Ανοιχτή δημόσια ερώτηση: Τώρα ανακάλυψαν κάποιοι ότι η ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι φιλοσιωνιστική;






Στον σύνδεσμο εδώ 109 άρθρα για 
την αντιφασιστική ακροδεξιά 
που μυρίζει kosher ...


18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/16 6:55 μ.μ.

    Η Ρωσόδουλη ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, είναι εδώ και καιρό ενεργούμενο του διεθνούς Σιωνισμού. Απλώς τελευταία, έχουν αρχίσει να πέφτουν οι μάσκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/16 8:37 μ.μ.

    Η ακροδεξιά πανευρωπαϊκά είναι φιλοσιωνιστική και μάλιστα ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/16 12:41 π.μ.

    ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/16 6:57 μ.μ.

    Η ακροδεξιά ηγεσία της συστημικής Χρυσής Αυγής που έχει ξεπουληθεί προ πολλού στον σιωνιστικό παράγοντα, έχει το ιουδαϊκό θράσος να μεταμφιέζεται ως "Εθνικιστική". Μεγάλη ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/16 11:29 μ.μ.

    Τώρα μάλιστα!Έτσι ναι!Τώρα δεν μπορώ να πω κουβέντα!
    Τελευταία είχα απογοητευτεί,βλέποντας ξερές αναδημοσιεύσεις "αντικειμενικής" χολής εναντίον της Χρυσής Αυγής.Έβλεπα την χολή χωρίς την ιδιαίτερη δική σας καλλιτεχνική πινελιά.Πίστεψα λοιπόν ότι μάλλον είχε στερέψει η διάθεση από μέρους σας για καλλιτεχνική δημιουργία,πίστεψα ότι σας τελείωσε η έμπνευση για εμπάθεια.Ευτυχώς όμως με διαψεύσατε!
    Μα τι best of είναι αυτό!Τι θεσπέσιο ποτ πουρέ.....εεε,ποτ πουρί ήθελα να πω!Τι θεόπνευστο ανθολόγιο!
    Πραγματικά ένα τέτοιο καλλιτεχνικό δημιούργημα δεν θα μπορούσε να το εμπνευστεί ούτε η δισκογραφική minos emi,ούτε η εκδοτική του λιβάνη.
    Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί,θα σας συμβούλευα να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματα του έργου σας,διότι στην "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ" που ζούμε τέτοιες "δουλίτσες" τις ζηλεύουν πολλοί.
    Ε,μετά την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να το πάτε στην μπιενάλε των Αθηνών.Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμη και αυτό

    https://www.youtube.com/watch?v=VSgRWhKMTAE

    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/16 1:25 μ.μ.

      φαντάσου για να σε πείραξε τόσο πολύ το ξεσπέπασμα της βρωμιάς πόσο θα ενοχλήθηκε ο παχύσαρκος αγάς

      Διαγραφή
    2. Βρέ παλιοκαλικάντζαρε τι θέλεις και μας ζαλίζεις τον έρωτα?Στη μπιενάλε να πας εσύ παλιοκαρνάβαλε αγκαλιά με το Μισιάκα και το Πυροσβέστη!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/16 4:24 μ.μ.

      Αν και οι σπασμωδικές και απέλπιδες προσπάθειες ενέχουν μια τραγικότητα,παράλληλα μπορεί να γίνουν και πολύ διασκεδαστικές.Ως εκ τούτου το σχόλιο μου δεν είναι προϊόν ενόχλησης,αλλά διάθεση για διασκέδαση.Βεβαίως θεωρώ λογικό που δεν το κατάλαβες.
      Για αγάδες δεν κατέχω,αυτά τα κατέχουν οι προσκυνημένοι...
      Κύριε γιαννόπουλε προς τι τόσα νευράκια;Θα σας συνιστούσα να ηρεμήσετε και όταν μου απαντάτε να μην κοιτάζεται τον καθρέφτη σας,αλλά την οθόνη του υπολογιστού.Εφόσον όμως μου λέτε ότι είστε ερωτευμένος,θα δώσω τόπο στην οργή(δηλαδή στην δική σας,γιατί εγώ δεν έχω)...Έρως ανίκατε μάχαν μας λέει ο Σοφοκλής και έχει δίκιο,ποίος είμαι εγώ για να βγάλω ψεύτη τον Σοφοκλή;
      Ιάσων

      Διαγραφή
    4. κ.Ιάσωνα με απογοητεύσατε....δεν έχετε μυρωδιά από φουτουρισμό!!!!Τελικά η Σ.Ο. έχει δίκιο, σας υπερτίμησα...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/4/16 10:34 μ.μ.

      Διόρθωση:"Γιαννακόπουλε" αντί του "γιαννόπουλε"
      Ιάσων

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/4/16 11:46 μ.μ.

      Ιάσωνα λαδοποντικε γύρνα πίσω στο Ελλήνων Έφοδος και συνέχισε να ταιζεις σανο τα προβατα του Facebook.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/4/16 10:50 π.μ.

      Απορίας άξιον το πως σας πέρασε από το μυαλό,κ. Γιαννακόπουλε,ότι μπορεί να τυγχάνω έστω κατ'ελάχιστον κουλτουρατζής.Όχι δεν έχω τέτοια βίτσια.Αρνούμαι πεισματικά να ασχοληθώ σοβαρά με φαινόμενα τύπου

      https://www.youtube.com/watch?v=4eeuPMqPMwM

      Μετά λύπης διαπιστώνω ότι η παραίνεση που σας έκανα στο προηγούμενο σχόλιο δεν έτυχε προσοχής.
      Για δε τον έτερο Καππαδόκη,ο οποίος φαντασιώνεται λαδοπόντικες να ταΐζουν σανό τα πρόβατα(πόση κουλτούρα πια),να ενημερώσω ότι δεν ασχολούμαι ούτε με το facebook.Αυτά είναι για τους πολύ σκληρούς επαναστάτες...Είναι γεγονός όμως ότι κατά την βλητική τροχιά πολλά τέτοια συμβαίνουν.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος15/4/16 3:33 μ.μ.

      Ο Ιασων είναι ο διαχειριστής της ακροδεξιάς σελίδας Ελλήνων Έφοδος στο Facebook. Καρατσεκαρισμενο.
      Ιασωνα πόσα σε πληρώνει ο χοντρός για την δράση σου? Του φέρνεις και σουβλάκια στα κεντρικά αποτι έμαθα.

      Διαγραφή
    9. δεν γνωρίζουμε αν ο Ιάσων έχει κάποια σχέση με την εν λόγω σελίδα ...

      Διαγραφή
    10. Έχει δεν έχει καμία σημασία.Αυτό που σίγουρα δεν έχει, είναι την ευφυία να αντιληφθεί πότε κάνουν χιούμορ οι "απέναντι".Κρίμα κ.Ιάσωνα με διαψεύσατε...

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος17/4/16 10:20 μ.μ.

      Αν μη τι άλλο,θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό που γράψατε,κ.Γιαννακόπουλε,είναι μια "ενδιαφέρουσα" άποψη,έστω και με την ευρεία έννοια της λέξεως και ασχέτως με το τι ομοιάζει η άποψη του καθενός.Μιας όμως και περί αντιλήψεως ο λόγος,δεν με ξαφνιάζει καθόλου ότι δεν αντιληφθήκατε πως το βίντεο που παρέθεσα,δεν το παρέθεσα για την σάτυρα(και όχι γενικώς χιούμορ) των "απέναντι",αλλά για το σατυριζόμενο.Ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω ότι με απογοητεύσατε,πόσο δε μάλλον όταν από νωρίς σπαταλήσατε τόσο απερίσκεπτα την μοναδική σας ευκαιρία για να δώσετε μια πρώτη καλή εντύπωση.
      Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ότι,εκτός από την ψυχή,άβυσσος είναι και το μυαλό του ανθρώπου.
      Ιάσων

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/16 5:26 μ.μ.

    Βρωμερή σιχαμερή σιωνιστική μπόχα από την Εβραιόδουλη συστημική οικογενειοκρατική ακροδεξιά Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/16 10:54 μ.μ.

    Ε αφού είναι "καρατσεκαρισμένο" (που έλεγε η Μαρία-Ελένη Σακκά),το μόνο που μένει είναι να περάσεις από το ταμείο να εισπράξεις το αυγό σου...
    Από τη άλλη,εάν εσύ την βρίσκεις με το να είσαι ορντινάτσα κάποιου,δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι έχουν τα ίδια χάλια με εσένα.Όπως επίσης δεν σημαίνει ότι όλοι ψάχνουν για ορντινάτες.
    Το βέβαιον είναι ότι η βλητική τροχιά συνεχίζεται.
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.