Τι δεν καταλαβαίνεις νεολαίε χρυσαυγίτη; (αγκαλιά μ' αυτούς που τους έκλεισαν στη φυλακή ...)


Αγκαλιά μ' αυτούς που τους έκλεισαν στη φυλακή.

Αντωνίου Μαρία: Βουλευτής ΝΔ - Ν.Καστοριάς

Σβερώνη Δέσποινα: Βουλευτής Χρυσής Αυγής - Ν.Λάρισας

(Βίτσι, 30-8-2015)

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/15 7:59 π.μ.

    Λετε να ητανε στημενος και ο προπηλακισμος;
    https://www.youtube.com/watch?v=ZUlyCqZBSek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιολόγος2/9/15 2:19 μ.μ.

      Ρε πως αλλάζουν έτσι οι καιροί και η "ξεφτιλισμένη" γυροφέρνει αγκαζέ με την κάθε τυχάρπαστη που χρήζει υποψήφια η Χρυσή Αυγή...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/15 3:21 μ.μ.

      Όλη την αστική ακροδεξιά χολέρα έχει μαζέψει η χρυσή αυγή όπως τότε ο Χίτλερ είχε συνάψει συνεργασία με τους άστους συντηρητικούς κάτι ήξερε ο Όττο Στράσερ που έφυγε από το κόμμα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/15 1:05 μ.μ.

    Οι άλλοι του ελεύθερου κόσμου μαζί με Καρατζαφέρη και του εθνικού μετώπου φτιάχνουν ακροδεξιό κόμμα ονόματι εθνική ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/15 8:03 μ.μ.

    το συνολακι ειναι απο πακισταν χαντ μαιντ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιολόγος3/9/15 1:21 π.μ.

      Δάκρυσα, πραγματικά να 'σαι καλά ρε φίλε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/15 1:54 μ.μ.

    Καλα τοσο πολυ σας πειραζει να ειναι ενας ανθρωπος με ηθος και μορφωση στη Βουλη; Για να ανεβουν τα ποσοστα του κομματος δε θα πρεπει να απευθυνθουμε και σεαλλες ομαδες;;;Ποιες θα ειναι αυτες;Απο που περιμενεις να παρεις ψηφο;;;Απο κομμουνιστη; Ολα αυτα τα κανετε για να χαθει η εδρα απο τη Λαρισα;Ολοι εσεις που σχολιαζετε ετσι αρνητικα δεν ειδα να ανεβαζετε καμια ομιλια της κ.Σβερωνη.Ουτε καν η ιδια η εφημεριδα της Χ.Α δεν την προωθει οσο θα επρεπε. Πως την εχετε δει τη Χ.Α;;Μαγαζακι του καθενος εδω περα; Εχετε ενα στελεχος δραστηρο και θελετε οπωσδηποτε να το αφανισετε;;; Η ηγεσια της Ν.Δ χαρακτηριζει την Χ.Α εγκληματικη οργανωση..Και ομως η βουλευτης της ΝΔ δεν εχει προβλημα να φωτογραφηθει με βουλευτη της Χ.Α... Δεν καταλαβαινετε οτι αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει σα bonus υπερ της Χ.Α;;Θελει πολυ μυαλο ε; Εχετε προσωπικο προβλημα με την κ.Σβερωνη και θελετε να τη βγαλετε απο τη μεση;Μηπως ειστε υποστηρικτες αλλων υποψηφιων που τυχαινει να ειναι παλαιοτερα μελη του κομματος; Σιγουρα...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/15 8:35 μ.μ.

      Μήπως είσαστε ,φίλτατε, μαστουρωμένος?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/15 12:08 π.μ.

      Αποχή ρε μούλε άντε από δω ακροδεξιε πρώην ψηφοφόρε της νδουλας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/9/15 8:46 π.μ.

      Χα χα χα χα ρε φιλε, χωρις πλακα τωρα. Πρωτη φορα μπηκες ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ; Καλως μας ηρθες.
      Και τα μελη και οπαδοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ειναι για μενα αδερφια, στην μελλοντικη μαχη που θα δωσουμε στους δρομους, οταν αστυνομια και στρατος δεν θα προστατευουν πλεον αλλο τους πολιτες.

      Διαγραφή
  5. Παλαιολόγος4/9/15 1:52 π.μ.

    Εμένα προσωπικά μου είναι συμπαθέστατη η κυρία Σβερώνη. Ειλικρινέστατη γυναίκα, με εντυπωσίασε δηλώνοντας σε συνέντευξη μετά τις εκλογές πως "για να είμαι ειλικρινής πρώτη μου αγωνία ήταν να βγω πρώτη σε σταυρούς της Χρυσής Αυγής στο νομό". Καλά μιλάμε για την αποθέωση της έννοιας του συναγωνισμού!
    Όσο για τις ανοησίες που λες για τη Λάρισα, σκέψου απλά πως εκεί εξαφάνισαν ολόκληρο Κολτσίδα,με ένα κάρο αγώνες στις πλάτες του, για να μαζέψουν κάθε ακροδεξιό κατακάθι που αγκαλιάζει και συνδιαλέγεται δημόσια με ανθρώπους που έκλεισαν άδολους εθνικιστές στη φυλακή (δε μιλάω για την ηγεσία) και που στην τελική εκθέτει το ίδιο το κόμμα σας δίνοντας πάτημα στο να χαρακτηριστεί ξανά συστημικό...αλλά αυτό θα έπρεπε να το αναλογιστείτε εσείς έπειτα από τόσες ηλίθιες κινήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/15 2:46 μ.μ.

    ΔΕ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΈΧΕΤΑΙ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΕΡΩΝΗ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΟΨΑΝ Η ΔΕ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑΤΕ <>. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΣΑΗΤ ΤΟ <>. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΝΗΣΙΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ. ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Η ΔΕ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιολόγος16/9/15 6:44 π.μ.

      "Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλα περί αρετής".

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.