Η γαλανόλευκη στην Δρέσδη: 15.02.2015 πορεία μνήμης


του Λυκούργου 

Αντιπροσωπεία αυτόνομων συναγωνιστών μετέβη στη μαρτυρική πόλη της Δρέσδης προκειμένου να συμμετάσχει στη καθιερωμένη πορεία μνήμης για τα χιλιάδες θύματα του άμαχου πληθυσμού που προκάλεσε ο ανηλεής  βομβαρδισμός των Συμμάχων  τον  Φεβρουάριο του 1945. Μια πραγματική γενοκτονία ,αφού η συγκεκριμένη πόλη δεν είχε ουσιαστικά καμία στρατηγική σημασία. Η φρικαλέα επίθεση είχε ένα και μόνο σκοπό: Να σκορπίσει τον Θάνατο!


Από τις 16:00 χιλιάδες Γερμανοί  και  Ευρωπαίοι Συναγωνιστές αρχίζουν  να συγκεντρώνονται στη Πλατεία Θεάτρου (Τheaterplatz) με σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα ενός πραγματικού ολοκαυτώματος. Η πόλη της Δρέσδης θυμίζει κυριολεκτικά φρούριο. Σε κάθε μήκος και πλάτος της πόλης υπάρχουν κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας.  Πάνοπλοι αστυνομικοί σε πλήρη  ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια καθότι πλησίον του χώρου της εκδήλωσης πραγματοποιείται «αντισυγκέντρωση» ενός περιφερόμενου θίασου γραφικών «αντιναζί».

Από τη μία πλευρά Περήφανοι Νέοι και Νέες δίνουν το παρών, τιμώντας αθώους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί  από τους δολοφόνους δημοκράτες αντιφασίστες και από την άλλη … ένας συρφετός  από άθλιες φιγούρες και θλιβερές υπάρξεις που μισούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Κάποιοι από αυτούς ενδεχομένως να είχαν και συγγενείς που έγιναν στάχτες κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών  ... Γερμανόφωνοι  που επαίρονται για τον «αντιγερμανισμό» τους, κίναιδοι και λεσβίες των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ, γραφικοί πρεζάκηδες, Τούρκοι που ζουν από τα επιδόματα του κράτους αποτελούν το συνονθύλευμα των ... «αντιφασιστών». Ο απόλυτος εκφυλισμός.

Κατά τη διάρκεια της πορείας που ακολουθεί, προκαλούν συνεχώς με χειρονομίες, εριστικά συνθήματα,  άναρθρες υστερικές κραυγές αλλά και με σφυρίχτρες , πάντα υπό την προκλητικότατη ανοχή της αστυνομίας. Κάτι που βέβαια δεν μας εξέπληξε στο ελάχιστο,  η αστυνομία άλλωστε  βρισκόταν εκεί με σκοπό να προστατέψει τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος  δηλαδή την γνωστή "antifa".  Αγνοώντας πλήρως τις ελεεινές αυτές υπάρξεις, η πορεία συνεχίζεται  χωρίς φωνές και συνθήματα από τους συμμετέχοντες. Στις τάξεις των Συναγωνιστών επικρατεί  η απόλυτη σιωπή, όπως επιτάσσει η ιστορική μνήμη της μαύρης επετείου …

 Στο τέλος της πορείας εκφωνήθηκαν  λόγοι από τους Συναγωνιστές και οι Γερμανοί διοργανωτές μας ευχαρίστησαν στα ελληνικά που τους τιμήσαμε με την παρουσία μας. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο.


Die Toten Mahnen Uns!!!

Onore al Camerata


Απέναντι στις εξελίξεις των καιρών …


του Jihad

Στην σύγχρονη Γραικία ελάχιστοι γνωρίζουν και ενημερώνουν τον μέσο πολίτη για την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση καθώς και για τις άγνωστες πτυχές των παγκόσμιων εξελίξεων. Ενώ όλοι σήμερα ασχολούνται με το πιστό τεκτονικό σκυλί του νέου Καραμανλισμού που αναδείχτηκε σε κορυφαία προσωπικότητα της αστικής δημοκρατίας τους με την ευθύνη της νέας αριστεράς, κάποια έθνη δεν σταματούν τον αγώνα ούτε λεπτό απέναντι στον σιωνοκινούμενο Σαλαφισμό και τον διεθνή αμερικανοσιωνιστικό ιμπεριαλισμό. 




Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των 
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Έτσι λοιπόν την 20η Ιανουαρίου του 2015 οι Σιίτες αντάρτες Houthis κατέλαβαν με στρατιωτική έφοδο το κυβερνητικό μέγαρο της Υεμένης και ανέτρεψαν την φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Saleh ενώ εγκαθίδρυσαν άμεσα ένα επαναστατικό συμβούλιο. Το κίνημα αυτό δεν κρύβει τους δεσμούς του με την εθνικοεπαναστατική οργάνωση Hezbollah και το Ιρανικό καθεστώς. Να σημειωθεί ότι ουδείς από την νέα αριστερά αναφέρθηκε σε αυτή την αντισιωνιστική νίκη αφού το εν λόγω κίνημα πλήττει τα συμφέροντα του Ισραήλ και αποδυναμώνει την Σαουδική Αραβία που αγοράζει σήμερα την μισή Ελλάδα και έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του τζαμιού στην Αθήνα. Άλλωστε οι νεομπολσεβίκοι τους πήρε 3 χρόνια (!) για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να καταλάβουν ότι κάποιοι σφάζουν στην Συρία και έσπευσαν να υπερασπιστούν τους Κούρδους οι οποίοι δηλώνουν ναι μεν αριστεροί στη περιοχή αυτή - πράττουν τόσο «εθνικιστικά» στα εδάφη τους που αν το γνώριζε η διανοήτρια του Μπρεχτ και με 1.000.000 ευρώ στις καταθέσεις της η γνωστή Βαλαβάνη αμφιβάλλω αν θα πήγαινε ξανά στα εδάφη τους - αλλά σε μια ένδειξη της ηθικής τους που παραμένει κληρονομιά της φυλετικής παρακμής τους συμπράττουν ακόμη και με τον διάολο εδώ και δεκαετίες προκειμένου να καρπωθούν δολλάρια ή και τουρκικές λίρες αναλόγως τις διαταγές των αφεντάδων στις φατρίες που διατηρούν. 




Ας ξαναγυρίσουμε όμως στους Houthis που σφυροκοπούν τους υπηρέτες των Σαούντ και δεν έχουν διλήμματα για το αν έπεσε το χρηματιστήριο ή αν φοράει γραβάτα ο αρχηγός τους. Υπερασπίζονται τις αξίες τους με τα όπλα και πολεμούν. Κηρύττουν μια νέα κοινωνία με εμπροσθοφυλακή τις αντισιωνιστικές και αντιαμερικανικές ιδέες ενώ η επικράτηση τους στην χώρα έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες ιουδαϊκής καταγωγής να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα παρόλο που δεν διώκονται από το νέο επαναστατικό συμβούλιο. Η ένοπλη αυτή αναμέτρηση είναι μια περιφερειακή αντεπίθεση του καθεστώτος του Ιράν και μάλιστα στο στρατηγικό υπογάστριο της Σαουδικής Αραβίας μέσα σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης απέναντι στις κινήσεις των Σαούντ και της μαριονέτας η οποία ακούει στο όνομα «Ισλαμικό Κράτος». Το τελευταίο καθοδηγείται εντέχνως από το Κατάρ και το Ισραήλ 2 χώρες που στηρίζει η ελληνική πλουτοκρατία εδώ και πολλά χρόνια και ευλογεί το σύνολο του πολιτικού κόσμου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 

Η ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής οδηγεί σε μια νέα παγκόσμια σύρραξη και επαληθεύονται πλήρως οι απόψεις του Συνταγματάρχη Qaddafi ο οποίος είχε προβλέψει πλήρως το χάος στην Ευρώπη αν καταστραφεί η Λιβύη. Οι τελευταίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για επιχειρήσεις των Σαλαφιστών στην Ευρώπη με επιχειρησιακό κέντρο την Λιβύη καθώς και η ανάπτυξη της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία προμηνύουν έναν Αρμαγεδδών καταστροφής και βίας και μάλιστα στα σπλάχνα της Ευρώπης που δείχνει ανίκανη να υπερασπιστεί τα εδάφη της και την ιστορία της. Ενώ λοιπόν ο Τσίπρας σπεύδει να υποταχθεί στο κινεζικό και ρωσικό κεφάλαιο (αφού ο νέος νταβατζής πληρώνει καλύτερα από τον Αμερικανό μαφιόζο) στην ευρύτερη περιοχή μας η διαμάχη ανάμεσα στην Τουρκία του Ερντογάν και την Τεχεράνη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η αντεπίθεση της Hezbollah στην Συρία και στα υψίπεδα του Γκολάν και οι νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις πρωτοπορίες των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης» στην παραγωγή υποβρυχίων με δυνατότητα μάλιστα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων ή η παραγωγή drones που θα χτυπούν απευθείας τα ίδια τους επιλεγμένους στόχους ολοκληρώνουν το σενάριο της τελικής σύγκρουσης στο άμεσο μέλλον. 

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της χώρας μας και αυτοί που πρωτοστατούν στην καθοδήγηση του με ευθύνη του ίδιου φυσικά αφού τους ψήφισε νοιάζονται μόνο για το ποιος τοκογλύφος θα μας κάτσει στο σβέρκο στο μέλλον αδιαφορώντας πλήρως για την αναγέννηση της χώρας πάνω σε κινήσεις όπως η αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. καθώς και η ενδυνάμωση της εγχώριας φυτικής / κτηνοτροφικής / βιομηχανικής παραγωγής με στόχο την αυτάρκεια των αναγκών. Από την άλλη οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια του «δεξιού» φιλοσιωνιστή Καμμένου (μόλις ανέλαβε το υπουργείο άμυνας έσπευσε φυσικά να συναντήσει την πρέσβειρα των Σιωνιστών) σε μια ένδειξη μαζοχιστικής διάθεσης δείχνουν ενδιαφέρον κυρίως για την απόδοση ιθαγένειας στους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους τους καθώς και για τις ορδές των λαθρομεταναστών Πακιστανικής καταγωγής στην πλειοψηφία τους οι οποίοι συμπτωματικά …  είναι το καλύτερο έμψυχο υλικό (εδώ και δεκαετίες) για τις μελλοντικές επιδιώξεις του Σαλαφιστικού κόσμου και του σημερινού «Ισλαμικού Κράτους». Και όμως αυτή η Ευρώπη, αυτή η χώρα, οι ιθαγενείς «γραικύλοι» έχουν κάνει τις επιλογές τους εδώ και πολλά χρόνια και ήρθε τώρα η ώρα να πληρώσουν τις επιλογές της καπιταλιστικής ευδαιμονίας και της δημοκρατικής ευαισθησίας με το ίδιο τους το αίμα …


Οι Αυτόνομοι συναγωνιστές του Πειραιά δεν ξεχνούν την Δρέσδη!


Στην εκδήλωση της 15ης Φεβρουαρίου στην πόλη της Δρέσδης  παρευρέθηκαν Αυτόνομοι Συναγωνιστές και από την Ελλάδα



Οι Αυτόνομοι συναγωνιστές του Πειραιά 
δεν ξεχνούν την Δρέσδη!







Παρέμβαση για την Δρέσδη 
σε Σαντορίνη και Χαλκιδική: εδώ και εδώ  



για να κατεβάσετε το βιβλίο στον σύνδεσμο εδώ ...

Δρέσδη 1945: ένα έγκλημα πολέμου των Συμμάχων



Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές δεν ξεχνούν ότι 
"Δρέσδη - Αμβούργο - Πειραιάς ίδιος είναι ο φονιάς"

Τον Φεβρουάριο του 1945 η Δρέσδη ήταν η μεγαλύτερη γερμανική πόλη η οποία δεν είχε υποστεί τις συνέπειες των συμμαχικών βομβαρδισμών. Η πόλη βέβαια ήταν περισσότερο γνωστή για την ιστορική και πολιτιστική της παράδοση, παρά για την στρατηγική της αξία. Το εσωτερικό της όμως αποτελούσε καταφύγιο εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από βομβαρδισμούς άλλων πόλεων και την ίδια στιγμή τα στρατεύματα του Ερυθρού Στρατού την προσέγγιζαν από ανατολικά. Ο καταστροφή της υποτίθεται ότι θα προκαλούσε μαζική έξοδο των αστέγων οι οποίοι θα προκαλούσαν σύγχυση στις κινήσεις των γερμανικών δυνάμεων που θα έσπευδαν να ενισχύσουν την άμυνα της περιοχής, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην επίθεση των Σοβιετικών. 

Η επιδρομή άρχισε στις 13 Φεβρουαρίου 1945 αποτελούμενη από 773 των οποίων οι βόμβες αρχικά κατέστρεψαν τους πυροσβεστικούς σταθμούς της πόλης. Το επόμενο πρωί 311 Β-17 έριξαν άλλους 770 τόνους βομβών, ενώ μερικά πάνω από τους δρόμους της πόλης, πολυβολούσαν με την άνεσή τους άμαχους πρόσφυγες. Ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να προσφέρουν παρόμοια ικανοποίηση στον μέσο Αμερικανό πιλότο, εκτός ίσως από τον πολυβολισμό Γερμανών πιλότων οι οποίοι κρέμονταν αβοήθητοι από το αλεξίπτωτό τους. Την επόμενη ημέρα οι Αμερικανοί επέστρεψαν ολοκληρώνοντας την καταστροφή. Συνολικά έπεσαν 3.760 τόνοι βομβών από τους οποίους το 75% ήταν εμπρηστικές. Ο Χάρρις είχε επιτέλους πετύχει την δεύτερη πολυπόθητη και τελευταία πύρινη καταιγίδα του. 

Η Δρέσδη μετατράπηκε σε έναν τεράστιο κλίβανο όπου στο εσωτερικό του λυσσομανούσε μία πύρινη λαίλαπα ταχύτητας 250 η οποία σάρωνε ολόκληρα κτίρια μέσα σε δευτερόλεπτα. Η ερυθροπυρωμένη άσφαλτος έλιωνε και όσοι έτρεχαν αλλόφρονες επάνω της φλέγονταν από τα πόδια προς τα πάνω. Μέσα στην πύρινη κόλαση πολλοί πίστεψαν ότι η μόνη σωτηρία από την απανθράκωση θα ήταν ο ποταμός Έλβας που διέτρεχε την πόλη. Αλλά όσοι έπεφταν στον ποταμό διαπίστωναν αμέσως ότι ο φώσφορος των εμπρηστικών βομβών εξακολουθούσε να αναφλέγεται ακόμη και στην επιφάνεια του νερού. Μόλις σήκωναν τα κεφάλια τους για μία ανάσα αέρα, τα μαλλιά τους έπαιρναν φωτιά. Τουλάχιστον ο πνιγμός ήταν ένας δροσερός θάνατος. 

Η πόλη καιγόταν επί επτά ημέρες και οκτώ νύχτες. Ο πληθυσμός ο οποίος απέμεινε ζωντανός αδυνατούσε να θάψει όλα τα πτώματα. Αποφασίσθηκε ο αποκλεισμός της πόλης και η καύση των πτωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της πανώλης. Οι στρατιώτες άνοιγαν λάκκους θάβοντας κομμάτια από καμένες σάρκες. Πολλοί δεν άντεχαν και γονάτιζαν απελπισμένοι κλαίγοντας με λυγμούς. Μερικοί γονείς μάζευαν τα κομμάτια από τα κορμιά των παιδιών τους μόνο και μόνο για να μην μετατραπούν σε βορά των αρουραίων. Ο ακριβής αριθμός των νεκρών δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά οι υπολογισμοί μιλούν για 135.000. Η Δρέσδη υπήρξε ο πρώτος βομβαρδισμός του πολέμου ο οποίος προκάλεσε την διεθνή κατακραυγή. Ο Τσώρτσιλ φρόντισε γρήγορα να κρατήσει αποστάσεις από την ανάμιξή του στην απόφαση του βομβαρδισμού, αφήνοντας τον Χάρρις να φέρει αποκλειστικά το βάρος της ευθύνης, εκδίδοντας μάλιστα και ένα υπόμνημα στο οποίο κατέκρινε την καταστροφή της Δρέσδης, απαιτώντας «…μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων σε στόχους στρατιωτικής σημασίας»!! 

Παρόλα αυτά η κατακραυγή ήταν τόση ώστε στις 16 Απριλίου 1945 η ηγεσία της RAF δήλωσε επίσημα ότι εγκατέλειπε την τακτική των βομβαρδισμών ευρείας περιοχής. Στο άκουσμα της είδησης ο Χάρρις ένιωσε τον κόσμο του να γκρεμίζεται: «Δεν είναι δυνατόν να θέσω στην ίδια μοίρα όλες τις γερμανικές πόλεις με τα κόκκαλα ενός βομβαρδιστή μου! Όσοι νιώθουν τύψεις για την Δρέσδη χρειάζονται ψυχίατρο!», δήλωσε οργισμένος. Οι κονδυλοφόροι έχυσαν άφθονο μελάνι για να δικαιολογήσουν το έγκλημα, χωρίς να καταφέρουν τίποτα. 

Οι Αμερικανοί, με το τυπικό θράσος που τους χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα σε παρόμοιες περιπτώσεις, επεδίωξαν να αποστασιοποιηθούν: «Τέτοιες επιχειρήσεις είναι αντίθετες με την αεροπορική στρατηγική και τα εθνικά ιδανικά μας», δήλωσε ο Κάρλ Σπάατς! Ο Τζώρτζ Μάρσαλ, με διπλωματικότερο τρόπο, προσπάθησε να μετατοπίσει το βάρος της ευθύνης, χωρίς όμως και αυτός να αποφύγει το ψεύδος: «Η Δρέσδη προέκυψε μόνο και μόνο από ειδικό αίτημα των Ρώσων. Δεν υπήρξε πρόθεση των Συμμάχων» ... 




Οι Αυτόνομοι συναγωνιστές της Σαντορίνης για την Δρέσδη ...












Βιβλιοπαρουσίαση: Λεόν Ντεγκρέλ - Η ιστορία των Βάφφεν SS



Waffen - SS. Αναμφισβήτητα το όνομα του πολυεθνικού κομματικού στρατού των Ευρωπαίων Εθνικοσοσιαλιστών προκαλεί μέχρι σήμερα τρόμο στους δημοκράτες και μνήμες στους συναγωνιστές μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η χαμογελαστή νεκροκεφαλή - που συμβολίζει την αναγκαιότητα της θυσίας προς όφελος της λαϊκής κοινότητας - 70 χρόνια μετά συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια Λευκούς που δεν πίστεψαν στην χίμαιρα της αστικής δημοκρατίας και δεν παρασύρθηκαν από τις υποσχέσεις των μαρξιστών. 

Xιλιάδες Εθνικοσοσιαλιστές κάθε χρόνο παρευρίσκονται σε τελετές μνήμης για τους υπερασπιστές της Ευρώπης ενώ σήμερα χιλιάδες μαχητές στην Ουκρανία με τα ίδια σύμβολα να κοσμούν τις στολές τους πολεμούν απέναντι στα εγγόνια των μπολσεβίκων και στις ορδές των ολιγαρχών της Μόσχας. 

Οι διπλές ρούνες που συμβολίζουν την νίκη σφράγισαν την μοίρα ενός εκατομμυρίου ανδρών που πολέμησαν μαζί μέχρι το τέλος παρόλο την διαφορετική καταγωγή και θρησκευτική πεποίθηση. 

Το παρακάτω έργο του Βέλγου Φασιστή και γνωστού λάτρη της Ελλάδος, του ηγέτη του REX και βετεράνου πολέμου Leon Degrelle εκδόθηκε το 1992 σε μετάφραση του Ανδρέα Δενδρινού ενώ αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δυσεύρετα έργα της ελληνικής εθνικοσοσιαλιστικής βιβλιογραφίας …









Σ.Σ. η παραπάνω ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Σεβαστιανού Φουλίδη που έπεσε τον Δεκέμβριο του 1943 στα πεδία των μαχών για μια Νέα Ευρώπη. 

Μνήμη Δρέσδης























Από την Μήλο και την Εύβοια της αρχαιότητας, την Βανδέα και την Απείρανθο της Νάξου,  μέχρι το Αμβούργο την Δρέσδη και τον Πειραιά η φωνή της ιστορίας αντηχεί στις συνειδήσεις των Εθνικοσοσιαλιστών και των Φασιστών: «Θάνατος στη Δημοκρατία!» 

Alain de Benoist



"Όποιος κάνει κριτική στον καπιταλισμό ενώ αποδέχεται την μετανάστευση, όπου η εργατική τάξη είναι το πρώτο θύμα, καλύτερα να σωπάσει. Όποιος κάνει κριτική στην μετανάστευση ενώ δεν λέει τίποτα για τον καπιταλισμό, καλύτερα να κάνει το ίδιο"

- Αλαίν ντε Μπενουά

Αυτόνομοι Εθνικιστές Σαντορίνης: Υπερασπίζοντας τα Μελανοπόρφυρα Λάβαρα!


Μια νέα εστία αντίστασης στο νησί της Σαντορίνης. Εθνικοεπαναστάτες Νεολαίοι που δεν πέφτουν στην παγίδα της αντιφασιστικής ακροδεξιάς λογικής και δεν υποκύπτουν στις «σειρήνες» της δημοκρατίας. Άλλη μια «φρυκτωρία» της Εθνικοεπαναστατικής Αυτονομίας ενάντια στην λογική της κάλπης και της συνδιαλλαγής με το ανθελληνικό καθεστώς.


 Ο «Μαύρος Κρίνος» και οι Αυτόνομες ομάδες στηρίζουν την νέα αυτή συλλογικότητα η οποία δεν ξέχασε να τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την μνήμη των 3 Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν στο καθήκον το 1996.



Τις τελευταίες ημέρες οι Συναγωνιστές προχώρησαν σε μια σειρά παρεμβάσεων στο νησί με στόχο την επαγρύπνηση και την ενότητα αυτών που μάχονται για τις Ιδέες.