Όταν στην Κωνσταντινούπολη καίνε το πανί του "Ελεύθερου Συριακού Στρατού"!


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/13 8:44 μ.μ.

    ... δηλαδή οι διαδηλωτές -πέραν της ανησυχίας τους για την τοπική χλωρίδα- είναι και υποστηρικτές του Bashar al-Assad;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν η άκρα αριστερά στην Ελλάδα στηρίζει τους Ισλαμιστές της Συρίας ... στην Τουρκία η αριστερά εναντιώνεται στην επέμβαση στα εσωτερικά της Δαμασκού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/13 11:13 π.μ.

    ..νομίζω οτι ολισθαίνετε στην παγίδα "δεξιός -αριστερός" που ποτέ δεν είχε -ούτε και πρόκειται να αποκτήσει- πραγματικό περιεχόμενο στην Ελληνική πολιτική, πέραν του διχαστικού. Μια κατά τη γνώμη μου ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το φαινόμενο του "αριστερισμού" θα βρείτε στο γραπτό του Theodore Kaczynski "industrial society and it's future". Αν έχετε υπόψη σας κάποιο κείμενο που να απορρίπτει μεν το φάσμα και ταυτόχρονα όμως να αποπειράται να προσεγγίσει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζητήματα του σύγχρονου Ελληνισμού, θα με βοηθούσατε.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από την αναφορά μας στην αριστερά, έχουμε απορρίψει το δίπολο εδώ και χρόνια! είναι γνωστός ο εν λόγω πολιτικός ακτιβιστής και έχουμε αναφερθεί στο πρόσωπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/13 6:47 μ.μ.

    http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_57.html θεωρω άδικο να γίνεται μια επίθεση στο μπλογκ σας χωρίς εσάς στην συζήτηση .
    Χωρίς να συμφωνώ σε όλα μαζί σας θεωρώ πως σε αρκετά μιλάτε σωστά. Στον σύνδεσμο που σας έδωσα η άκρα δεξιά δείχνει ολο της το κόμπλεξ σε κάθε έκφραση του Εθνικισμού απο αριστερά.
    πάντως αυτες τις μέρες η Ελληνικη ακροδεξιά διάλεξε Ερντογάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην σπαταλάς χρόνο για τους οπαδούς της ακροδεξιάς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/6/13 2:18 μ.μ.

    φίλε μου έπρεπε απο χρόνια να έχουμε τσακισει την ακρα δεξιά, δηλ χουντικούς, βασιλικούς, μπατσόκαυλους, παπαδολάγνους. Τωρα θα ειχαμε λαικό Εθνικισμό . Ίσως είναι απο τις φορές που πρέπει να αφιερωνουμε χρόνο καθώς ένα κίνημα ειναι δυνατό όταν ξεκαθαρίζει τις γραμμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/13 12:32 π.μ.

    Ας εξηγησει καποιος και σε εναν αμορφωτο....επειδη καιρο τρεφω την εξης απορια....ας μου εξηγησει καποιος τι πιστευετε τελικα στο μαυρο κρινο? Θεωρειτε οτι η χιτλερικη πολιτικη εχει να προσφερει κατι? Η μηπως και εσεις αναιτια θεωρειτε πως η φυλη ων λευκων ειν ανωτερη απο ανατολικους και εγχρωμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.