάρος της Φυλής δηλαδή όλων αυτών που πιστεύουν στην Ιδέα της Ευρώπης. Η παράδοση μας έχει χιλιάδες νέους και νέες που χτύπησαν με λύσσα τον εχθρό και όταν βρέθηκαν σε κατάσταση αιχμαλωσίας δεν υπέκυψαν δεν φοβήθηκαν τα βασανιστήρια και την κρατική καταστολή αλλά ανταπάντησαν με μεγαλύτερη Λύσσα και Συνείδηση.





Ως άλλοι Λύκοι λοιπόν φροντίζουμε να
σκεφτόμαστε πρώτα, να αιφνιδιάζουμε, να χτυπάμε γερά τις κατοχικές δυνάμεις σε σχολεία, σχολές, χώρους εργασίας και σε μέρη της νεολαίας αλλά παράλληλα να αυτοπροστατευόμαστε διότι το Σύστημα δεν συγχωρεί. Το οφείλουμε σε εμάς, στην Ιδέα και στους Συναγωνιστές διότι όλοι είμαστε ένα φύλλο στο δέντρο της Ράτσας και δεν υπάρχει λόγος να λείπει κανείς στο καθημερινό Προσκλητήριο Μάχης!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/13 11:00 μ.μ.

    ωραιο αρθρο.

    ενα αξιομνημονευτο ντοκυμαντερ για τους λυκους
    με πληθος πολιτικοκοινωνικων και κοινωνικων προεκτασεων σε ο,τι αφορα την επιβιωση της φυλης
    βρισκεται εδω

    http://www.youtube.com/watch?v=lu0e5sNBaPM

    ΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/13 4:42 μ.μ.

    Ωραίο κείμενο, με σαφή τρόπο σκέψης και δράσης. ~Μαύρος Αστήρ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/13 12:44 π.μ.

    http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7439.html

    νέο ξέσκισμα των ακροδεξιών χρυσαυγιτών απο τον "Έλληνα εργάτη" .
    Η λέξη πανωλεθρία δεν αρκεί για να περιγράψει πόσο ρόμπες έχουν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/13 11:50 μ.μ.

    poly kalo rantevou se kapoia epithesi se atixa dimokratika provatakia kick antifa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.