Αντιφασίστες ακροδεξιοί ξερνάμε όταν σας αναλογιζόμαστε!






Στην εκπομπή του γνωστού αντιφασίστα Πορτοσάλτε βγήκε ο αμειβόμενος από το κράτος με 8.000 ευρώ και νο2 της "Χρυσής Αυγής" Ηλίας Κασιδιάρης και μίλησε περί της Συριακής κρίσης και διαφόρων άλλων θεμάτων. 


Καταρχάς υποστήριξε ότι το κόμμα του είναι υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. - εννοεί την ληστρική συμμορία των Βρυξελλών - στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θα ήθελαν στο μέλλον να επαναδιαπραγματευθούν τις όποιες συμμαχίες της Ελλάδος με τον οποιονδήποτε στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να αναφέρει φυσικά ποιους εννοεί - άραγε και με το Ισραήλ; - ενώ συμφώνησε ότι για να σηκωθούν τα αεροπλάνα των Σιωνιστών και των Αμερικανών από την Σούδα της Κρήτης ως αντάλλαγμα θα ήταν μια καλή σκέψη να μειωθεί το χρέος της Ελλάδος ...


Τέλος για τον Assad απάντησε ότι "ούτε γουστάρει ούτε δεν γουστάρει τον Άσαντ, αλλά θα ήθελε να γίνουν εκλογές ..."


σχετικό βίντεο εδώ ...


Η δική μας απάντηση:
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!





11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/13 5:33 μ.μ.

    το πραγματικά σημαντικό -και απαράδεκτο- είναι το προβοκατόρικο "κόψε μου χρέος για να σηκωθεί το αεροπλάνο" που λέει ο εκφωνητής στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά -να ελπίσω τσιμπώντας;- με το απαράδεκτο "και αυτό μπορεί να γίνει" (2:54)

    κατα τα άλλα, το "υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε." δεν λέει απολύτως τιποτε απο τη στιγμή που λέει ΡΗΤΑ οτι "θέλουμε εθνικό νόμισμα" (διότι όπως οφείλετε να γνωρίζετε εκει ειναι και όλη η υπόθεση- με άλλα λόγια ας τυπώσουμε εμείς 100% Ελληνικές δραχμές ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ας είμαστε και... εντός Ε.Ε. να δουμε ποιός θα κερδίσει και ποιός θα χάσει)* ούτε η φράση "επαναδιαπραγμάτευση των συμμαχιων" είναι απαράιτητα αρνητική, καθώς επαναδιαπραγμάτευση μπορέι αν σημάνει πχ και ρήξη. ετσι πχ το ερώτημα "άραγε και με το Ισραήλ;" γινεται ρητορικό..

    'Οσο για τις εκλογές στη Συρία ο ΙΔΙΟΣ ο Bashar Al Assad έχει δηλώσει οτι θέλει να κάνει εκλογές, όταν ο καιρός είναι κατάλληλος. (και δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να δηλώσει και τίποτε άλλο)

    Αφού αγγίζετε τόσο καυτά θέματα, το να παρασύρεστε σε εντυπώσεις μπορέι να δώσει εικόνα σαν εκείνων που μέμφεστε, κάτι που σας αδικεί. Κατα τη γνώμη μου απο τα τέσσερα που θίξατε, το ένα έχει όντως πραγματικό περιεχόμενο. (και προφανώς κάνατε πολύ καλά και το θίξατε) Τα υπόλοιπα όμως δεν είναι σοβαρά...

    *γιατί; Διότι πολύ απλά,αν τυπωθουν ελληνικες δραχμες το ευρώ θα υποστεί 2 ειδών πιέσεις. Η πρώτη είναι η νομισματική, (δηλαδη αντικειμενικά, βάσει σχέσεως Κοινοτικού ΑΕΠ ως προς το Ελληνικό ΑΕΠ). Η δεύτερη (και μάλλον δύσκολο να προβλεφθεί η επίπτωσή της στην τελική ισοτιμία) είναι η πολιτική. Δηλαδή θα έχουμε το πρώτο "πισωγύρισμα", τον πρώτο κλυδωνισμό απο συστάσεως του τερατουργήματος που λέγεται Ε.Ε. Φανταστείτε μια Ελλαδα με εθνική παραγωγή, να κάνει εξαγωγές πρώτων υλών, να παίρνει πχ ρουβλια (ή όποιο άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ) και στη συνέχεια να αγοράσει το υποτιμημένο ευρω (που θα εχει υποτιμηθει απο την ίδια τη στάση της χώρας μας) για να το πεταει στα μουτρα των δανειστων ( ΑΝ λ.χ. η κυβέρνηση δεχθεί κάποιο μέρος του χρέους σαν πραγματικό..) Αλλα αυτα προυποθέτουν πρωτα απο όλα Ελληνική κυβέρνηση και όχι μαριονέτες του ψευτορωμεϊκου, και φυσικα τον γηγενή πληθυσμό με ξεκάθαρη συνείδηση της εθνικής του ταυτότητος. Και τότε θα είμαστε ανίκητοι, διότι πολύ απλά ΔΕΝ θα μπορουν να εισβάλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν λέει τίποτα ότι υποστηρίζει ξεκάθαρα τις δομές εκείνες που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή και την βιοτεχνία / βιομηχανία; εμείς δεν δίνουμε καμιά δικαιολογία. Αγαπητέ όποτε έχουν ερωτηθεί περί συμμαχιών δεν απαντούν συγκεκριμένα. Επίσης για την παρουσία Σιωνιστών στη Κύπρο δεν έχουν πάρει καμιά θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μπασάρ αλ Άσαντ είναι ΗΓΕΤΗΣ, ο άλλος είναι κομματάρχης και κάθεται και απολογείται στον Τράγκα για το Συριακό σε μια βάση άνευ ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/13 6:43 μ.μ.

      Διευκρινίζω οτι δεν εγραψα το αρχικό σχόλιο ως δικαιολογία, αλλα προσπαθώντας να εξηγήσω αυτά που ακούω, δεδομένου οτι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μέλος πολιτικού κόμματος που θέλει να πάρει την εξουσία με δημοκρατικά μέσα. Για τον Μπασάρ αλ Άσσαντ εν τέλει έχετε δίκιο οτι η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας. (πολλώ δε μάλλον σε αυτές τις ωρες..) Εν πάσει περιπτώσει νομίζω οτι σύρθηκε σε συζήτηση ανώφελη. Ελπίζω να το έκανε απο λάθος, διότι αν μεν σφάλλει μπορεί να επανορθώσει -και να μην το επαναλάβει-, αν όμως τα λέει επίτηδες, τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα. Αυτό με τα αεροπλάνα μου θύμισε πχ μια παλαιότερη δήλωση του τύπου "να δωσουμε διαβατήρια σε όλους τους λαθρομεταναστες να πανε στην ευρώπη". Σε κάθε περίπτωση επαληθεύεται οτι τα φερέφωνα της νεας τάξεως είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα. Ελπίζω στη ΧΑ να διαβάζουν και ΜΚ..

      Διαγραφή
    2. έχεις δίκιο είναι ο Πορτοσάλτε ... (μικρή σημασία έχει βέβαια!)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/8/13 5:31 π.μ.

    Ακομα και για εθνικο νομισμα ειναι πασιγνωστες οι κυβισθησεις των αστειατορων της αυγης...(νταξ της χρυσης για να μην μπερδευονται καποιοι)
    Ο μιχ ειχε δηλωσει οτι εχουμε θυσιασει πολλα για αυτο το νομισμα και πρεπει να το κρατησουμε...

    Αναλογως την μερα, την ωρα και την στιγμη εχουν εκ διαμετρου διαφορετικες αποψεις για κομβικα ζητηματα του εθνους.
    Προσεγγιζουν σε αναξιοπιστια και κωλοτουμπα ακομα και τον γκεβαρα της κηφισιας, τον αλεξη...

    Να τον χαιρονται τον εβραιοφιλο 'εθνικιστη' υπαρχηγο τους οι αυγητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/8/13 12:30 μ.μ.

    Μια μικρη διορθωση.Δεν εδωσε συνεντευξη στην εκπομπη του Τραγκα αλλα (ακομα χειροτερα δηλαδη) στην εκπομπη του Αρη Πορτοσαλτε στο ραδιοφωνο του σκαι.
    Κατα τ αλλα, συμφωνω απολυτα με το αρθρο και με τη θεση του Μαυρου Κρινου.
    Αγωνιστικους χαιρετισμους
    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/8/13 9:26 μ.μ.

    Οσον αφορα το μισθο των 8000 εχει δηλωσει οτι αυτος βαζει στη τσεπη τα 2000 - τα αλλα πανε στο ταμειο του κομματος. Δεν ψηφιζω Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.000 χωρίς να εργαστεί ούτε λεπτό ... για να λέει τα ίδια και τα ίδια ... δικά μας λεφτά αν το κατάλαβες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/9/13 6:14 μ.μ.

    ..Τη στιγμη που αν καποιος αμοιβεται με 700€ θεωρειται υψηλομισθος..ε,οσο κ να πεις ειναι προκληση..ειδικα κιολας αν η δηλωση προερχεται απο το (αστικο)στοματακι του κατα τ'αλλα εθνικοσοσιαλιστη (εδω γελαμε) Κασιδιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/9/15 10:22 π.μ.

    δεν τσεπωνουν 2.000 αλλα κατα δημοσια δηλωση του βολευτη Κουκούτση τσεπωνουν 3.500 και τα υπολοιπα τα <> υπαρχει βιντεο στο ''Εθνος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.