ISIS: Μπούργκα και περιτομή σε κάθε ελληνικό νησί!


του Wolverine

Χιουμοριστικός ο τίτλος ή μήπως όχι; Με τους κατοίκους της Κω να έχουν ψηφίσει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μοιάζει ως «θεία δίκη» η εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στο νησί του Αιγαίου. Ένας λαός που έχει επενδύσει στον παρασιτισμό και στην πρόσληψη στο δημόσιο μέσα από τα γραφεία του κάθε κόμματος, σήμερα οδύρεται γιατί εκεί που αποπατούν οι λαθρομετανάστες αυτός αναγκάζεται να περάσει με την οικογένεια του. Τα κανάλια κάνουν λόγο για Σύριους … και όμως όλοι αυτοί που στάλθηκαν στα νησιά από την Μ.Ι.Τ. και βρήκαν θαλπωρή από τις Μ.Κ.Ο. είναι και από χώρες όπως η Ερυθραία, το Ιράκ, η Λιβύη, το Πακιστάν και άλλες περιοχές αλλά τα κανάλια επιμένουν να μιλούν μόνο για τους Σύριους, αποκρύπτοντας φυσικά το γεγονός ότι πολλοί είναι λιποτάκτες ή άτομα του F.S.A. καθώς και άτομα με οικονομική ευχέρεια οι οποίοι την στιγμή που η πατρίδα τους ματώνει αυτοί ψάχνουν να φύγουν μακριά και αποθανατίζουν την στιγμή της άφιξης τους στις κάμερες των κινητών τους!


Ήδη στο νησί που έχει λάβει τόση δημοσιότητα αυτές τις ημέρες σε «διαλόγους» ανάμεσα σε ντόπιους και λαθρομετανάστες οι τελευταίοι με το πιο σκούρο δέρμα να τους ξεχωρίζει, απειλούν ανοιχτά με «τζιχάντ» τον ντόπιο πληθυσμό και κάποιοι στις παραλίες δηλώνουν δημοσίως μέλη της Al-Nusra! Οι κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση δεν είναι άλλοι από τα κοπάδια των κομμάτων και τους σφουγγοκωλάριους της δημοκρατίας. Οι ίδιοι που κώφευαν εδώ και δεκάδες χρόνια όταν οι Κομμουνιστές ξυπνούσαν τον δράκο του Ισλάμ στα βουνά του Αφγανιστάν, οι ίδιοι που έστρεφαν αλλού το βλέμμα τους όταν εισέβαλλαν οι Αμερικανοί στο Ιράκ, οι ίδιοι που δεν είπαν τίποτα για την συμμετοχή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στην διάλυση της Λιβύης και το κοντέρ του θανάτου να γράφει την ίδια στιγμή 230.000 ψυχές …



Χωρίς χαρτιά ... με χαρτιά ...

Από κοντά στο ίδιο θέατρο του παραλόγου οι αντιρατσιστές και οι «αντιφασίστες» που ουρλιάζουν ότι όλοι οι λαοί της Ασίας είναι «αδέρφια τους». Ωραία λοιπόν να μεταφέρουν 80.000 - μόνο για αυτό τον μήνα - στις οικίες τους. Μάλλον καλύτερα θα ήταν να μεταφερθούν όλοι οι λαθρομετανάστες στα βόρεια προάστια όπου και είναι η δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων εκ των υποστηρικτών των antifa negative και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Να στρατοπεδεύσουν άμεσα στην Φιλοθέη, στο Ψυχικό και στην Εκάλη, να σιτίζονται από τα χρήματα του Ιερώνυμου και από την τσέπη του Κωνσταντίνου και των οπαδών του και με προτίμηση από το ταμείο της Πακιστανικής κοινότητας. Φυσικά και δεν θα το πράξουν οι κυβερνώντες αφού η Τασία - για την οποία δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά σκέτο μετανάστες - φρόντισε να τους στείλει πακέτο σε Ελαιώνα και στο Πεδίον του Άρεως αδιαφορώντας τόσο για τους «ιθαγενείς» όσο και για τους αλλοδαπούς καθώς και για την ιστορία του τόπου. 

Οι εφεδρείες της Σιωνιστικής εξουσίας είναι εκεί για να επιβάλλουν το τζαμί που πληρώνει αδρά η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Αυτή η «καλλονή» της δημοκρατίας έχει άλλωστε - ότι και να γίνει στην χώρα - εξασφαλισμένο τον διπλό βουλευτικό μισθό στο σπίτι της (όπως και ο Μιχαλολιάκος με την Ζαρούλια για να μην ξεχνιόμαστε…) φρουρούς και ένα υπέροχο χαμόγελο να χαρίσει στις κάμερες (ο θεός να μας φυλάει) και ας πάνε οι λαθρομετανάστες να εξαφανιστούν! Ακόμη χειρότερα οι αριστερές συνιστώσες κα αντιρατσιστικές παρέες των Εξαρχείων ούτε καν μπορούν να σκεφτούν ότι η συγκέντρωση των αλλοδαπών ιστορικά αυξάνει την εκμετάλλευση από την μαφία, την εγκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία και τον φονταμενταλισμό αφού όλα αυτά λαμβάνουν μέρος μέσα σε συνθήκες καπιταλισμού! Ψιλά γράμματα είναι τα παραπάνω για τους «φίλους» μας αφού πρωτεύει ο θάνατος του «φασισμού»!

Με τον τελευταίο όρο υπονοούν κυρίως το ακροδεξιό γραφικό καφενείο το οποίο και στο νησί της Κω όπως και στις περισσότερες περιοχές της χώρας παραμένει κατά βάση ανύπαρκτο και αδύναμο μεταβαλλόμενο με γρήγορο ρυθμό στο Κ.Κ. της δεξιάς (και στην Θράκη για παράδειγμα που απειλείται δεν έχει και πάλι καμιά δυναμική … κοίτα κάτι συμπτώσεις ε;) αλλά ταυτόχρονα και μαγαζί γωνία ή μια χρήσιμη εφεδρεία για το μέλλον. Το επισκέπτεται κατά καιρούς ο «Φαραώ» του ελληνικού «εθνικισμού» με το λιτό … και ταπεινό όχημα αλλά και θωρακισμένο Volkswagen Passat των 35.000 ευρώ ενώ την ίδια στιγμή το «πλήθος» της «νεολαίας» (με μέσο όρο ηλικίας πλέον τα 65 έτη…) παραληρεί να ακουμπήσει τον «αρχηγό» αλλά αυτός επιμένει σε μια επίδειξη αλαζονείας να μην το επιτρέπει φερόμενος χειρότερα και από τον Πάπα της Ρώμης! Ο ανύπαρκτος αυτός λακές του συστήματος που είναι σίγουρο ότι θα καρπωθεί την «δόξα» της καταστροφής πατώντας για άλλη μια φορά πάνω στο αίμα των Ελλήνων όπως πολλές φορές έπραξε και στο παρελθόν, νομίζει ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν πάντα καλά για το κοινοβουλευτικό σινάφι και τους ομοίους του αφού οι κοινωνικές συνθήκες τον ανέδειξαν, ενώ προσφάτως οι τραπεζικοί κύκλοι του υπέδειξαν - μέσω του διαδικτύου - ποια θα πρέπει να είναι η μελλοντική του πορεία προκαλώντας όμως εντάσεις και τριγμούς στο εσωκομματικό του περιβάλλον αφού κάποιοι δεν αποδέχονται την αλλοπρόσαλλη τακτική του.

Σφάλλει όμως ο πολιτικός κόσμος όταν παραγνωρίζει το γεγονός ότι οι Σαλαφιστές αυξάνουν καθημερινά την δύναμη τους και αν σήμερα έχουν την δύναμη να «καταλάβουν» την νήσο Κω (διαφωνεί κανείς ότι αυτή την στιγμή διαθέτουν δύναμη τουλάχιστον μιας Ταξιαρχίας;) αύριο θα μπορούν να εισβάλλουν όπου θέλουν όπως και στην περίπτωση της κατάληψης της «Υπατίας» πριν ελάχιστα χρόνια όπου για την τρομοκράτηση των «ιθαγενών» - και μάλιστα πριν την πλήρη επέλαση του μνημονίου - συνεργάστηκαν άψογα στη επικοινωνιακή τρομοκρατία τόσο η ελ.ας … όσο και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και σε αγαστή συνεργασία με τους κυβερνώντες για να επιτύχουν μια ακόμη νίκη στο υποσυνείδητο του λαού μας. Το σύστημα εξουσίας θα επιλέξει τις επόμενες ημέρες να αυξήσει με κάθε τρόπο την κοινωνική ρήξη ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και ντόπιους αφού αυτό θα βολέψει και την επιχειρησιακή επικράτηση των κατοχικών μνημονιακών δυνάμεων αλλά και τον αποπροσανατολισμό των τελευταίων δυνάμεων της αντίστασης.

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι και πάλι κάποιοι θα σπεύσουν στο άμεσο μέλλον να ζητήσουν από τους «φασίστες» να τους σώσουν όταν το μαχαίρι των Σαλαφιστών θα αρχίσει να γδέρνει τον τρυφερό λαιμό τους, να είναι όμως σίγουροι ότι αυτή την φορά οι Αντιδημοκράτες δεν θα πράξουν το ίδιο ιστορικό λάθος με το παρελθόν αλλά θα αφήσουν τα σκυλιά των Σαούντ να κατασπαράξουν τις μίζερες υπάρξεις τους, οι οποίες σήμερα υπερασπίζονται την αστική δημοκρατία και τον κοινωνικό «πλουραλισμό». Η τελευταία φάση της Kali Yuga έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια κάποιοι αυτό δεν το ξεχνούν …

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/8/15 7:57 π.μ.

    Δεν εχω καταλαβει δυο θεματα.
    Τι εννοειτε γραφοντας: όταν οι Κομμουνιστές ξυπνούσαν τον δράκο του Ισλάμ στα βουνά του Αφγανιστάν;

    Και δευτερον:οι Αντιδημοκράτες δεν θα πράξουν το ίδιο ιστορικό λάθος με το παρελθόν αλλά θα αφήσουν τα σκυλιά των Σαούντ... Και τι θα κανουμε; Θα κρυφτουμε στις τρυπες μας; Δεν συμφωνω καθολου με το δευτερο θεμα, μου θυμιζει την παροιμια με την φωτια στο σπιτι του γειτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, την κύρια ευθύνη για την εξέγερση του ισλαμικού κόσμου φέρει το πολιτικό γραφείο της ΕΣΣΔ και ο κομμουνιστικός παράγοντας λόγω της εισβολής στο Αφγανιστάν!

    Ποιος σου είπε για τρύπες και κρυφτούλι; Μήπως θα πρέπει να προασπίσουμε την αστική τάξη επειδή κάποιοι θα σε καλέσουν στο όνομα της πατρίδας τάχα να τρέξεις να υπερασπιστείς την Κω; Το έχουμε ξαναδεί το έργο αλλά αυτή την φορά δεν έχει δράκο φίλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/15 1:56 μ.μ.

    Μαύρε κρίνε πρέπει να γράφεις λίγο πιο αναλυτικά και με απλούστερες εκφράσεις για ολους οσους δεν ειναι τοσο διαβασμένοι και ενδιαφέρονται να μαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/8/15 5:04 μ.μ.

    Καλησπερα, αν και δεν γνωριζω ουτε το εψαξα για το θεμα.... οι Κομμουνιστές ξυπνούσαν τον δράκο του Ισλάμ στα βουνά του Αφγανιστάν. που με απαντησατε με το παραπανω σας σχολιο, σιγουρα θα το εχω στα υποψιν μου ωστε καποια στιγμη να μαθω κατι και γιαυτο.

    Τωρα. θελω να αναφερθω για το βιβλιο Εθνικοσοσοσιαλισμος η βιολογικη κοσμοθεωρια.
    Που αναρτησατε στην ιστοσελιδα σας.
    Επιτρεψτε μου αν θελετε, αλλα το κανω σε αυτην την αναρτηση που δεν εχει καμια σχεση,διοτι νομιζω οτι θα το διαβασουνε και καποιοι αλλοι, γιατι νομιζω οτι σε αναρτησεις με βιβλια που προτεινετε δεν μπαινει μεσα ο αλλος για να δει αν εχει γραφτει καποιο σχολιο.
    Μηπως καλο θα ητανε να γραφετε και απο κατω απο καθε αναρτηση αν υπαρχουν σχολια; φιλικη παρατηρηση.

    Το βιβλιο το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον. Αν και δεν δηλωνω Εθνικοσοσιαλιστης δεν μπορω να πω πως ειμαι αντιθετος με τον Εθνικοσοσιαλισμο. Μεσα στο βιβλιο βρηκα παρα πολλα πραγματα και παραγοντες που με εκφραζουν, οχι μονο τα τελευταια χρονια. Αλλα και οι σκεψεις που ειχα απο οταν ειμουν στην εφηβικη ηλικια. Πριν ακομα καταλαβω τι εστι πολιτικη...
    Δεν ξερω αν ο Εθνικοσοσιαλισμος ειναι μια ουτοπια, γιατι το εχω ακουσει και αυτο. Νομιζω ομως οτι επι Χιτλερ κατι δεν πηγε καλα. Ενα παραδειγμα ας πουμε ειναι οτι οταν οι Κουμμουνιστες ανταρτες σκοτωναν Γερμανους(ναζι εθνικοσοσιαλιστες) οι Γερμανοι πηγενανε στο χωριο,απο οπου νομιζανε οτι εχει καποια σχεση αυτο το χωριο με την ενεδρα. Και εκτελουσανε τους χωριατες ως αντιποινα για την πραξη των Κουμμουνιστων!!! Ποσο δικαιο ειναι αυτο; Που πηγανε οι νομοι της φυσης και ο σεβασμος προς το συμπαν; Ποιο ητανε το λαθος του Εθνικοσοσιαλισμου και του Χιτλερ τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/15 5:17 μ.μ.

      Δεν φταίει ο εθνικοσοσιαλισμός για κάποιες πράξεις αξιωματικών της Βέρμαχτ έλεος ρε φίλε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/8/15 7:55 μ.μ.

      Ένας άνθρωπος που δεν παριστάνει τον ψαγμενο και διαβασμενο αλλά προσπαθεί να μάθει, παραθέτει κάποιους προβληματισμους. Και εδώ έχουμε το πλέον παράδοξο, σε ένα εθνικοσοσιαλιστικο σοβαρό ιστολογιο δεν προτίθεται κάνεις να απαντήσει και να εξηγήσει μερικά πράγματα αλλά με γραικυλισμο και καχυποψια, απαξιουμε να απαντήσουμε ή έστω να σχολιάσουμε.

      Διαγραφή
    3. δεκτή η παρατήρηση ότι ουδείς απάντησε στο σχόλιο του συναγωνιστή, αλλά σου υπενθυμίζω ότι κάποιοι δεν ασκούν πρακτική σε έναν υπολογιστή αλλά εργάζονται επί 12ωρου και παραπάνω κάποιες φορές. Η μη παράθεση απάντησης σε έναν καταιγισμό σχολίων δεν σημαίνει και απαξίωση. Μπορείς να παραθέσεις την άποψη σου αν θέλεις, δεν χρειάζεται να δημιουργούνται διαδικτυακές εντυπώσεις.

      Διαγραφή
    4. Παλαιολόγος18/8/15 3:25 μ.μ.

      Χαίρεται!
      Πράγματι,κατά την προσωπική μου τουλάχιστον αισθητική, οι εκτελέσεις αθώων (παρόλο που δεν απαγορεύονταν απο το πολεμικό δίκαιο) είναι αποτρόπαιες και δε συνάδουν με την Εθνικοσοσιαλιστική αντίληψη. Θα πρέπει όμως να υπολογίσουμε και άλλους παράγοντες. Όπως φυσικά πως όλα αυτά γίνανε σε καιρό πολέμου ή ότι φυσικά η Βέρμαχτ δεν αποτελούνταν μοναχά από εθνικοσοσιαλιστές ιδεολόγους, είναι φυσικό μάλιστα πως υπήρχαν και αντιχιτλερικοί αξιωματικοί, όπως αντίστοιχα ο Ελληνικός στρατός σήμερα δεν αποτελείται εξ ολοκλήρου από δημοκράτες. Ας μην παραλείψουμε βέβαια και τον ύπουλο ρόλο των "αντιστασιακών" που με τις στοχευμένες επιθέσεις τους ωθούσαν σε τέτοιου είδους αντίποινα. Σε χαιρετίζω!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/8/15 7:37 π.μ.

    Καλημερα! Συναγωνιστες και ευχαριστω για τις απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.