Όταν οι Ισραηλινοί δολοφονούν … οι πάντες σιωπούν!




του Wolverine.



Τις τελευταίες ημέρες οι πολιτικάντηδες της αστικής δεξιάς σπεύδουν να συναντήσουν για πολλοστή φορά τους εκπροσώπους τους κρατικού εκτρώματος που έχει σφάξει επί σειρά ετών όλα τα έθνη της μέσης ανατολής. Προσπαθούν να δείξουν ακόμη μεγαλύτερη υποτέλεια στους παγκόσμιους τοκογλύφους ενώ ταυτόχρονα ξεπουλάνε τις υποδομές της χώρας στους γιους του Δαυίδ. Οι τελευταίες αποκαλύψεις για την συμμετοχή ατόμων εβραϊκής καταγωγής στις λίστες των πελατών του τραπεζικού συστήματος προκάλεσαν αντιδράσεις όμως μόνο για λίγες ημέρες ενώ οι πάντες ξέχασαν το θέμα διότι πολύ απλά τους βολεύει να έχουν αδύναμη μνήμη …δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι γνωστά πρόσωπα της αντιφασιστικής ακροδεξιάς συνδέονται με τους εν λόγω κύκλους και διατηρούν επαφές μαζί τους.






Η πρόσφατη συνάντηση του Παναγιωτόπουλου με τους Ισραηλινούς Σιωνιστές, η παραχώρηση της βάση της Σούδας στην Κρήτη στους Αμερικανοσιωνιστές ώστε να υπάρχει άλλη μια δυνατότητα στις αεροπορικές τους δυνάμεις για τον μελλοντικό βομβαρδισμό της Συρίας και η γονυκλισία του Αναστασιάδη στον δολοφόνο Νετανιάχου συνθέτουν ένα τοπίο το οποίο αποκαλύπτει για πολλοστή φορά το πραγματικό πρόσωπο του Σιωνισμού και κυρίως την δουλοπρέπεια των γραικύλων. 
Ελάχιστες οι αντιδράσεις απέναντι στις εν λόγω εξελίξεις, ενώ τα κανάλια των μεγαλοκαρχαριών προπαγανδίζουν την νέα εκστρατεία κρατικού τρόμου μέσω του μελλοντικού νομοσχεδίου το οποίο θα καταδικάζει τα «εγκλήματα σκέψης» και θα επισύρει βαριές ποινές σε όσους τολμούν να εκφέρουν «ρατσιστικό λόγο». Πολύ σύντομα οποιοσδήποτε θα αμφισβητεί το περιβόητο «ολοκαύτωμα» ή θα καταδικάζει την σιωνιστική σκέψη και πρακτική θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της αστικής δημοκρατίας με ποινές που επιβάλλονται συνήθως σε κακουργήματα!



Ούτε η «άκρα αριστερά» αλλά ούτε και η «άκρα δεξιά» δεν κινητοποίησαν στο ελάχιστο τις κοινοβουλευτικές τους δυνάμεις μπροστά στην νέα επιταγή αλλά και στις νέες προκλήσεις των σιωνιστικών κέντρων παρά μόνο αρκέστηκαν στις γνωστές δηλώσεις και στα δελτία τύπου. Για παράδειγμα η γνωστή Ρένα Δούρου που έχει σπουδάσει στην Τουρκία  παλαιότερα είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους εν Ελλάδι υποστηρικτές των «Ελευθέρων Σύριων Ελλάδος» - τους κολλητούς των Σαλαφιστών sex Jihadists για να το καταλάβουν όλοι - ψέλλισε κάποια λόγια για «παράνομους βομβαρδισμούς» μετά την επίθεση των Σιωνιστών στα εδάφη της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Όμως ήταν προσεκτική στις εκφράσεις της ... για να μην δυσαρεστηθεί κανείς. Έτσι λοιπόν και οι «ερυθροφρουροί» των συνιστωσών ικανοποιήθηκαν και ο Συριζα έπαιξε το χαρτί της «αντίστασης». Μιας αντίστασης που έχει ταυτιστεί με τις φιλικές ανακοινώσεις στο καθεστωτικό «Βήμα» υπέρ του Ομπάμα και τις ζωντανές επαφές του Τσίπρα με τα αμερικανοσιωνιστικά think tanks.



Δεν είναι καθόλου τυχαία επίσης η ανακοίνωση του Indymedia αμέσως μόλις διακόπηκε η λειτουργία του εν λόγω «εναλλακτικού» μέσου … πριν λίγες ημέρες. Επέλεξαν να ταυτίσουν την εντολή του φιλοσιωνιστή Σαμαρά για την διακοπή της παροχής με τις απαγορεύσεις της Βόρειας Κορέας, της Συρίας και του Ιράν! Αυτό δείχνει την ανωριμότητα και τον πολιτικό αυτισμό ενός «χώρου» που ενώ συμμετέχει σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό την ίδια στιγμή υιοθετεί την «γλώσσα» που χρησιμοποιεί το αμερικανικό αλλά και το ισραηλινό υπουργείο εξωτερικών!



Η πρόσφατη επίθεση των Σιωνιστικών δυνάμεων με στόχο τις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Συριακής φρουράς απέδειξε ότι στην Ελλάδα ουσιαστικά κανείς - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - δεν ενδιαφέρεται για την επέλαση και την κυριαρχία των δυνάμεων που ευθύνονται για το μακελειό στην γεωπολιτική γειτονιά μας. Ούτε πορείες θα πραγματοποιηθούν, ούτε συναυλίες θα διοργανωθούν, ούτε ανακοινώσεις θα εκδοθούν, οι πάντες κρατούν μια ένοχη στάση και σιωπούν πλήρως μέχρι οι βόμβες να σαρώσουν και την Δαμασκό όπως παλαιότερα την Βαγδάτη και πρόσφατα την Τρίπολη. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του παράνομου πολέμου της Λιβύης για τον οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκλήματα πολέμου, ενώ ο έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε πολλά εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του. Παράλληλα καταστράφηκαν πλήρως ελληνικές επιχειρήσεις που είχαν άμεσες εμπορικές σχέσεις την Λιβύη του Qaddafi με αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι ή να υποστούν μειώσεις μισθών.



Στην πλήρη υπονόμευση της δυνατότητας ενώ λαού να αντιδράσει στην παγκόσμια δικτατορία παίζει φυσικά ρόλο το κατευθυνόμενο εκπαιδευτικό σύστημα, η ξύλινη γλώσσα αριστερών και δεξιών στα πανεπιστήμια, και η προπαγάνδα που σερβίρει καθημερινά η τηλεόραση στις μάζες. Δεν είναι τυχαίο ότι ουδείς έχει καταγγείλει την συμμετοχή ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών (εναέρια ραντάρ) στην Λιβύη τα οποία μάλιστα βραβεύτηκαν από το ΝΑΤΟ για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις! Πίσω από αυτές τις λέξεις υπονοούν φυσικά την γρήγορη στοχοποίηση και παροχή δεδομένων στα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ με επακόλουθο αποτέλεσμα την εν ψυχρώ δολοφονία αμάχων αλλά και μονάδων του Επαναστατικού Λιβυκού Στρατού της Τζαμαχαρίγια.



Για εμάς η όποια εμφάνιση εθνοσήμου σε φτερά αεροσκαφών ή σε μπλουζάκια και αλλού δεν σημαίνει απαραίτητα και πατριωτική συνεισφορά αναρωτιόμαστε αν κάποιος σε αυτή την χώρα που διαθέτει τα μέσα και τις γνώσεις έχει τους αδένες να καταγγείλει την νέα εκστρατεία τρόμου της Σιωνιστικής Κατοχικής υπερδύναμης … Η απάντηση είναι ΟΧΙ, διότι αν ίσχυε το αντίθετο κάποιοι από όλους αυτούς που δηλώνουν σήμερα «διεθνιστές» θα καλούσαν τουλάχιστον έστω σε συμβολικό μποϋκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων ενώ κάποιοι άλλοι που εμφανίζονται ως «εθνικιστές» θα πρότειναν μια αντισιωνιστική εκδήλωση ή πορεία ή οτιδήποτε με συμβολικό χαρακτήρα στην περιοχή για παράδειγμα του Κεραμεικού όπου οι Εβραίοι έστησαν πάνω στα αρχαία μας μνημεία τα δικά τους σύμβολα - διατηρούν στην ευρύτερη περιοχή ιδιόκτητα κτίρια και 2 συναγωγές - ενώ απαγορεύουν παράλληλα με την χρήση αλυσίδων την πρόσβαση Ελλήνων πολιτών από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό!



Η αντίσταση των Εθνικιστικών Δυνάμεων της Συρίας και η συμμετοχή του Συριακού λαού στο πλευρό του προέδρου της χώρας Bashar al-Assad έχει εξοργίσει τους παγκόσμιους τοκογλύφους και προσπαθούν με κάθε μέσο να κάμψουν την Αντισιωνιστική αντίσταση. Καθημερινά κάνουν λόγο για νέες σφαγές εκ μέρους του καθεστώτος και χρήση χημικών όπλων, ενώ μετά από μερικές ημέρες ... οι έρευνες δείχνουν ότι και αυτές οι ενέργειες είναι έργο των Σαλαφιστών που στηρίζει έμμεσα και άμεσα ο Αβραμόπουλος και η πλειοψηφία των αστικών πολιτικών δυνάμεων. Η αντοχή του μετώπου ενάντια στην βάρβαρη εισβολή των δυνάμεων που χρηματοδοτεί το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία έχει προκαλέσει προβλήματα και στις δυνάμεις των υποστηρικτών των Σαλαφιστών στην Αθήνα οι οποίοι καλούν σε συναντήσεις για «ξεκαθάρισμα θέσεων» γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν μπορούν να πείσουν ούτε τα ίδια τα μέλη τους για τον στόχο της «αραβικής άνοιξης» στην Συρία.



Μια «άνοιξη» που κατέληξε σε έναν άγριο καπιταλιστικό χειμώνα και προβλήθηκε στην Ελλάδα από το σύνολο των «αντιφασιστικών δυνάμεων» - πρωτοστάτησαν σε αυτό άλλωστε οι ομάδες "
autonome antifa" - σε πολύχρωμες αφίσες στα Εξάρχεια, σε αποτυχημένες συναυλίες στα Προπύλαια, σε διαδηλώσεις στο Σύνταγμα που έλαβαν μέρος κάτω χοροί κάτω από το λάβαρο της Al - Qaeda και σε ομιλίες και προβολές όπου παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του οποίου τον ρόλο στην οργάνωση των Πακιστανών Σαλαφιστών δεν έχει καταγγείλει κανείς λες και κάποια «ασυλία» … τον προστατεύει ενώ για το θέμα του τζαμιού στο Βοτανικό έχει πάρει θετική θέση! Φυσικά δεν ξεχνάμε τον ρόλο του Indymedia σε όλη αυτή την κατάσταση που προβάλλει καθημερινά τις απόψεις των Ισλαμιστών μισθοφόρων όπως έκανε άλλωστε και πριν 2 χρόνια όταν η Λιβύη δεχόταν την ιμπεριαλιστική εισβολή! 



Τότε έκαναν λόγο για τον «νεοναζί» (sic) 
Qaddafi και σήμερα λένε τα ίδια για τον Assad χωρίς τίποτα να έχει αλλάξει στον τρόπο που προσεγγίζουν τις εξελίξεις. Δεν ξέρουμε αν ο Qaddafi υπήρξε «νεοναζί» σίγουρο είναι όμως το γεγονός ότι οι Εθνικοεπαναστατικές ιδέες χαλύβδωσαν τα έθνη της Λιβύης της Αιγύπτου του Ιράκ και της Συρίας τα οποία και ανέδειξαν μορφές όπως ο Gamal Abdel Nasser,  ο Muammar Qaddafi, ο Hafez al-Assad, και ο Saddam Hussein. Όλα αυτά τα πρόσωπα στάθηκαν εχθρικά απέναντι στον Ιμπεριαλισμό και για αυτό τον λόγο πολεμήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις των Καπιταλιστών!




Αυτό που εξοργίζει τους έλληνες δεξιούς και αριστερούς, δημοκράτες και φιλελεύθερους, είναι το γεγονός ότι πρωτοπόροι στην αντίσταση απέναντι στους μισθοφόρους των εμιράτων του Κόλπου είναι οι χιλιάδες Εθνικιστές Σύριοι που συσπειρώνονται γύρω από το κόμμα Baath και το Εθνικιστικό SSNP. Μετά το Βιετνάμ η μεγαλύτερη πάλη ενάντια στον Αμερικανισμό είναι σήμερα στα εδάφη της Συρίας και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της πραγματικής ιστορίας.



Είναι τιμή για τον Εθνικοσοσιαλισμό το γεγονός ότι οι νικηφόρες δυνάμεις της Συρίας προελαύνουν κάτω από τα μελανοπόρφυρα λάβαρα που αποτελούν την συμβολική συνέχεια της πολιτικής μας παράδοσης, είναι τιμή για τον Ελληνισμό η συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων Μελανιχιτώνων της Συρίας στις τάξεις των δυνάμεων του Φωτός που πολεμούν το Σκότος.

2 σχόλια:

  1. Γράφει "είναι τιμή για τον Ελληνισμό η συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων Μελανιχιτώνων της Συρίας στις τάξεις των δυνάμεων του Φωτός που πολεμούν το Σκότος."

    Αληθεύει; Δυστυχώς δεν έχουμε πληροφόρηση...απ την άλλη ίσως είναι και καλό για την προστασία των Ελλήνων μαχητών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/22 1:07 π.μ.

    Φίλε, εάν τα νέα δεν φτάνουν εκεί που πρέπει για να ακουστούν και να αντιδράσει κάποιος τότε σε ρωτάω.. Πως να μιλήσω για κάτι που δεν ξέρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.